ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εβγαλε το απαιτούμενο πάθος

εβγαλε-το-απαιτούμενο-πάθος-159281

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στα Φάρσαλα θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη Βόλου, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα Φαρσάλων στην 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τους κυανόλευκους να ψάχνουν την τέταρτη σερί νίκη.

Την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, οι κυανόλευκοι, παρά τις ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών, και με τον Δημήτρη Δημολιό να αγωνίζεται για τελευταία φορά με τα κυανόλευκα, έβγαλαν στο γήπεδο περίσσιο πάθος, αλλά σίγουρα, από εδώ και πέρα, οι λύσεις που θα πρέπει να έχει στα χέρια του το προπονητικό δίδυμο των Μπούις-Ξηροφώτου θα πρέπει να είναι περισσότερες.

Με τις αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών να φθάνουν πλέον στις τέσσερις (Μωυσίδη-Γιάκοβλεφ-Δημολιό-Γαρυφαλλόπουλο) η Νίκη έχει προσθέσει μέχρι σήμερα στο δυναμικό της μόνο τον Αλέξανδρο Καρτσαμπά, ο οποίος πραγματοποίησε και ντεμπούτο για λίγα λεπτά απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων, τον οποίο οι κυανόλευκοι κέρδισαν με 1-0, σκορ που είχε και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια με Ρήγα Φεραίο και Αστέρα Ιτέας.

Δύο γκολ ο Ντινιωτάκης

Η έλευση του Γιάννη Ντινιωτάκη, ο οποίος αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της επίθεσης αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕ Μυλοποτάμου να σκοράρει δύο φορές στην τελευταία του παρουσία με την ομάδα της Κρήτης, απέναντι σε εκείνη του Αγιου Ιερόθεου.

Χωρίς Μέτσε – Μπάιριτς

Χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπάιριτς και Μέτσε θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου στα Φάρσαλα, με τους κυανόλευκους μέσους να απουσιάζουν λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών. Οι δύο κυανόλευκοι έπιασαν το όριο στο παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων και θα εκτίσουν την ποινή τους την ερχόμενη Κυριακή, την οποία όμως επιστρέφει ο Χρήστος Τζιώρας, μένοντας εκτός λόγω τιμωρίας από την 15η αγωνιστική.

Λάιος: «Ηθελα την ευκαιρία»

Εννέα παρουσίες μετρά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Νίκης Βόλου ο Βασίλης Λάιος, αλλά για πρώτη φορά ο 23χρονος αμυντικός αγωνίστηκε ως βασικός την περασμένη Κυριακή. Ο Λάιος, που αγωνίστηκε ως δεξί μπακ, έδωσε το παρών και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον προχθεσινό αγώνα, αναφέροντας αρχικά: «Nα πω ένα ευχαριστώ στον προπονητή μου για τα καλά του λόγια. Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, προκειμένου να πάρουμε και ψυχολογία και βαθμούς. Είχαμε αρκετές απουσίες, τις οποίες καλύψαμε όπως μπορούσαμε».

Για το ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα: «Δούλευα από την αρχή της χρονιάς, ήθελα την ευκαιρία και την έψαχνα καιρό. Την πήρα και πιστεύω έδωσα ό,τι περισσότερο μπορούσα. Η Νίκη είναι μια ομάδα που έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, κι όποιος παίρνει την ευκαιρία πρέπει να τα δίνει όλα για να καθιερωθεί στην ενδεκάδα. Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε και καινούριους παίκτες, θέλουμε ενίσχυση. Μας βοήθησε πολύ και ο Παντελής (σ.σ. Πρόγκνι), μας “έδεσε” περισσότερο, μας έκανε οικογένεια και ομάδα».

Μπουρνάκας: «Χτυπάμε όλα τα ματς»

Ο τεχνικός του ΑΟ Σελλάνων Γιάννης Μπουρνάκας στάθηκε στο πέναλτι που δόθηκε στη Νίκη Βόλου,με το οποίο κρίθηκε το σκορ την περασμένη Κυριακή, χωρίς όμως να δικαιώνεται βάσει βίντεο, στο οποίο φαίνεται η παράβαση που έγινε στον Ιορδανίδη στο 80’. Αναλυτικά όσα σχολίασε ο κ. Μπουρνάκας στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε μια ήττα μετά από τρεις μήνες, όμως η ομάδα δείχνει ότι είναι επικίνδυνη και δυσκολεύει οποιοδήποτε αντίπαλο. Θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε από ένα πέναλτι αμφισβητούμενο, το οποίο δόθηκε αρκετά εύκολα, αν και δεν έχω εικόνα από το βίντεο. Νομίζω κι εμείς στο πρώτο ημίχρονο δικαιούμασταν ένα πέναλτι που ήταν καθαρή φάση και από την ίδια πλευρά ακριβώς. Θέλουμε να δούμε πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά η ομάδα δείχνει εμπιστοσύνη και στο τέλος θα καταφέρουμε να σωθούμε. Εύχομαι καλή πορεία και στη Νίκη Βόλου. Είναι μια ιστορική ομάδα και νομίζω ότι πρέπει να έχει καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του και το ελεύθερο ποδόσφαιρο που παίζει: «Θα σας πω μια κουβέντα μόνο γι’ αυτό. Όταν είχαμε αντιμετωπίσει τη Νίκη στη 2η αγωνιστική, είχα πει τότε στη συνέντευξη Τύπου ότι είμαστε μια καλή ομάδα και ότι στη συνέχεια θα δείτε σίγουρα καλύτερο ποδόσφαιρο από εμάς. Κάποιοι θεωρούσαν στις πρώτες αγωνιστικές ότι επειδή δεν παίρναμε τους βαθμούς, είμαστε ένα χωριό που προσπαθεί. Θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα που δεν προσπαθεί να καταστρέψει, αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει. “Χτυπάμε” όλα τα ματς, όπως με τη Νίκη, έτσι θα κάνουμε και στο επόμενο και το μεθεπόμενο. Εμείς έχουμε πάρα πολλά παιδιά που έχουν φιλοδοξία να παίξουν παραπάνω. Είναι νέα παιδιά, που προπονούνται καθημερινά και στόχος της ομάδας είναι να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά. Νομίζω ότι αυτό που δείχνει η ομάδα αρέσει σε όλον τον κόσμο, όπου και να πάμε».

Τζάνης: «Για παραπάνω κατηγορία η Νίκη»

Ο 25χρονος αριστερός μπακ του ΑΟ Σελλάνων Βασίλης Τζάνης, για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών της Καρδιτσιώτικης ομάδας επεσήμανε: «Για αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ξηροφώτο για τα καλά λόγια που είπε για την ομάδα μας. Ήρθαμε εδώ μετά από ένα πολύ καλό σερί για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και πιστεύω σταθήκαμε πολύ καλά. Το αφήνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα πίσω μας, γιατί το πρωτάθλημα έχει και συνέχεια. Η ομάδα αυτή πρέπει να σωθεί. Έχουμε ήττες μόνο από τις ομάδες του Βόλου, τον Ολυμπιακό, τον ΝΠΣ και τη Νίκη πλέον. Μπορούμε όλα τα παιχνίδια να τα κερδίσουμε, αλλά και όλα να τα χάσουμε. Πιστεύω ότι στην πορεία η ομάδα θα ανέβει κι άλλο. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύουμε και σε εμάς αλλά και στον εαυτό μας, και θέλουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να κερδίσουμε και τη σωτηρία. Αυτός είναι ο στόχος μας, και μέσα από αυτόν να διακριθούμε εμείς σαν παίκτες, ο προπονητής μας, η διοίκηση και όλοι. Όλοι έχουμε να κερδίσουμε και όχι να χάσουμε. Ήρθαμε να παίξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, το ξέραμε και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Νίκης. Να βρει τοn δρόμο της γιατί είναι μια ιστορική ομάδα και δεν αξίζει να βρίσκεται στην κατηγορία αυτή. Είναι για παραπάνω κατηγορία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου