ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με Παγασητικό στο Πανθεσσαλικό, η συνέχεια στα φιλικά της Νίκης Βόλου

με-παγασητικό-στο-πανθεσσαλικό-η-συνέ-357444

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ευκαιρία για νέες δοκιμές έχει σήμερα η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την ομάδα του Παγασητικού, στο τρίτο καλοκαιρινό φιλικό για το σύνολο των Φάντζιο Μπούις – Στέφανου Ξηροφώτου.

Το τεχνικό δίδυμο των κυανόλευκων μετά από τη νίκη με 6-2 επί του Σαρακηνού, αλλά και την λευκή ισοπαλία κόντρα στον ΠΟ Ελασσόνας, δεν αφήνει περιθώρια χαλάρωσης στους ποδοσφαιριστές του, ανεβάζοντας κάθε εβδομάδα και περισσότερο ρυθμούς.

Η σημερινή αναμέτρηση θα δοθεί στις 6.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στο κυρίως γήπεδο, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ στο ίδιο γήπεδο θα δοθεί ακόμη ένα πιο δυνατό τεστ την ερχόμενη Πέμπτη με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

Αυτό που προβληματίζει μέχρι στιγμής τους δύο προπονητές, είναι η παρουσία 5 ξένων ποδοσφαιριστών μέχρι στιγμής, με τον Βασίλιεφ να μην έχει βέβαια ανακοινωθεί και να μην αποκλείεται να αποχωρήσει στο φινάλε, ανανεώνοντας το ψάξιμο για έναν κεντρικό αμυντικό.

Από κει και πέρα, από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα και δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα, βρίσκεται και ο Μάνος Γενιτσαρίδης, αλλά η απόκτησή του θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη, προκειμένου να καλυφθεί η θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Με ανακοίνωσή τους οι κυανόλευκοι αναφέρουν για τα δύο επερχόμενα φιλικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για την επόμενη εβδομάδα.

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Νίκη Βόλου-Παγασητικός

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ωρα: 18:30

Είσοδος: ελεύθερη

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Νίκη Βόλου-Παναιγιάλειος

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ωρα: 18:30

Γενική είσοδος: 5€/Παιδιά: ελεύθερη».

Από Πέμπτη διαρκείας και εγγραφές

Οπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. των κυανόλευκων, λόγω της εορτής του Δεκαπενταύγουστου, τα γραφεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου όπου γίνεται και η διάθεση των καρτών διαρκείας θα είναι κλειστά έως την Τετάρτη και θα επαναλειτουργήσουν από την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017.

Οι εγγραφές των Ακαδημιών: «Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ, που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η έναρξη των δραστηριοτήτων μας.

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές:

Εγγραφή: 10 ευρώ

Όσοι αθλητές ήταν πέρυσι στις ακαδημίες και είναι τακτοποιημένοι οικονομικά θα εγγραφούν, αλλά δεν θα πληρώσουν το παραπάνω αντίτιμο.

Τιμή Box: 55€ περιλαμβάνει πλήρη στολή όμοια της πρώτης ομάδας, φόρμα και μπουφάν.

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€ και περιλαμβάνει υποχρεωτική ασφάλιση όλων των παιδιών από το σπίτι τους στην προπόνηση, στη διάρκεια αυτής έως και την επιστροφή τους ξανά στο σπίτι».

Προπονητές στην ακαδημία αναλαμβάνουν οι κ.κ. Γιώργος Παρασκευαΐδης, Χρήστος Κοντοβάς, Γιάννης Παπανικολάου, Τάκη Παρισσάκης και Νίκος Σκουφογιάννης, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και την ομάδα των Νέων Αθλητών.

Τα διαρκείας

Με τιμές για όλα τα βαλάντια και προσφορές σε κάθε κατηγορία, η κυανόλευκη Δ.Ε. ελπίζει ότι στην επιστροφή της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο, να υπάρξει η ανάλογη στήριξη των φιλάθλων. Στην ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας, αναφέρεται:

Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια, από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών: Gold: 250€, Basic: 100€, Fans: 70€, Ladies: 50€, Kids: 20€, Family: 130€.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου