ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Διπλή ουκρανική ενίσχυση, Σούσκιν και Κροάτης

διπλή-ουκρανική-ενίσχυση-σούσκιν-και-377260

Την απόκτηση δύο Ουκρανών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε χθες η Νίκη Βόλου, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το μεταγραφικό θερμόμετρο, ενόψει και της αυριανής πρώτης στο Π. Μαγουλάς, ενώ κλεισμένοι είναι και ο Ρώσος επιθετικός Βιάτσεσλαβ Σούσκιν και ακόμη ένας Κροάτης μέσος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Επίσημα παίκτες της Νίκης Βόλου είναι από χθες Σάββατο οι Άντον Ντόλγκι και Αντρέι Γιάκοβλεφ, με τους Ουκρανούς ποδοσφαιριστές να τους ακολουθούν -ίσως και σήμερα- ένας Ρώσος αλλά και ένας Κροάτης.

Ο 25χρονος Άντον Ντόλγκι αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως αμυντικός μέσος αλλά και ως στόπερ, ενώ ο 28χρονος Αντρέι Γιάκοβλεφ είναι μεσοεπιθετικός παίζοντας κυρίως στη δεξιά πλευρά ή ως επιτελικός μέσος πίσω από τον φορ. Οι δύο προαναφερθέντες υπέγραψαν προσύμφωνο συνεργασίας, βρισκόμενοι από το βράδυ της Παρασκευής στον Βόλο, όπως και οι άλλοι δύο ξένοι, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ο βραχύσωμος Ρώσος αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης και τον χαρακτηρίζει η ταχύτητα, ενώ ο Κροάτης μπορεί να καλύψει και τις τρεις θέσης των χαφ, είτε ως αμυντικός μέσος είτε ως οχτάρι, ακόμη και ως δεκάρι. Η ανακοίνωση τους θα γίνει ίσως σήμερα Κυριακή, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν υπογράψει με τη σειρά τους προσύμφωνο συνεργασίας.

Οι ανακοινώσεις των κυανόλευκων:

Για τον Αντον Ντόλγκι: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Anton Dolhyi για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Dolhyi είναι γεννημένος στις 22 Μαρτίου 1992, έχει ύψος 1,83 και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με την F.C. Tirsense. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των: C.D. Aves, FC Helios Kharkiv, FC Zirka Kirovohrad ενώ έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα της Ντιναμό Κιέβου. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Για τον Αντρέι Γιάκοβλεφ: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Andriy Yakovlev για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός είναι γεννημένος στις 20 Φεβρουαρίου 1989, έχει ύψος 1,78 και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με την FC Taraz στην 1η κατηγορία του Καζακστάν, έχοντας 16 συμμετοχές και 2 γκολ. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των: Zaria Bălți , Sokol Saratov, BATE Borisov, Slutsk, Metalurh Donetsk, Shakhtar-3 Donetsk κ.α. Με την ομάδα της BATE Borisov μάλιστα έχει στεφθεί Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Λευκορωσίας, ενώ με τη Zaria Bălți Κυπελλούχος Μολδαβίας. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Βιάτσεσλαβ Σούσκιν:

Η ρωσική τορπίλη…

Γεννημένος στις 11 Μαρτίου του 1991 ο 26χρονος Ρώσος επιθετικός Βιάτσεσλαβ Βλαντιμίροβιτς Σούσκιν, όπως είναι το πλήρες όνομα του, έρχεται να προσδώσει ποιότητα αλλά και ταχύτητα στην επίθεση της Νίκης Βόλου. Μαζί με τους δύο Ουκρανούς που ανακοινώθηκαν, υπέγραψε και ο ίδιος συμφωνητικό με τους κυανόλευκους, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη για τις φετινές ορέξεις των φιλάθλων.

Τελευταίος του σταθμός ήταν η Λετονική Μπάμπιτε, ωστόσο έκανε τα πρώτα του βήματα ξεκινώντας από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ίσως τη στιγμή αυτή την πιο δυνατή ομάδα στη Ρωσία, παραμένοντας στα γαλάζια για δύο χρόνια. Από εκεί μετέβη στην Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, όπου σε 55 εμφανίσεις είχε και 9 τέρματα την περίοδο 2012-14, για να ακολουθήσουν επίσης στη Ρωσία οι Φάκελ Βόρονετσκ. Από εκεί σειρά πήραν η Λετονική Γιελγκάβα, η Βίτεμπσκ στη Λευκορωσία, η Σιόνι στη Γεωργία και προσφάτως η Μπάμπιτε στη Λευκορωσία.

Τέλος τα δοκιμαστικά

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή τα δοκιμαστικά της Νίκης Βόλου, με τους 25 επίδοξους κυανόλευκους να δίνουν τα διαπιστευτήριά τους στο γήπεδο της Κερασιάς. Από τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν αναμένεται να αποκτηθούν μάλιστα είτε ένας είτε δύο, με τα δοκιμαστικά να ολοκληρώνονται μία μέρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Εκκίνηση από το σπίτι της

Από το… σπίτι της θα ξεκινήσει τη φετινή χρονιά η Νίκη Βόλου, πραγματοποιώντας την πρώτη της προπόνηση και τον καθιερωμένο αγιασμό για την περίοδο 2017-18 στο Π. Μαγουλάς αύριο Δευτέρα στις 7μ.μ. Με τους κυανόλευκους να περιμένουν ακόμη την απάντηση από τα Τουριστικά Ακίνητα, αλλά αυτή να μην έρχεται και με τον χρόνο να πιέζει, η Δ.Ε. των κυανόλευκων αποφάσισε η πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος να πραγματοποιηθεί στη φυσική έδρα της ομάδας.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: «Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 19:00 ξεκινάμε μια νέα εποχή. Με όνειρα και με φιλοδοξίες όμως πάνω απ’ όλα σε στέρεες βάσεις. Τα θεμέλια της νέας χρονιάς μπαίνουν στο σπίτι μας. Εκεί που πλέον σε λίγο καιρό θα χτίζεται το μέλλον της ομάδας, το μέλλον της Νίκης Βόλου. Εκεί ξεκινάμε και την προσπάθεια για το πρωτάθλημα της Football League 2. Με το παρελθόν να μας δείχνει πώς θα χτίσουμε το μέλλον, σας καλούμε να δείξουμε σε νέους και παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τι σημαίνει να πατάς στον αγωνιστικό χώρο του Παντελής Μαγουλάς».

Τα διαρκείας της νέας σεζόν

Από την περασμένη Τρίτη ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία βάσει σχεδιασμού θα αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για τη χρήση του οποίου αναμένονται τα τυπικά. Με τιμές για όλα τα βαλάντια και προσφορές σε κάθε κατηγορία, η κυανόλευκη Δ.Ε. ελπίζει στην επιστροφή της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να υπάρξει η ανάλογη στήριξη των φιλάθλων. Στην ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας, αναφέρεται:

«Η διάθεσή τους θα γίνεται από το Γραφείο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας που βρίσκεται στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς. Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί 6 κατηγορίες καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια, από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για Ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης, μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών:
Gold: 250€,
Basic: 100€, Fans: 70€, Ladies: 50€, Kids: 20€, Family: 130€

Αιτήσεις:

• Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή 12:00-14:00 & 19:00-21:30) στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς στα Γραφεία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και Καρτών Διαρκείας μέχρι και τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017.

• Συμπληρώνοντας online την αίτηση στο επίσημο site της ομάδας www.nikifc.gr (εκτός του Family)

Πληροφορίες:

• Για την έκδοση των καρτών είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

• Για τις Εκπτώσεις Ανέργων είναι απαραίτητη η βεβαίωση κάρτας ανεργίας και για αυτή των ΑμΕΑ πιστοποιητικού αναπηρίας 67% κι άνω με λήξη τουλάχιστον 31.05.2018.

• Για τις κάρτες Kids απαιτείται η φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα (πατέρας, μητέρα, αδερφός άνω των 18 ετών) και είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού με την προϋπόθεση ότι έχει γεννηθεί από 01.01.2000 μέχρι και 31.12.2004.

• Για τις κάρτες Family είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης. Πληροφορίες: 6945306520 & [email protected]».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου