ΤΟΠΙΚΟ

Δύο στα δύο στην πρεμιέρα

δύο-στα-δύο-στην-πρεμιέρα-260186

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Δύο νίκες σε δύο αγώνες ήταν ο απολογισμός για τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας χθες Τετάρτη, στην πρεμιέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι παίδες αρχικά είχαν εύκολο έργο, επικρατώντας με 6-0 στον πρώτο αγώνα που πραγματοποιήθηκε χρονικά στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, ενώ από την άλλη, οι νέοι, αν και δυσκολεύτηκαν, επικράτησαν εντέλει με 3-2.

Εξάσφαιροι οι παίδες

Με 6-0 κέρασαν τους παίδες της Φθιώτιδας οι παίδες της ΕΠΣΘ, έχοντας σημειώσει τα τέσσερα τέρματα μέχρι το πρώτο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό, έπειτα από συνεργασία του Καλόγηρου με τον Ζαρίφη, με τον τελευταίο να μην καταφέρνει αρχικά να νικήσει τον Τσεκούρα, αλλά στην επαναφορά ο Τζιάνης σημείωσε το 1-0.

Το 2-0 ήρθε και πάλι από τον Τζιάνη, με τον επιθετικό της Αγίας Παρασκευής να αξιοποιεί στο έπακρο την ασίστ του Καλόγηρου για να διπλασιάσει τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο και της ομάδας του. Τη σκυτάλη του σκοραρίσματος πήρε στη συνέχεια ο Ζαρίφης, ο οποίος σημείωσε το 3-0 με σουτ από το ύψος της περιοχής στο 28’ και με προβολή το 4-0, τέσσερα λεπτά αργότερα.

Το δείκτη του σκορ εκτόξευσαν στη συνέχεια οι Μπουμπούκης και Χριστοδουλόπουλος, με τον πρώτο να σημειώνει το 5-0 μετά από ασίστ του Καλόγηρου, και τον δεύτερο να πετυχαίνει το 6-0 στο 74’ και έξι λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 80’. Δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο είχε ο Τζιάνης.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΘ: Πουλιάνας, Μπαϊράμης, Αδάμος, Κουτσιμπάνας, Χολέβας, Κωστούλας, Γκινίδης, Μπουμπούκης, Τζιάνης, Καλόγηρος, Ζαρίφης.

Επαιξαν και οι: Γκέκος, Μέμτσας, Χριστοδουλόπουλος, Σταμπουλής και Τζαφλέρης.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΦ: Τσεκούρας, Αποστόλου, Φαφούτης, Καλογιάννης, Πεπόνας, Δερματάς, Κωστάκης, Φίστι, Αδάμ, Κουρκουλιώτης, Παπαζαχόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Παλάσκας, Καρανίκας, Λύτρας και Τσιγκόπουλος.

Με 3-2 οι νέοι

Μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 4ο λεπτό, ωστόσο οι νέοι του Αντώνη Μάνδαλου κατάφεραν να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με 3-1, απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τρομερό σουτ του Ξηρογιάννη, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα Τσιόβολο, αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν το σκορ στα ίσια στο 27’ με τον Τάρε να πετυχαίνει εύκολα και με προβολή σχεδόν πάνω στη γραμμή το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα ακολούθησε και τρίτο τέρμα στο παιχνίδι, με την ΕΠΣΘ να πετυχαίνει την ανατροπή, όταν ο Χατζηιωάννου σκόραρε με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χρόνη. Το δείκτη του σκορ σε 3-1 έμελλε να ανεβάσει ο Τιμπλαλέξης

στο 35’, κερδίζοντας τον αντίπαλο πορτιέρε με σουτ εκτός περιοχής. Στην επανάληψη με την ΕΠΣΘ να εφησυχάζει από το σκορ, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 στο 81’ μετά από σόλο ενέργεια του Αναγνωστόπουλου, και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και την ισοφάριση, ωστόσο η ΕΠΣΘ διατήρησε το ισχνό προβάδισμα μέχρι τέλους.

ΝΕΟΙ ΕΠΣΘ: Τσιόβολος, Μπόλης, Λεϊμονής, Χατζηιωάνννου, Τσίλογλου, Φραγκούλης (50’ Κανούτας), Χρόνης, Μεγαγιάννης (64’ Ακριβόπουλος), Τάρε, Τιμπλαλέξης (86’ Μπέκος), Κατσαγεωργίου (71’ Δήμος).

ΝΕΟΙ ΕΠΣΦ: Τζοβάρας, Καυκιάς, Καλαμπλίκης (46’ Ρουμπής), Γεωργούσης, Σταθόπουλος, Σιντής (53’ Κατσιούλας), Τρουμπούλος, Ξηρογιάννης (70’ Σύρμος), Κωστόπουλος, Τσεκούρας, Αρβανίτης (53’ Αναγνωστόπουλος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου