ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε διπλό ταμπλό η Νίκη Βόλου

σε-διπλό-ταμπλό-η-νίκη-βόλου-224792

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε διπλό ταμπλό κινείται η εβδομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία από τη μία έχει στραμμένη την προσοχή της στον κυριακάτικο αγώνα με τον δεύτερο της βαθμολογίας πλέον ΓΣ Αλμυρού, και από την άλλη περιμένει τη δικαίωση στο σκάνδαλο της ΕΠΟ.

Οι κυανόλευκοι, που πέρασαν την Κυριακή χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού έκαναν το ρεπό τους στην 9η στροφή του πρωταθλήματος, επιστρέφουν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου για ακόμη ένα ντέρμπι της Μαγνησίας πλέον, απέναντι στον νεοφώτιστο ΓΣ Αλμυρού, ο οποίος μετά το διπλό στη Θήβα ανέβηκε στους 16 βαθμούς, οι οποίοι προέρχονται από 5 νίκες, μία ισοπαλία αλλά και δύο ήττες.

Με τον Κώστα Σταματίου πλέον στον πάγκο του, ο ΓΣΑ μετρά δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας ένα αξιόλογο σύνολο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί από τους παίκτες των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις.

Όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής ο Χρήστος Τζιώρας, ο οποίος παραμένει τραυματίας μετά το παιχνίδι με τον Βόλος ΝΠΣ στο Πανθεσσαλικό, μιας και ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το οστικό οίδημα από το οποίο ταλαιπωρείται, με αποτέλεσμα να συνεχίζει από τη μία την αποθεραπεία και από την άλλη τις ατομικές προπονήσεις.

Περιμένει για την έφεση

Από την περασμένη Δευτέρα κατατέθηκε από το νομικό τμήμα της Νίκης Βόλου η έφεση κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να επανοριστεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Οπούντιο Μαρτίνου και Νίκη Βόλου. Μέχρι και χθες η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν είχε ορίσει ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, με αποτέλεσμα οι κυανόλευκοι να βρίσκονται στο περίμενε, θέλοντας να δικαιωθούν έστω και σε δεύτερο βαθμό, που θα τους ανεβάσει στη βαθμολογία και θα επιστραφούν οι τρεις βαθμοί της αναμέτρησης που δεν ξεκίνησε ποτέ στη Φθιώτιδα με αφορμή τη μη παρουσία γιατρού.

Ανακοίνωση της Λέσχης Ομίλων Φίλων Νίκης Βόλου

Σε ανακοίνωσή της η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου αναφέρει: «Έλεος επιτέλους με τον «τίποτα» που για μια ακόμη φορά έδειξε το ποιόν του και την παιδεία του. Αναρωτιόμαστε εδώ και πολύ καιρός πώς αυτός ο τύπος που θέλει να λέγεται Δήμαρχος (και ας είναι σε αργία) με το έτσι θέλω να έχει τέτοια συμπεριφορά. Αυτόν που πριν λίγα χρόνια ντρεπόταν για τη μητέρα του, που γεννήθηκε στον Βόλο.

Αυτόν που όταν έβριζαν τη μητέρα του πειράχτηκε και αυτός σαν καλός χριστιανός (βλέπετε είναι πνευματικό παιδί του Εφραίμ) έβριζε σαν οχετός τους πάντες και τα πάντα, δίνοντας το καλό παράδειγμα σαν πρώτος πολίτης της πόλης που θέλει να λέγεται.

Είναι αυτός που πηγαίνει στα σχολεία και μοιράζει προσκλήσεις στα παιδιά, παροτρύνοντάς τα να πάνε στο γήπεδο. Να πάνε στο γήπεδο να ακούσουν και να δουν τι;

Μια δημοτική αρχή να βρίζει και να απειλεί τους πάντες και τα πάντα και η ξευτίλα του σε όλο το μεγαλείο του να βγαίνει σαν τζουκ-μποξ σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή και σε έναν μονόλογο να λέει ότι θα δούμε εάν ήταν η δική του φωνή.

Δεν είναι κ. «Τίποτα» η Σοκολατούπολη και τα λαμπάκια, είναι το τι δείχνεις σε αυτούς που σε εξέλεξαν.

Η καλύτερη τιμωρία για εσένα κ «τίποτα» είναι ότι σε λίγες μέρες θα ανάψεις τα λαμπάκια. Να τα ανάψεις μόνος σου, μαζί με τους 20 παρατρεχάμενους που είναι μαζί σου. Όπως θα διαβάσατε, με το αγωνιστικό κομμάτι δεν ασχοληθήκαμε, γιατί εμείς εδώ στη Νίκη Βόλου παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι «κοριόπολι».

Για τη λέσχη Ο.Φ. Νίκης

Ο πρόεδρος

Παναγιώτης Αθανασίου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου