ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το γκολ του 15χρονου Βολιώτη που έγινε viral (vid)

το-γκολ-του-15χρονου-βολιώτη-που-έγινε-viral-vid-203967

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από την περασμένη Τετάρτη το ομολογουμένως εντυπωσιακό τέρμα που πέτυχε ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής Θανάσης Κανούτας.

Ο 15χρονος μέσος του Ερμή, συμμετείχε στον αγώνα των Μικτών της Μαγνησίας, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα Νέων της Λαμίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ, με το άστρο του να λάμπει και πάλι.

Συγκεκριμένα, ήταν αυτός που χάρισε στην ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο, με τέρμα που σημείωσε στο 71ο λεπτό, με περίτεχνο τρόπο και «λόμπα» ανάμεσα σε κέντρο και μεγάλη περιοχή, με το γκολ του να καταγράφεται από το Star Λαμίας. Το γκολ αυτό ήταν και το δεύτερο προσωπικό του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μιας και είχε σκοράρει και για το 0-2 νωρίτερα με κεφαλιά.

Ο γεννημένος στις 13/09/02, Θανάσης, έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής με τις ποδοσφαιρικές του αρετές, οι οποίες πέρυσι τον… έστειλαν να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Super League με την Κ15 της ΑΕΛ από τον Γενάρη κι έπειτα.

Πλέον ως μαθητής της 1ης Λυκείου επέστρεψε από το καλοκαίρι στην ομάδα του Ερμή, στην οποία βρίσκεται από την ηλικία των 5 ετών. Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μπράτσου, ο νεαρός μέσος, ο οποίος αγωνίζεται είτε ως αμυντικός μέσος είτε ως δεκάρι, έχει καταπλήξει συμπαίκτες αλλά και αντιπάλους με το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, μαγεύοντας κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Μαγνησίας. Αναμφίβολα, με το ταλέντο που έχει να τον διακρίνει, αυτό που του απομένει είναι ακόμη περισσότερη δουλειά, επιμονή και ταπεινότητα.

Δείτε το γκολ στο παρακάτω video μετά το 1.58’’

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου