ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγκάλιασαν τη «Φλόγα» παίζοντας ποδόσφαιρο

αγκάλιασαν-τη-φλόγα-παίζοντας-ποδό-109848

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την έμπρακτη στήριξη τους για ακόμη μία φορά δήλωσαν η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας, συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Πανθεσσαλικό, υπέρ της «Φλόγας» Μαγνησίας και με μόνο αντίπαλο τον παιδικό καρκίνο.

Στο τουρνουά που είχε φιλανθρωπικό σκοπό συμμετείχαν και οι Φίλοι Φλόγας Μαγνησίας, οι οποίοι άνοιξαν την καρδιά και την αγκαλιά τους, προσφέροντας στον σύλλογο μέσω λαχνών στήριξης και τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία μαζί με το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του συλλόγου «Φίλων Φλόγας Μαγνησίας».

Για το χθεσινό τουρνουά η κα Κωνσταντίνα Τριανταφύλλου, πρόεδρος του τμήματος της «Φλόγας» Μαγνησίας, σχολίασε: «Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου είναι ένα αφιέρωμα στην Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου παιδικής ηλικίας, κάτι που ο καιρός δεν μας επέτρεψε την περασμένη Πέμπτη. Είναι ένα ένθερμο αγκάλιασμα από την πλευρά της Αστυνομίας και δεν είναι η πρώτη φορά που η Αστυνομία αγκαλιάζει τόσο δυνατά τη “Φλόγα”, με πολλαπλές δράσεις και κινήσεις ηθικής, οικονομικής και κοινωνικής συμπαράστασης. Πραγματικά νιώθουμε μια πολύ μεγάλη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη προς το συγκεκριμένο σώμα. Εύχομαι και στις ομάδες των Φίλων της Φλόγας, αλλά και στους Επίλεκτους Παλαίμαχους Θεσσαλίας να είναι νικητές ασχέτου αποτελέσματος».

Εκ μέρος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας ο κ. Ελευθέριος Αναδιώτης επεσήμανε: «Βρισκόμαστε εδώ για να στηρίξουμε τη “Φλόγα” Μαγνησίας και τα παιδιά κατά της ασθένειας του καρκίνου. Η Δ.Α. Μαγνησίας στηρίζει κάθε τέτοιο εγχείρημα και πόσο μάλλον ένα τέτοιο εγχείρημα για τα παιδιά. Η Δ.Α. Μαγνησίας είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης, σε οποιοδήποτε κοινωνικό σύλλογο και κοινωνικό τομέα που χρειάζεται βοήθεια».

Για τους Επίλεκτους Παλαιμάχους Θεσσαλίας, ο κ. Νάκας πρόσθεσε: «Κληθήκαμε για άλλη μία φορά από τη “Φλόγα” να «παλέψουμε» με τις δυνάμεις μας κατά του παιδικού καρκίνου. Εδώ και τέσσερις μήνες και από την ημέρα σύστασης του συλλόγου στόχος μας είναι να βοηθούμε όποιον το έχει ανάγκη και γι’ αυτό είμαστε και πάλι εδώ. Ήρθαμε για να προσφέρουμε και να συμμετέχουμε σαν ομάδα. Πρέπει σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς να συμβάλλουμε όλοι και ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί και να δραστηριοποιηθεί. Ο άνθρωπος οφείλει να βοηθάει τον συνάνθρωπο.

Τέλος, η κα Φωτεινή Χειμώνα, μέλος της «Φλόγας» κάλεσε όλους όσοι επιθυμούν να προσφέρουν στον σύλλογο αναφέροντας: «Θα ήθελα να πω πως ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας δεν είναι μεταδοτικός, αλλά είναι θεραπεύσιμος, απλά δεν ξέρουμε πότε μπορεί να χτυπήσει τη δική μας πόρτα και για το λόγο αυτό θα έπρεπε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι όσον. Ζητάμε όσοι μπορούνε να στέκονται δίπλα στη “Φλόγα” με δράσεις όπως η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) γιατί υπάρχει ανάγκη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου