ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σφονδυλιάς και Λάιος στα κυανόλευκα

σφονδυλιάς-και-λάιος-στα-κυανόλευκα-326174

Παίκτες της Νίκης Βόλου και επίσημα από χθες οι δύο αμυντικοί

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Παίκτες της Νίκης Βόλου είναι με κάθε επισημότητα από χθες οι Νίκος Σφονδυλιάς και Βασίλης Λάιος, με τους δύο ποδοσφαιριστές να ανακοινώνονται από τη Δ.Ε. των κυανόλευκων.

Αμφότεροι είχαν ξεκινήσει από την πρώτη μέρα της φετινής προετοιμασίας με την ομάδα της Νίκης Βόλου, της οποίας μέλος ήταν και πέρυσι ο 18χρονος πλέον κεντρικός αμυντικός Νίκος Σφονδυλιάς, ενώ ο 22χρονος πολυθεσίτης αμυντικός Βασίλης Λάιος έχει παίξει στο παρελθόν σε Τύρναβο, Δωτιέα Αγιάς και Σπάρτη.

Οι κινήσεις ενίσχυσης της Νίκης Βόλου ωστόσο δεν τελειώνουν εδώ, μιας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται ακόμη μία δυνατή κίνηση-απόκτηση ποδοσφαιριστή, με τους κυανόλευκους να βρίσκονται σε αναζήτηση ενός έμπειρου στόπερ.

Όσον αφορά τον Σφονδυλιά, αποτελεί γέννημα θρέμμα των κυανόλευκων παίζοντας τα τελευταία χρόνια με την ομάδα των Νέων Αθλητών. Η ανακοίνωση της Δ.Ε. αναφέρει: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Σφονδυλιά για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός είναι γεννημένος στις 4 Μαρτίου 1999 και προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας μας, καθώς αγωνιζόταν με την ομάδα των Νέων Αθλητών. Ο Νίκος Σφονδυλιάς αποτελεί έναν ακόμη ποδοσφαιριστή γέννημα-θρέμμα της Νίκης Βόλου, που η ομάδα μας εμπιστεύεται για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2017-2018.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Στην ανακοίνωση της προσθήκης του Βασίλη Λάιου, η Δ.Ε. των κυανόλευκων αναφέρει:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Λάιο για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Βασίλης Λάιος είναι γεννημένος στις 24 Ιουνίου 1995, έχει ύψος 1,74 και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Τύρναβο, στον Αμπελωνιακό, στον Δωτιέα Αγιάς, στη Σπάρτη, στον ΑΟ Λουτράκι και στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Αμέσως μετά τη συμφωνία του με τη Νίκη Βόλου, ο Βασίλης Λάιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr:

Πώς νιώθεις που θα αγωνίζεσαι τη νέα σεζόν με τα χρώματα της Νίκης;

Είναι μεγάλη χαρά για μένα που θα φορέσω τη φανέλα της ιστορικής Νίκης, και είμαι ανυπόμονος να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό της και να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου.

Η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά;

Είμαι ένας νέος και φιλόδοξος ποδοσφαιριστής, και όπως όλοι έτσι κι εγώ έχω προσωπικά όνειρα και στόχους, όμως προέχουν οι στόχοι και οι επιτυχίες της ομάδας.

Εχεις πάρει μια ιδέα από τον κόσμο της ομάδας. Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις;

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον κόσμο, είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και αυτό φαίνεται. Έτσι κι εμείς με τη σειρά μας θα τους το ανταποδώσουμε όπως πρέπει.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Παράταση διάθεσης

των διαρκείας

Την παράταση διάθεσης των καρτών διαρκείας ανακοίνωσε χθες η Δ.Ε. της Νίκης αναφέροντας πως θα διατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, λόγω της μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος. Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει ότι λόγω της μετάθεσης της έναρξης του πρωταθλήματος, παρατείνεται η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για τη νέα χρονιά, μέχρι και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Η διάθεση θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας, που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς ( Δευτέρα-Παρασκευή 12:00-14:00 & 19:00-21:30). Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια από επιχειρήσεις, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για Ανέργους, ΑμΕΑ ,παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης , μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών είναι εξής:

Gold: 250 €

Basic: 100 €

Fans: 70 €

Ladies: 50 €

Kids: 20 €

Family: 130 €

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις Κάρτες μπορείτε να καλείτε στο 6945306520 ή επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.nikifc.gr/kartesdiarkeias».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου