ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τέσσερις ξένοι και Μπαξεβάνος

τέσσερις-ξένοι-και-μπαξεβάνος-378593

Από το… σπίτι της θα ξεκινήσει τη φετινή χρονιά η Νίκη Βόλου, πραγματοποιώντας την πρώτη της προπόνηση και τον καθιερωμένο αγιασμό για την περίοδο 2017-18 στο Π. Μαγουλάς την ερχόμενη Δευτέρα στις 7μ.μ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με τους κυανόλευκους να περιμένουν ακόμη την απάντηση από τα Τουριστικά Ακίνητα, αλλά αυτή να μην έρχεται και με τον χρόνο να πιέζει, η Δ.Ε. των κυανόλευκων αποφάσισε η πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος να πραγματοποιηθεί στη φυσική έδρα της ομάδας.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται: «Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 19:00 ξεκινάμε μια νέα εποχή. Με όνειρα και με φιλοδοξίες όμως πάνω απ’ όλα σε στέρεες βάσεις. Τα θεμέλια της νέας χρονιάς μπαίνουν στο σπίτι μας. Εκεί που πλέον σε λίγο καιρό θα χτίζεται το μέλλον της ομάδας, το μέλλον της Νίκης Βόλου. Εκεί ξεκινάμε και την προσπάθεια για το πρωτάθλημα της Football League 2. Με το παρελθόν να μας δείχνει πώς θα χτίσουμε το μέλλον, σας καλούμε να δείξουμε σε νέους και παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τι σημαίνει να πατάς στον αγωνιστικό χώρο του Παντελής Μαγουλάς».

Βέβαια στην «πρώτη» δεν αναμένεται να είναι μόνο όσοι ποδοσφαιριστές, έχουν ανανεώσει ή έχουν συμφωνήσει να αγωνίζονται τη νέα περίοδο με τα κυανόλευκα, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται για την ενίσχυση του ρόστερ.

Μέσα στους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να φορέσουν την ερχόμενη Δευτέρα τα κυανόλευκα βρίσκονται και τέσσερις ξένοι, οι οποίοι έρχονται με τις καλύτερες των συστάσεων, αλλά δεν είναι οι μόνοι. Μάλιστα ο ένας εξ’ αυτών ανακοινώθηκε από τη Δ.Ε. και είναι ο Αντρέι Γιακόβλεφ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Andriy Yakovlev για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός είναι γεννημένος στις 20 Φεβρουαρίου 1989, έχει ύψος 1,78 και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με την FC Taraz στην 1η κατηγορία του Καζακστάν, έχοντας 16 συμμετοχές και 2 γκολ. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των: Zaria Bălți , Sokol Saratov, BATE Borisov, Slutsk, Metalurh Donetsk, Shakhtar-3 Donetsk κ.α.

Με την ομάδα της BATE Borisov μάλιστα έχει στεφθεί Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Λευκορωσίας ενώ με την Zaria Bălți Κυπελλούχος Μολδαβίας. Η Διοικούσα Επιτροπή των καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Συνέχεια με Μπαξεβάνο

Η κυανόλευκη Δ.Ε. μεταγραφών βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές και ένας εξ αυτών είναι και ο 24χρονος Βασίλης Μπαξεβάνος. Ο Γιαννιτσιώτης μέσος με πλούσια εμπειρία από την κατηγορία της Γ’ Εθνικής, αλλά και με πολλές παραστάσεις και από τη Β’ Εθνική, αναμένεται εκτός απροόπτου να ντυθεί στα κυανόλευκα, με τις δύο πλευρές να είναι θετικές για ενδεχόμενη συνεργασία.

Ο Μπαξεβάνος, που έχει αγωνιστεί αρκετές φορές και ως αντίπαλος της Νίκης στο παρελθόν, πέρυσι μετακόμισε στη Β’ Κατηγορία της Κύπρου, όπου με την ομάδα της ΠΑΕΕ Κερύνειας κατέγραψε 22 συμμετοχές με 1 τέρμα και 7 ασίστ, έχοντας ως συμπαίκτη έναν πρώην κυανόλευκο, τον επιθετικό Θωμά Τσίτα.

Γεννημένος στις 23 Οκτωβρίου του 1993 ξεκίνησε την καριέρα του από την Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ την περίοδο 2009-10 και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πανηλειακό, Τύρναβο και Πιερικό.

Τέλος τα δοκιμαστικά

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες τα δοκιμαστικά της Νίκης Βόλου, με τους 25 επίδοξους κυανόλευκους να δίνουν τα διαπιστευτήρια τους στο γήπεδο της Κερασιάς. Από τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν αναμένεται να αποκτηθούν μάλιστα είτε ένα είτε δύο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου