ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τόπο στα νιάτα

τόπο-στα-νιάτα-118431

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μέλος της πρώτης ομάδας είναι και τυπικά από τη Δευτέρα και ο Γιάννης Κουτσούκης, με το δελτίο του 17χρονου μέσου να εκδίδεται από την ΕΠΟ, με τον φέρελπι ποδοσφαιριστή να έχει δικαίωμα συμμετοχής πλέον και στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που προέρχεται από τους Νέους Αθλητές Νίκης, είναι το 29ο μέλος των κυανόλευκων στο φετινό ρόστερ και αποτελεί τον 9ο ποδοσφαιριστή που «βγαίνει» από τα σπλάχνα του συλλόγου και γίνεται μέλος της πρώτης ομάδας.

Ο Γιάννης Κουτσούκης γεννήθηκε στις 9/3/2000. Ακολούθησε τα τελευταία χρόνια την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας της Νίκης, αλλά μετείχε στην ομάδα των Νέων Αθλητών στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, δουλεύοντας και πέρυσι με τον Φάντζιο Μπούις τον οποίο συναντά πλέον στην πρώτη ομάδα.

Σημειώνεται πως μέσω της ποδοσφαιρικής ακαδημίας στην πρώτη ομάδα βρίσκονται σήμερα οι Νέτι Μέτσε, Σταύρος Βουρδάκης, Αλέξανδρος Τσιανάκας (ανενεργός φέτος λόγω πανελληνίων εξετάσεων), Αγγελος Ματθαίου, Αλέξανδρος Σιώμος, Νίκος Σφονδυλιάς και οι τερματοφύλακες Βαγγέλης Ράπτης και Παύλος Τασιάς.

Στόχος των κυανόλευκων παράλληλα με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα, είναι οι νεότεροι ποδοσφαιριστές να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες και από τη νέα σεζόν να μπορούν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι, με το προπονητικό τιμ και τη Δ.Ε. των κυανόλευκων να δίνει τόπο στα νιάτα και τον μέσο όρο ηλικίας να ανέρχεται πλέον στα 22,5 έτη.

Συνέχεια με Αμβρυσσέα

Τον Αμβρυσσέα Διστόμου θα φιλοξενήσει το ερχόμενο Σάββατο η Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, με τους κυανόλευκους να προέρχονται από το ισόπαλο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Νεάπολης.

Για την τελευταία αναμέτρηση των κυανόλευκων, μίλησε εξάλλου και ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Χρήστος Κοντοβάς, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε: «Ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Σε καμία περίπτωση δεν ήρθαμε για να έχουμε παθητικό ρόλο. Θέλαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα γι’ αυτό. Γνωρίζαμε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του αντιπάλου. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες και σ’ ένα μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, αντίθετα απειλήσαμε, προηγηθήκαμε και χάσαμε δύο ευκαιρίες. Πιστεύω πως χάσαμε δύο βαθμούς. Αγωνιστήκαμε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για το δυνατό και μέσα σε αθλητικά πλαίσια παιχνίδι. Η συνέχεια μας ανήκει γιατί έχουμε μία νεανική και δουλεμένη ομάδα και είμαστε μία οικογένεια. Θεωρώ πως η Νίκη Βόλου έχει πολύ μέλλον μπροστά της».

Για το μαρκάρισμα του Ντόση στον Ντινιωτάκη: «Πιστεύω πως ήταν κόκκινη κάρτα, καθώς από τη στιγμή που σφυρίχτηκε φάουλ και ήταν ο τελευταίος παίκτης, ήταν κόκκινη κάρτα. Δεν βρήκε μπάλα, βρήκε παίκτη».

Για τον Βέργο ο οποίος αντικαταστάθηκε: «Ο Βέργος προερχόταν από τραυματισμό, ήταν βαρύ το γήπεδο, βάρυνε λίγο το γόνατό του, κουράστηκε καθώς υπηρετεί και τη στρατιωτική του θητεία και κρίθηκε ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή».

Για το ντεμπούτο του Κοντοέ: «Ο ποδοσφαιριστής τώρα έχει έρθει στην ομάδα, δουλεύει, είναι καλός ποδοσφαιριστής, μικρός σε ηλικία, του ανήκει το μέλλον και αν συνεχίσει έτσι, θα πάει μπροστά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου