ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπακάλης: «Δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ αντίπαλος του Ρήγα»

μπακάλης-δεν-θα-ήθελα-ποτέ-να-βρεθώ-αν-257829

Ενα ξεχωριστό παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί αύριο στις 3μ.μ. στον Αλμυρό, εκεί όπου ο Λάκης Μπακάλης θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου, η οποία φέρει τη δική του ανεξίτηλη σφραγίδα.

ΓΣ Αλμυρού και Ρήγας Φεραίος θα κοντραριστούν στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, με τον έμπειρο τεχνικό να περιμένει την επιστροφή της νέας του ομάδας στις νίκες, έπειτα από το 3-1 από τον Αστέρα Ιτέας την περασμένη Κυριακή.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της αυριανής αναμέτρησης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν θα ήθελε ποτέ να βρεθεί ως αντίπαλος του Ρήγα Φεραίου, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μετά από έξι χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στον πάγκο των Βελεστινιωτών, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τον Ρήγα και πάλι ως προπονητής, αναφέροντας: «Δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ αντίπαλος του Ρήγα. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Έτσι είναι, φτιαγμένη, δομημένη, η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Για 90 λεπτά να ξεχνάμε τα πάντα. Σαφώς είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και πειθαρχημένοι αγωνιστικά και στα ενενήντα λεπτά. Ο Ρήγας είναι μία δύσκολη ομάδα, πολύ καλά οργανωμένη και στο αμυντικό της κομμάτι και είναι καλή εκτός έδρας. Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% των δυνατοτήτων μας».

Οσον αφορά την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού, απόντες από το αυριανό παιχνίδι θα είναι οι Γιάννης Καψιώτης, λόγω τιμωρίας, ο Κρανάς που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας όπως και ο Φαράντος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου