ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με φόρα στα Τρίκαλα

με-φόρα-στα-τρίκαλα-203501

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με φόρα από την επικράτηση επί του ΑΠΟΚ Βελούχι, η Νίκη Βόλου θα βρεθεί αύριο στα Τρίκαλα και στο Δημοτικό γήπεδο Οιχαλίας, όπου για τη 12η αγωνιστική -προτελευταία του α’ γύρου- θα φιλοξενηθεί από τον Διγενή Νεοχωρίου.

Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι μονόδρομος για τους κυανόλευκους, οι οποίοι σε συνδυασμό με την επικράτηση την περασμένη Κυριακή, αλλά και την κατάκτηση των τριών βαθμών στο παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνο, κατάφεραν να αντιστρέψουν το κλίμα και να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή.

Μπορεί οι 10 βαθμοί από τον πρωτοπόρο ΝΠΣ Βόλος να φαντάζουν για την ώρα δυσθεώρητο εμπόδιο, αλλά σε κανένα σημείο οι κυανόλευκοι δεν μπορούν να αφήσουν αυτή τη διαφορά να μεγαλώσει περαιτέρω.

Ετσι με αποκλειστικό στόχο να «κλείσει» ο α’ γύρος δίχως άλλες «αυτοκτονίες», η Νίκη Βόλου πρέπει να παρουσιαστεί αποφασισμένη για το δεύτερο διπλό, αφού μέχρι σήμερα πέρα από εκείνο απέναντι στον Οπούντιο, που ήρθε στα χαρτιά, οι κυανόλευκοι έχουν κερδίσει μακριά από το σπίτι τους μόνο στην έδρα του ΑΟ Σελλάνων, έχοντας αφήσει βαθμούς σε Θήβα (1-1) και Δίστομο (1-0).

Μπορεί η ομάδα των Τρικάλων να παλεύει για την παραμονή της, αλλά αξιοσημείωτο είναι πως και οι 10 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει είναι στην έδρα της, με νίκες απέναντι σε Βελούχι, Οπούντιο Μαρτίνου και Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ έχει και μία ισοπαλία με τον Ρήγα Φεραίο. Στη μία και μοναδική φορά που ηττήθηκε εντός έδρας ήταν στην πρεμιέρα από τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Μετά την αυριανή αγωνιστική, το 2017 θα κλείσει για την ομάδα των Στέφανου Ξηροφώτου – Φάντζιο Μπούις με εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Αστέρα Ιτέας.

Τρισάγιο στη μνήμη του Β. Σακελλαρίου

Τρισάγιο στη μνήμη του Βασίλη Σακελλαρίου, ο οποίος καταγόταν από την Οιχαλία Τρικάλων, εκεί που η Νίκη θα αγωνιστεί αύριο, θα τελεστεί πριν την έναρξη του αγώνα. Τα μέλη του Ομίλου Φιλάθλων της Νίκης θα τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντα, που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λάρισα.

Ο εκλιπών είχε αγωνιστεί με την ομάδα της Νίκης Βόλου την περίοδο 1975-76, πριν αποχωρήσει λόγω σπουδών. Ωστόσο στα 59 του χρόνια, το νήμα της ζωής του Οιχαλιώτη οδοντίατρου κόπηκε πρόωρα, με τους κυανόλευκους να μην ξεχνούν και να τιμούν τη μνήμη του.

Συνεχίζει τη φιλανθρωπική δράση ο Ομιλος

Φιλανθρωπική δράση αναλαμβάνει για πολλοστή φορά η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης ενόψει και των εορτών, και σε ανακοίνωση σημειώνεται: «Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αποφάσισε να ενισχύσει ανήμπορους συνανθρώπους μας, οικογένειες που έχουν ανάγκη όπως και ευαγή ιδρύματα.

Γι’ αυτό και αποφάσισε να συγκεντρώσει τρόφιμα ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία θα αποδοθούν σε ανθρώπους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στόχος της Λέσχης Φιλάθλων Νίκης Βόλου είναι να ενισχυθούν με τρόφιμα μακράς διαρκείας, γι’ αυτό και καλούμε τους φορείς, επιχειρήσεις αλλά και κάθε πολίτη που θέλει να προσφέρει στον συνάνθρωπο να υποστηρίξει το έργο μας.

Καλούμε όλους όσοι έχουν τη θέληση και τη δυνατότητα να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους και με αγάπη, ευαισθησία και αλληλεγγύη, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ενισχύσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη, μιας και τα προβλήματα επιβίωσης γίνονται ολοένα και πιο έντονα. Πιστεύουμε πως και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία.

Η συλλογή τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Λέσχης στην οδό Μαιάνδρου29. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 6985663177».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου