ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

2018 κυανόλευκες ευχές

2018-κυανόλευκες-ευχές-114333

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Δυστυχώς …η αίθουσα του Πολυχώρου Τσαλαπάτα στην αίθουσα Ergon Showground αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τη μεγάλη οικογένεια της Νίκης Βόλου, με όλα τα τμήματα των κυανόλευκων να κόβουν χθες την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά τους και πάλι μετά από επτά χρόνια, από κοινού ευχόμενοι ακόμη περισσότερες επιτυχίες μέσα στο 2018.

Πριν την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη από αθλητές – αθλήτριες, προπονητές, προπονήτριες, παράγοντες και γονείς, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Στέργιος Φάτσης, ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Παρασκευούλας Χριστοφορίδου, που έφυγε από τη ζωή πριν από μία εβδομάδα.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, μετά από απόφαση του Δ.Σ., κάθε χρόνο τα έσοδα της Λαχειοφόρου θα διατίθενται προς ένα τμήμα, αυτό που τα έχει περισσότερη ανάγκη, και αυτό για φέτος είναι το τμήμα της υδατοσφαίρισης.

Ακολούθως και πριν την κοπή της βασιλόπιτας βραβεύθηκε το μέλλον του συλλόγου, το παρόν, αλλά και παράγοντες που βοήθησαν στο παρελθόν τον σύλλογο, όπως ο Δημήτρης Βαϊράμογλου, που διατέλεσε και πρόεδρος του συλλόγου. Επίσης βραβεύτηκαν οι εθελοντές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στις ακαδημίες αφιλοκερδώς, και συγκεκριμένα οι κ.κ. Γιάννης Σύψας και Σάββας Παυλίδης, αλλά και ο παλαιός Έφορος Μπάσκετ κ. Νικόλαος Μιάμης.

Για την άνοδο της ομάδας μπάσκετ στη Γ’ Εθνική βραβεύθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε. κ. Χαράλαμπος Τουτουτζόγλου, ενώ έγιναν και ξεχωριστές βραβεύσεις σε αθλητές, που ολοκλήρωσαν την καριέρα τους τη χρονιά που πέρασε. Συγκεκριμένα στην αθλήτρια του βόλεϊ Δέσποινα Ντάιμου και στον Λευτέρη Παρασκευά, πρώην αθλητή του τμήματος υδατοσφαίρισης.

Για τις διακρίσεις τους στο τμήμα κολύμβησης τιμήθηκαν οι:

Μεντεκίδη Αναστασία

Χατζηεφραιμίδου Μαρία

Κοντοβάς Ιωάννης

Τσαλούχου Χαρά

Γκέκας Λάζαρος

Χατζηεφραιμίδου Μαρίνα

Μιαρίτης Αλέξανδρος

Βασιλοπούλου Βάσω

Μεριστούδη Βάια

Αγιώτης Στέλιος

Ιωαννίδης Ιωάννης

Αναστασάκης Δημήτρης

Χατζηεφραιμίδου Σταυρούλα

Κοττά Σταυρούλα

Γκάγκα Μαρία

Αράμπογλου Κωνσταντίνα

Ακριβούση Ματίνα.

Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με τις αθλήτριες του τμήματος στίβου και συγκεκριμένα στις:

Έφη Φλώρου

Μαρία Σταματίου

Κατερίνα Κόκκαλη

ενώ από το τμήμα υδατοσφαίρισης βραβεύθηκε ο

Γκανάτσιος Δημήτριος.

Σε δηλώσεις τους, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη «ΓΣΒ η Νίκη» κ. Στέργιος Φάτσης τόνισε: «Μετά από πολλά χρόνια, από φέτος θεσπίζουμε όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής να γιορτάζουν την κοπή της πίτας όλα μαζί, γιατί η Νίκη είναι μεγάλος σύλλογος και πρέπει να δείχνει τη δυναμική της. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές μας και καλή επιτυχία στα τμήματα που έχουν στόχο την άνοδο, και θεωρώ πως το 2018 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας».

Εκ μέρους της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Ιμεράι σχολίασε πως: «Είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που όλα τα τμήματα της Νίκης Βόλου παρευρίσκονται από κοινού στην κοπή της πίτας, και βλέπετε τον κόσμο που έχει. Πρώτη φορά βλέπω σε εκδήλωση του συλλόγου να δίνει το παρών τόσος κόσμος. Εύχομαι τη νέα χρονιά στην οικογένεια που λέγεται Νίκη Βόλου να πάνε όλα καλά και υγεία σε όλους. Ελπίζω από δω και μπρος να δώσουμε κι εμείς χαρά στον κόσμο της ομάδας. Είμαστε σε καλό δρόμο, δουλεύουμε για το καλύτερο».

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ κ. Χαράλαμπος Τουτουτζόγλου επεσήμανε: «Να ευχηθώ καλή χρονιά στον σύλλογο μας και όλα τα τμήματα να έχουν επιτυχίες με υγεία πάνω απ’ όλα και η κυριότερη ευχή μου είναι, αυτή τη χρονιά που μετά από πολλά χρόνια, γίνεται η κοπή της πίτας ενιαία, να συνεχιστεί και να δείξει τη δυναμική που έχει αυτή η ομάδα και το πόσο πολύ δουλεύουμε στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη. Θέλω να συγχαρώ σε αυτούς που βάλανε πλάτη προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή, και πιστεύω πως τα καλύτερα έρχονται εφόσον υπάρχει διοικητική ηρεμία και αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε», ενώ για την ομάδα μπάσκετ σχολίασε πως μέχρι στιγμής έχει γίνει υπέρβαση και πως στόχος πλέον είναι το κάτι παραπάνω.

Τέλος, ο κ. Πέτρος Παρασκευόπουλος, γ.γ. της Ερασιτεχνικής επεσήμανε: «Θέλουμε να πάει καλά η χρονιά, αγωνιστικά, οργανωτικά, οικονομικά. Αυτή είναι η ευχή όλων μας και του συλλόγου συνολικά. Από μέρους μου, θέλω να ευχηθώ μια καλή αγωνιστική χρονιά στα παιδιά, με υγεία. Να πάμε καλά αγωνιστικά, σαν σύλλογος και τα υπόλοιπα θα έρθουν. Στη λογική της οργανωτικής ολοκλήρωσης του συλλόγου, πήραμε την απόφαση να δημιουργηθεί ένα τμήμα Aquatics, το οποίο ουσιαστικά είναι ο Υγρός Στίβος της Νίκης Βόλου. Είναι η οργανωτική ομπρέλα όλων των τμημάτων, που θα καλύψει, θα οργανώσει και θα δώσει τις αγωνιστικές και οικονομικές κατευθύνσεις στο προσεχές μέλλον, στον κορμό που λέγεται υδάτινος στίβος της Νίκης Βόλου (κολύμβηση, πόλο, συγχρονισμένη/καλλιτεχνική κολύμβηση). Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της Νίκης Βόλου, 400 οικογένειες, χρειάζεται την ανάλογη προσοχή, χρειάζεται την ανάλογη οργανωτική υποδομή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου