ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Απογοήτευσε εκ νέου…

απογοήτευσε-εκ-νέου-234814

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί το ξεκίνημα με το γρήγορο γκολ του Ντόλγκι να ήταν ονειρικό για την ομάδα της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την περασμένη Κυριακή, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η απαιτούμενη, με τους φιλάθλους της να απογοητεύονται εκ νέου, αυτή τη φορά για την 8η αγωνιστική.

Δίχως τρίποντο στα τελευταία δυο παιχνίδια κόντρα σε Αμβρυσσέα Διστόμου (1-0) και Ολυμπιακό Βόλου (1-1), οι κυανόλευκοι απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο από την κορυφή, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι το μόνο που πλήγωσε το κοινό τους.

Η κακή εμφάνιση του δευτέρου μέρους και όταν όλα κρίνονταν, η αλλαγή στο 93’ που κράτησε τον βαθμό, η μη χρησιμοποίηση του Ιορδανίδη από την αρχή του αγώνα και άλλα πολλά, ήρθαν να μεγαλώσουν τη μουρμούρα στην κυανόλευκη κερκίδα, λίγες μέρες μετά την ήττα από τον Αμβρυσσέα Διστόμου, αφήνοντας τη Νίκη μακριά από την πρώτη θέση κατά επτά βαθμούς, συμπεριλαμβανομένων και των τριών από το παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Πλέον οι κυανόλευκοι έχουν την «πολυτέλεια» για ανασύνταξη ή ακόμη και δοκιμές στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με αντίπαλο την ομάδα της Αγχιάλου, κάνοντας το ρεπό τους την ερχόμενη Κυριακή, που θα τους αφήσει ακόμη πιο πίσω από την πρώτη θέση τουλάχιστον για την ώρα.

Με την επιστροφή στο πρωτάθλημα η Νίκη Βόλου θα κοντραριστεί απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού και πάλι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή 26/11, θέλοντας να κλείσει ιδανικά έναν εφιαλτικό μήνα.

Για το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής τοποθετήθηκε ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Σεραφείμ Μωυσίδης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι υπερήφανος για την προσπάθεια σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος, σχολιάζοντας πως «καθημερινά ξεπερνάμε πολλά και παλεύουμε ενάντια σε πολλά, που δεν τα γνωρίζει ο κόσμος και ο απλός φίλαθλος», δίχως ωστόσο να προβεί σε εξηγήσει για το τί εννοεί. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 27χρονου στόπερ: «Το ματς ήταν μοιρασμένο και στο πρώτο μέρος θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι, αν εξαιρέσουμε το λάθος που δεχθήκαμε το γκολ. Στα λάθη φταίμε όλοι, δεν ευθύνεται μόνο ένας και είναι ευθύνη της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο αιφνιδιαστήκαμε από τον Ολυμπιακό στην αρχή. Μας πίεσαν αρκετά, αλλά εμείς θέλαμε το ματς πολύ. Ανοιχτήκαμε και έγινε ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι και ανοιχτό, που ξέφυγε λίγο από τις τακτικές.

Οι αντίπαλοι είχαν την ευκαιρία τους, την είχαμε κι εμείς. Δεν μπήκε κανένα σουτ από τα δύο. Συνήθως στα ντέρμπι χρειάζεται ο παράγοντας τύχη, όμως δεν ήταν μαζί μας.

Είχαμε χάσει και μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να γίνει το 2-0 και από κει και πέρα το ματς θα ήταν πολύ πιο εύκολο. Εγώ θέλω να σταθώ και να πω πως είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου και για τους συμπαίκτες μου και για τους προπονητές μου και για τη διοίκηση, γιατί καθημερινά ξεπερνάμε πολλά και παλεύουμε ενάντια σε πολλά, που δεν τα γνωρίζει ο κόσμος και ο απλός φίλαθλος. Εμείς είμαστε εδώ για έναν στόχο. Είμαι πολύ στεναχωρημένος που δεν μπορέσαμε να δώσουμε τη χαρά που περίμενε ο κόσμος, αλλά νομίζω ότι κάναμε την προσπάθεια μας. Εγινε κατάθεση ψυχής απ’ όλους.

Τα ντέρμπι ξεκινάνε από το “Χ”. Νομίζω ότι ή ομάδα τα έδωσε όλα και θα πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να συνεχίσουμε. Να μην κοιτάμε τους αντιπάλους και να μην βλέπουμε πως έχει γίνει αυτό το +7. Ασχολίαστο. Εμείς θα είμαστε εκεί να παίζουμε για τη νίκη και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε ποτέ. Αλλωστε αυτό είναι και το μότο της ομάδας. Για την ιστορία και τη φανέλα της ομάδας είναι πάντα μονόδρομος η νίκη. Δεν νομίζω ότι αλλάζουν οι στόχοι μας».

Αύριο η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής

Σε τακτική γενική συνέλευση οδηγείται αύριο Τετάρτη η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, όπως αποφασίστηκε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, με θέμα τον προϋπολογισμό των τμημάτων της τρέχουσας περιόδου και όχι μόνο. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Μεταξουργείου με ώρα έναρξης τις 5μ.μ. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση-κάλεσμα του Γ.Σ.Β «Η ΝΙΚΗ»: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ “Η ΝΙΚΗ” με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 3/11/2017, συγκαλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη, που θα γίνει την Τετάρτη 15/11/2017 στην αίθουσα του Μεταξουργείου και ώρα ενάρξεως τις 5μ.μ.

Θέμα ημερησίας διάταξης

Προϋπολογισμός τμημάτων αγωνιστικής περιόδου 2017-2018

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ” μέχρι 31/10/2017. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερο στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης στις 6μ.μ. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης τη συνδρομή τους».

Εξάλλου με αφορμή την ερχόμενη Γ.Σ. μίλησε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Στέργιος Φάτσης, φιλοξενούμενος στον Blue Heart. Ο κ. Φάτσης, πέραν από τα τρέχοντα ζητήματα του συλλόγου, αναφέρθηκε και στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη φιλοσοφία που δεν πρόκειται να αλλάξει.

Αρχικά ο κ. Φάτσης αναφέρθηκε στην ερχόμενη Γ.Σ. τονίζοντας πως δεν είναι έκτακτη αλλά τακτική με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης να αφορούν τον οικονομικό προϋπολογισμό των τμημάτων και πρόσθεσε: «Από εμένα ή τον κ. Μιχάλη θα γίνει μία ενημέρωση για τα οικονομικά του μητρικού σωματείου, κυρίως θα αναφερθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική Γ.Σ. που θα πρέπει να έχει πολύ κόσμο. Όχι να μαζευόμαστε μόνο όταν πρόκειται για το ποδόσφαιρο. Πρέπει να ακουστούν προτάσεις και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Δεν είναι δυνατό η μάνα (σ.σ. μητρικό σωματείο) να μην έχει να αγοράσει ούτε κάτι από το σούπερ μάρκετ, και κάποια από τα οκτώ παιδιά (σ.σ. τμήματα του συλλόγου) να περνάνε καλά. Αυτό εμένα με λυπεί. Πρέπει να δούμε ποια τμήματα μπορούν να βοηθήσουν, ποια πρέπει να βοηθηθούν και πρέπει να κόψουμε το καρπούζι στη μέση κατά κάποιο τρόπο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου