ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επέστρεψε ο Ιορδανίδης

επέστρεψε-ο-ιορδανίδης-384713

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τον 11ο ποδοσφαιριστή του φετινού της ρόστερ ανακοίνωσε χθες Σάββατο η Νίκη Βόλου, εντάσσοντας τον 28χρονο Γιώργο Ιορδανίδη και πάλι στις τάξεις της, ενάμισι χρόνο μετά την πρώτη παρουσία του Γιαννιτσιώτη μεσοεπιθετικού με τα κυανόλευκα.

Ο πρώην μέσος της Πύδνας Κίτρους είχε αγωνιστεί και πάλι με την ομάδα της Νίκης Βόλου το δεύτερο μισό του 2016, όταν προερχόμενος από τον Αιολικό είχε συνολικά 14 συμμετοχές και 1.079 λεπτά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Από τη Νίκη συνέχισε πέρυσι στην ομάδα της Κατερίνης, με την οποία είχε 27 συμμετοχές και 5 τέρματα. Με πλούσιο βιογραφικό και 97 παρουσίες σε παιχνίδια Β’ Εθνικής, ο Ιορδανίδης βρέθηκε και φέτος τον χειμώνα μια ανάσα από το να επιστρέψει στον Βόλο, αλλά η διοικητική αστάθεια των κυανόλευκων τον απομάκρυνε, παραμένοντας στο Κίτρος. Μπορεί με επιτυχία να καλύψει όλες τις θέσεις στον άξονα, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε και στα άκρα της επίθεσης, είτε δεξιά είτε αριστερά.

Ωστόσο βρισκόταν πάντα στη λίστα του Στέφανου Ξηροφώτου και πλέον αποτελεί και επίσημα από χθες τον 11ο ποδοσφαιριστή του κυανόλευκου ρόστερ, για την ενίσχυση του οποίου αναμένεται φυσικά και συνέχεια. Στην ανακοίνωσή τους οι κυανόλευκοι αναφέρουν:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ιορδανίδη για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Γιώργος Ιορδανίδης είναι γεννημένος στις 28 Μαρτίου 1989 και έχει ύψος 1,73. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Γιαννιτσά, Παναιτωλικό, Πιερικό, Αιολικό, Νίκη Βόλου ενώ τη σεζόν 2016-2017 αγωνιζόταν με την ομάδα της Πύδνας Κίτρους με την οποία είχε συνολικά 27 συμμετοχές και 5 γκολ.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, ο Γιώργος Ιορδανίδης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr :

Πώς νιώθεις που επιστρέφεις στη Νίκη Βόλου;

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Νίκη Βόλου. Νιώθω αρκετά οικεία και η προσαρμογή μου θα είναι άμεση γιατί βρίσκομαι σε γνώριμο περιβάλλον.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν;

Όταν αγωνίζεσαι με τη Νίκη Βόλου δεν γίνεται να μην είναι πρωταγωνιστικοί οι στόχοι. Από εκεί και πέρα εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, και μέσα από τη συλλογική δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Εμπειρία από τον κόσμο της Νίκης έχεις. Τί μήνυμα θα ήθελες να του στείλεις;
Η δυναμική του κόσμου της Νίκης είναι ένας από τους λόγους που με έκαναν να επιστρέψω στην ομάδα. Τον θέλουμε και πάλι δίπλα μας και εμείς θα κάνουμε τα πάντα ώστε να τον κάνουμε χαρούμενο.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Στον Αήττητο Σπάτων

ο Νικλητσιώτης

Ο Αήττητος Σπάτων ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Νικλητσιώτη, ο οποίος με την ομάδα της Νίκης Βόλου είχε αγωνιστεί πέρυσι σε 29 παιχνίδια από τα 30 του πρωταθλήματος, και σε 2.185 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 7 τέρματα. Ο Νικλητσιώτης αποτελεί τον τρίτο ποδοσφαιριστή που αποχωρεί από τη Νίκη Βόλου το φετινό καλοκαίρι, με την αρχή να έχει γίνει από τους Μπαμπη Πετράκο (Τηλυκράτη Λευκάδας) και Γιώργο Ναουμίδη (Νέστο Χρυσούπολης).

Δοκιμαστικά και πρώτη

Όπως ανακοίνωσε η Δ.Ε. των κυανόλευκων, το τριήμερο δοκιμαστικών ξεκινά από την Πέμπτη 27 Ιουλίου και θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο 29 του μηνός, μιας και για τη Δευτέρα 31 Ιουλίου υπάρχει η πρώτη επίσημη συγκέντρωση για τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρει:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει ότι στις 27, 28 και 29 Ιουλίου 2017, θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν την ομάδα μας.

Ταυτόχρονα όσοι ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και αυτοί στα δοκιμαστικά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 26 Ιουλίου 2017 είτε ηλεκτρονικά στο mail: [email protected] είτε τηλεφωνικά στο 6972262222 (κ. Σανίδας Απόστολος), από όπου και θα μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία. Επισημαίνεται ότι οι δοκιμαστικές προπονήσεις θα είναι κλειστές για το κοινό και τα ΜΜΕ και δεν επιτρέπεται η παρακολούθησή τους, πλην των συνοδών των ποδοσφαιριστών».

Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη συγκέντρωση της Νίκης Βόλου ενόψει της νέας σεζόν 2017-18, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί η ώρα ούτε το γήπεδο που θα γίνει αυτή, με το Πανθεσσαλικό να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Την επόμενη μέρα, δηλαδή την Τρίτη 1 Αυγούστου, είναι προγραμματισμένα τα εργομετρικά τεστ, τα οποία θα αναλάβουν να κάνουν ο εργοφυσιολόγος Γιάννης Κωτσής, που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή, μαζί με τον Ηλία Σορώκο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου