ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένοντας την ενίσχυση

περιμένοντας-την-ενίσχυση-174431

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους προετοιμάζεται πλέον πιο εντατικά η ομάδα της Νίκης Βόλου, επιστρέφοντας στις προπονήσεις από την περασμένη Τρίτη, δίχως όμως την προσθήκη νέων ποδοσφαιριστών.

Οι αποχωρήσεις των Σεραφείμ Μωυσίδη και Αντρέι Γιάκοβλεφ ήταν οι πρώτες του χειμώνα, με τη Νίκη Βόλου όμως να μην έχει εξασφαλίσει τους αντικαταστάτες των δύο βασικών της ποδοσφαιριστών στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Με τη μεταγραφική περίοδο να έχει ξεκινήσει τυπικά από την περασμένη Τρίτη, οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, πηγαίνοντας πλέον στο πρώτο παιχνίδι του β’ γύρου χωρίς ενίσχυση, μιας ακόμη και αν σήμερα ή αύριο αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής, δύσκολα θα ντεμπουτάρει στο Βελεστίνο την Κυριακή απέναντι στον Ρήγα Φεραίο.

Στόχος είναι η απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα και δίχως να χρειαστεί χρόνος προσαρμογής ή προετοιμασίας, με τις υποχρεώσεις να ξεκινούν άμεσα και τη Νίκη Βόλου να θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα, όπως έκλεισε άλλωστε την ατζέντα του 2017 με επικράτηση επί του Αστέρα Ιτέας.

Για την ώρα η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού μοιάζει επιβεβλημένη, μιας και μετά την αποχώρηση του Μωυσίδη, καθαρός στόπερ είναι μόνο ο Καρτσαμπάς, με τον Βέργο να αγωνίζεται κατ’ ανάγκη πιθανότατα στο παιχνίδι του Βελεστίνου. Από κει και πέρα η κάλυψη με έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα άκρα είναι ταυτόχρονα επιτακτική αλλά και δύσκολη την παρούσα στιγμή, προκειμένου να βρεθεί μια εξαιρετική περίπτωση.

Οσον αφορά τα της προετοιμασίας στο κυανόλευκο στρατόπεδο, το τεχνικό δίδυμο των Ξηροφώτου-Μπούις είδε και πάλι χθες τον Ιορδανίδη να συμμετέχει στις προπονήσεις, όπως και ο Μπάιριτς.

Οσον αφορά τους Αναστασίου και Παπαδήμα, ο πρώτος δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ωστόσο βρίσκεται πίσω φυσικά σε αγωνιστικό ρυθμό και από την άλλη ο Παπαδήμας δεν αναμένεται να επιστρέψει σύντομα. Σαφώς και η επιστροφή των δύο ποδοσφαιριστών μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα, αλλά κανείς εκ των δύο δεν μπορεί να πέσει για την ώρα στα βαθιά.

Γκαραγκάνης στο Βελεστίνο

Ο Ιωάννης Γκαραγκάνης θα διευθύνει την αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα σε Ρήγα Φεραίο και Νίκη Βόλου, με την ΕΠΟ να κάνει γνωστές τις τριάδες των διαιτητών για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Πέρα από τον διαιτητή της ΕΠΣ Πιερίας, χρέη βοηθών θα αναλάβουν οι Γιώργος Σαλτσίδης και Γιάννης Μηνούδης από την ίδια Ενωση. Σημειώνεται πως η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Νικόλαος Κεραμίδας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Παιχνίδι για τις κορασίδες στο βόλεϊ

Το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους για τις κορασίδες Α’ της Νίκης Βόλου θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή. Συγκεκριμένα οι κορασίδες της ομάδας μας θα αγωνιστούν μεσημέρι στις 12μ. στο κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας με αντίπαλο την Αθλεση Λάρισας, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της β’ φάσης του πρωταθλήματος των κορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου