ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Εκρηξη» Μπούις στη συνέντευξη Τύπου

εκρηξη-μπούις-στη-συνέντευξη-τύπου-256073

Αρκετά εκνευρισμένος από δημοσίευμα που ήθελε την επόμενη ημέρα από την ισοπαλία στη Θήβα να αποχωρεί ο εκ των τεχνικών της Νίκης, Στέφανος Ξηροφώτος, ήταν ο Βέλγος προπονητής Φάντζιο Μπούις, μετά το φινάλε του χθεσινού ντέρμπι.

Ο κ. Μπούις μετά τη λήξη της αναμέτρησης αναφέρθηκε αρχικά σχετικά με το παιχνίδι: «Εμείς κάναμε το αυτονόητο. Μίλησε το DNA, το πάθος και η καρδιά της ομάδας μας. Ήδη κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Κάθε εβδομάδα παίζουμε με το σπαθί μας και κανείς δεν μπορεί να μας χαλάσει την ψυχολογία. Θέλουμε τον κόσμο μας κοντά μας και δίπλα μας μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ήταν συγκλονιστικοί και τους θέλουμε μέχρι το τέλος.

Στη συνέχεια από τον κ. Μπούις ζητήθηκε το σχολιαστεί η φάση της αποβολής του Μπάιριτς, όσο και του πέναλτι που δεν δόθηκε για να αναφέρει: «Ο διαιτητής κρίνει. Δεν έδωσε το πέναλτι και έδωσε 2η κίτρινη. Αυτό είδε και αυτό κάνει. Οπως κάνει κάθε εβδομάδα. Σωστός-λάθος δεν ξέρω».

Ο Βέλγος τεχνικός αρκετά εκνευρισμένος στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάτι άλλο που θέλω να πω είναι πως από την αρχή της σεζόν μόνο κριτική δεχόμαστε. Εχετε κάνει μια σούπερ ομάδα την άλλη, και μείς είμαστε για τον μπάτσο. Για ποιο λόγο; Πρώτη φορά είναι έτσι οργανωμένη η Νίκη και πρώτη φορά που πάει για την άνοδο, αλλά δεν είναι ο πρώτος στόχος. Δεν χαλάει αυτό σε μια μέρα. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Ούτε εγώ θα φύγω, ούτε ο Στέφανος (σ.σ. Ξηροφώτος) ούτε μαλώνουμε εγώ με τον Στέφανο. Αυτή την εικόνα βγάζετε προς τα έξω. Αλήθειες όμως δεν λέτε. Κρύβετε την αλήθεια. Πηγαίνετε με την ομάδα, η οποία δουλεύει σωστά».

Από την μεριά του ο Χουάν Φεράντο δήλωσε τα εξής: «Η άποψή μου για το παιχνίδι είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά όχι καθαρές. Και από ένα λάθος μαν-το- μαν στο τελευταίο κόρνερ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου δεχτήκαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βάλουμε όλους τους επιθετικούς παίκτες μας, να επιτεθούμε συνέχεια, αλλά είχαμε πρόβλημα στην πρώτη πάσα και στο επιθετικό transition. Στο τέλος ήταν δύσκολο γιατί δεν παίζαμε καθαρό ποδόσφαιρο. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι εκτός έδρας με το Μαρτίνο, μια νέα ευκαιρία και μια νέα εβδομάδα για δουλειά. Είναι η πρώτη μας ήττα δεν νομίζω ότι αυτό το αποτέλεσμα θα επηρεάσει την ψυχολογία μας. Τώρα όλοι μας σκεφτόμαστε το παιχνίδι με το Μαρτίνο. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου