ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αποκτούν το …σπίτι τους οι Βετεράνοι της Νίκης Βόλου

αποκτούν-το-σπίτι-τους-οι-βετεράνοι-106685

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ευκαιρία να ανατρέξουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας είχαν και πάλι οι Βετεράνοι της Νίκης Βόλου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν όχι σε κάποιον αγωνιστικό χώρο, αλλά σε χώρο συνεστίασης, προκειμένου να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Γεμάτη ευχάριστες αναμνήσεις αλλά και εκπλήξεις ήταν η βραδιά κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο κέντρο «Αδιέξοδο» στον Άνω Βόλο.

Το παρών έδωσαν οι Βετεράνοι, Κοκκινάκης, Χανταμπάκης, Βλαχόπουλος, Γούργος, Τσόγκας, Διαμαντάρας, Τσουκαλάς, Ρίζος, Σφέτσος, Ανδρουτσόπουλος, Ζαφειρίου, Βαταμίδης, Τσούμας, Μαργαριτόπουλος, Κολοβός, Παναγιωτόπουλος, Σπυριδάκης, Φασουράκης, Κοντοβάς, Κίτσος και Μαντζανάς, όπως και ο επί σειρά ετών φυσικοθεραπευτής της ομάδας, Γιάννης Σακόπουλος.

Την Ερασιτεχνική Νίκη εκπροσώπησε ο πρόεδρος Στέργιος Φάτσης, ενώ το παρών εκ μέρους του τμήματος ποδοσφαίρου έδωσε ο επιθετικός Χρήστος Τζιώρας, αλλά και τα μέλη της Δ.Ε. κ.κ. Βασίλης Βενέτης και Γιώργος Κουτσούκης, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Δ.Ε. Σάκη Νταφέκα να… «κλέβει» το φλουρί στις καθυστερήσεις.

Στεγάζονται οι Βετεράνοι

Όπως έγινε γνωστό στη συνάντηση, οι Βετεράνοι της Νίκης Βόλου έχουν πλέον από χθες τον δικό τους χώρο και αυτός θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, παραχωρούμενος από την Ερασιτεχνική Νίκη. Σχετικά με την εκδήλωση και όχι μόνο, ο πρόεδρος των Βετεράνων, κ. Κυριάκος Κοκκινάκης σχολίασε: «Για εμάς τους Βετεράνους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου σίγουρα κάθε συνάντηση είναι ξεχωριστή είτε εντός είτε εκτός γηπέδων, μιας και έχουμε την ευκαιρία να αναπολούμε και πάλι στιγμές του παρελθόντος, είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες. Βέβαια η βραδιά ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή για εμάς, μιας και μετά από προσπάθεια ετών καταφέραμε μέσω της βοήθειας της Ερασιτεχνικής, την οποία και ευχαριστούμε, να έχουμε και εμείς τον δικό μας χώρο, που βρίσκεται από χθες στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, όπου θα στεγαστούν αναμνήσεις ετών με ιστορικά κειμήλια της ομάδας».

Σε πλήρη ετοιμότητα

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η ομάδα της Νίκης Βόλου, λίγο πριν το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 21η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, που θα πραγματοποιηθεί στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Το τεχνικό τιμ των Ξηροφώτου – Μπούις δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τιμωρημένων ποδοσφαιριστών ή τραυματιών και στην αποστολή θα συμπεριληφθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Σημειώνεται πως στον αγώνα μπορούν να δώσουν και φίλαθλοι της Νίκης Βόλου, οι οποίοι θα μπορούν να καθίσουν στο Νότιο Πέταλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου