ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Με την πλάτη στον τοίχο»

με-την-πλάτη-στον-τοίχο-239554

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μία μέρα απέμεινε για το ντέρμπι της Μαγνησίας και ένα από τα κορυφαία στην Ελλάδα, με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενεί αύριο στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής για τη Γ’ Εθνική είναι αυτή που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων, με τους δύο συλλόγους να θέλουν τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της κορυφής και του Βόλος ΝΠΣ.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Στέργιος Φάτσης, μιλώντας αναφορικά για το αυριανό παιχνίδι τόνισε πως αμφότεροι οι δύο σύλλογοι του Βόλου θα παίξουν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά έδωσε προβάδισμα στους κυανόλευκους, αφού, όπως σχολίασε, βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά όσα σχολίασε ο κ. Φάτσης σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση στον Βόλος 986, μιλώντας αρχικά για τον αυριανό αγώνα: «Το κλίμα στην ομάδα (σ.σ. της Νίκης Βόλου) είναι καλό και αν εξαιρέσουμε κάποια μικροπροβληματάκια τραυματισμών το ηθικό είναι υψηλό. Όπως αποδείξαμε και στο προηγούμενο μεγάλο ματς της περιοχής μας (σ.σ. απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος) τα παιδιά έβγαλαν ψυχή, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την ανάλογη συνέχεια στο Δίστομο. Θεωρώ πως και οι δύο ομάδες παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και κατά τη γνώμη μου θα είναι ένα νευρικό και αγχωτικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Αγωνιστικά θεωρώ πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, και πρέπει να το εκμεταλλευθούμε».

Παράλληλα ο κ. Φάτσης αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου, η οποία θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική για να τονίσει: «Πάντα ένα τέτοιο παιχνίδι ξεσηκώνει τον κόσμο παραδοσιακά. Θα πρέπει όμως να παραδειγματιστούν όλοι από το πρόσφατο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, όπου ολόκληρη η Θύρα 13 δεν άναψε ούτε ένα καπνογόνο, προστατεύοντας την ομάδα και θεωρώ πως έδειξαν τον δρόμο σε όλους τους οπαδούς».

Τέλος όσον αφορά τη ΓΣ της ερχόμενης Τετάρτης στο Μεταξουργείο, ζήτησε την παρουσία του κόσμου αναφέροντας: «Το μόνο που ζητάω είναι να υπάρξει συμμετοχή γιατί ακούγονται πάρα πολλά σε καφενεία και καφετέριες, αλλά όταν φθάνει η ώρα της ΓΣ και των αποφάσεων δεν υπάρχει συμμετοχή. Εγώ θεωρώ πως πρέπει να συμμετέχουν όλα τα τακτικά μέλη της Ερασιτεχνικής, και όχι να περιμένουν απ’ έξω για να μάθουν τι αποφάσισαν όσοι ήταν μέσα».

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι

Τις τιμές των εισιτηρίων αλλά και τον τρόπο εισόδου στο Πανθεσσαλικό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, έκανε γνωστά μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Αναλυτικά:

«Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αναμέτρηση της Κυριακής 12/11/2017 με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

Γυναικών: 5€

Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Είσοδος στο Στάδιο: Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από τη Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν 2 εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από τη Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS, οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει επίσης ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής 12/11/17.

Προπώληση: Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα λειτουργήσουν 2 σημεία προπώλησης το πρωί της Κυριακής 12/11/17 από τις 9:00 μέχρι και τις 12:00. Τα σημεία αυτά είναι τα εξής:

Α. Στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, οδός Μαιάνδρου 14 γραφεία ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου

Β. Στο γκισέ της Β’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου