ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δυνατό τεστ με Παναιγιάλειο

δυνατό-τεστ-με-παναιγιάλειο-366952

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χθες για την ομάδα της Νίκης Βόλου, και αυτή που ξεκινά αύριο αναμένεται πιο δυνατή για παίκτες και τεχνικό τιμ, με τους κυανόλευκους να ξεκινούν και τους φιλικούς αγώνες μονταρίσματος…

Με ορμητήριο τις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού, όπου πραγματοποιείται το μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων, οι κυανόλευκοι έχουν την ευκαιρία για ξεκούραση σήμερα Κυριακή, και από αύριο, Δευτέρα, επιστρέφουν και πάλι στα βάσανα.

Διπλές προπονήσεις αλλά και φιλικά παιχνίδια βρίσκονται στο πρόγραμμα του τεχνικού τιμ, και το πρώτο τεστ αναμένεται να είναι, μιας και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το καλεντάρι των φιλικών, με αντίπαλο τον Σαρακηνό, ο οποίος αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΘ.

Η αναμέτρηση θα δοθεί την ερχόμενη Τετάρτη 9 Αυγούστου, και δύο μέρες αργότερα οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Ελασσόνας από τη γειτονική Λάρισα στις 11 του μηνός.

Τρεις μέρες αργότερα, ακόμη ένας αντίπαλος από το τοπικό πρωτάθλημα θα τεθεί αντιμέτωπος των κυανόλευκων και θα είναι ο Παγασητικός, με την αναμέτρηση να έχει οριστεί για τη Δευτέρα 14 Αυγούστου.

Στη συνέχεια, το 4ο και πιο δυνατό φιλικό θα δοθεί στις 17 Αυγούστου με την ομάδα του Παναιγιάλειου, η οποία τερμάτισε πέρυσι στην 8η θέση της Football League, και από την οποία μετεγράφηκε και το τελευταίο απόκτημα των κυανόλευκων ο Σεραφείμ Μωυσίδης.

Από κει και πέρα, άλλες φιλικές αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο το Σάββατο 26 Αυγούστου στο Βελεστίνο, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Πύρασο.

Για όλα τα παραπάνω φιλικά, εκτός αυτό με τον Ρήγα Φεραίο που θα δοθεί στο Βελεστίνο, αναμένεται να γίνει γνωστή η έδρα στις επόμενες ημέρες, ενώ βέβαιο είναι επίσης πως το τεστ απέναντι στον Παναιγιάλειο θα δοθεί στο Βόλο και πιθανότατα στο Πανθεσσαλικό.

Έτσι το μέχρι στιγμής καλεντάρι των φιλικών για τη Νίκη Βόλου διαμορφώνεται ως εξής:

Τετάρτη 9 Αυγούστου

Νίκη Βόλου-Σαρακηνός

Παρασκευή 11 Αυγούστου

Νίκη Βόλου-ΠΟ Ελασσόνας

Δευτέρα 14 Αυγούστου

Νίκη Βόλου-Παγασητικός

Πέμπτη 17 Αυγούστου

Νίκη Βόλου-Παναιγιάλειος

Σάββατο 26 Αυγούστου

Ρήγας Φεραίος-Νίκη Βόλου

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

Αχιλλέας Φαρσάλων-Νίκη Βόλου

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

Νίκη Βόλου-Πύρασος

Στην προετοιμασία των κυανόλευκων δίνουν το παρών καθημερινά οι: Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας, Βαγγέλης Ράπτης, Παύλος Τασιάς, Νίκος Σφονδυλιάς, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Άγγελος Ματθαίου, Σταύρος Βουρδάκης, Τόλης Γαρυφαλλόπουλος, Γιάννης Βέργος, Νίκος Παπαδήμας, Δημήτρης Δημολιός, Νέτι Μέτσε, Γιώργος Ιορδανίδης, Σέναντ Μπάιριτς, Βιάτσεσλαβ Σούσκιν, Άντον Ντόλγκι, Αντρέι Γιάκοβλεφ, Χρήστος Τζιώρας, Σεραφείμ Μωυσίδης, ενώ επτά ποδοσφαιριστές από τους Νέους Αθλητές Νίκης θα συνεχίσουν τη δουλειά με την πρώτη ομάδα, και είναι οι: Αλέξανδρος Σιώμος, Γιάννης Κουτσούκης, Σέλντι Νάνο, Περικλής Χρηστίδης, Φίλιππας Βλάχος, Θοδωρής Κουκουτής και Γιώργος Φλώρος.

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. της Νίκης Βόλου αναφέρει σχετικά με τη λειτουργία των ακαδημιών: «Ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Σουγγάρης Άκης θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής μας κ. Φάντζιο Μπούις.

Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ τα νέα γραφεία των ακαδημιών μας μεταφέρθηκαν δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς στην οδό Μαιάνδρου, και είναι ανοιχτά από 12:00-14:00 και 19:00-21:30 Δευτέρα έως Παρασκευή για να δεχθεί έγκαιρα τις εγγραφές σας από σήμερα, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η έναρξη των δραστηριοτήτων μας.

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές:

Εγγραφή: 10 ευρώ

Όσοι αθλητές ήταν πέρυσι στις ακαδημίες και είναι τακτοποιημένοι οικονομικά θα εγγραφούν, αλλά δεν θα πληρώσουν το παραπάνω αντίτιμο.

Τιμή Box: 55€ περιλαμβάνει πλήρη στολή όμοια της πρώτης ομάδας, φόρμα και μπουφάν.

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€ και περιλαμβάνει υποχρεωτική ασφάλιση όλων των παιδιών από το σπίτι τους στην προπόνηση, στη διάρκεια αυτής έως και την επιστροφή τους ξανά στο σπίτι».

Προπονητές στην ακαδημία αναλαμβάνουν οι κ.κ. Γιώργος Παρασκευαΐδης, Χρήστος Κοντοβάς, Γιάννης Παπανικολάου, Τάκη Παρισσάκης και Νίκος Σκουφογιάννης, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και την ομάδα των Νέων Αθλητών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου