ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένει τη δύναμη του κόσμου της η Νίκη Βόλου

περιμένει-τη-δύναμη-του-κόσμου-της-η-νί-261070

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά από ένα ξεκούραστο απόγευμα στην έδρα του Οπούντιου Μαρτίνου την περασμένη Κυριακή, η Νίκη Βόλου προετοιμάζεται πυρετωδώς από χθες μετά το ρεπό της Δευτέρας, για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή της που θα τη βρει αντιμέτωπη με τον Βόλος ΝΠΣ.

Το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ερχόμενη Κυριακή στις 3μ.μ. με τους κυανόλευκους να περιμένουν την όσο το δυνατόν μαζικότερη προσέλευση των φιλάθλων τους, απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, αυτή του Βόλος ΝΠΣ, ενώ ίσως υπάρξει και προπώληση εισιτηρίων από το πρωί της Κυριακής.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό δίδυμο των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις, με τους κυανόλευκους ωστόσο να μην έχουν για ακόμη μία αγωνιστική στη διάθεση τους, τον Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, με τον Ρώσο επιθετικό να παραμένει στο… ψυγείο, λόγω της μη έκδοσης της μπλε κάρτας.

Αναμφίβολα οι σκέψεις των κυανόλευκων είναι στο πώς θα μπορέσουν να περιορίσουν τα επιθετικά ατού της ομάδας του Χουάν Φεράντο, η οποία μετά από πέντε σερί αναμετρήσεις στις οποίες μετρά και ισάριθμες νίκες, έχει να επιδείξει την καλύτερη επίθεση με 17 τέρματα στο ενεργητικό της, ενώ μαζί με τη Νίκη Βόλου, τον Αμβρυσσέα Διστόμου, τον Διγενή Νεοχωρίου και τον ΑΠΟΚ Βελούχι, έχουν δεχθεί από 4 τέρματα, με τη διαφορά ότι οι κυανόλευκοι κέρδισαν άνευ αγώνος στην 5η στροφή του πρωταθλήματος στο Μαρτίνο.

Ωστόσο την καλύτερη άμυνα διαθέτει ο Ολυμπιακός Βόλου, με μόλις 3 στα πρώτα 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος, με τους ερυθρόλευκους να περιμένουν επίσης γκέλα του Βόλος ΝΠΣ, αφού μαζί με τη Νίκη Βόλου και τον Αμβρυσσέα Διστόμου, βρίσκονται στο -5 από την κορυφή και στους 10 βαθμούς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου