ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνέχεια στις ανανεώσεις

συνέχεια-στις-ανανεώσεις-401937

Με δύο δικά της παιδιά -προερχόμενα από την ακαδημία της- και τα οποία και πέρυσι βρίσκονταν στο ρόστερ, παίρνοντας ωστόσο ελάχιστες ευκαιρίες, προχώρησε τις ανανεώσεις της η Νίκη Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σταύρος Βουρδάκης και Άγγελος Ματθαίου παρέμειναν στα κυανόλευκα, φθάνοντας συνολικά τις έξι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, μετά τους Νέτι Μέτσε, Νίκο Παπαδήμα, Δημήτρη Δημολιό και Γιάννη Βέργο, που προηγήθηκαν μέσα στην εβδομάδα.

Τόσο ο Βουρδάκης, όσο και ο Ματθαίου βρίσκονταν στο ρόστερ των κυανόλευκων τα τελευταία χρόνια και φέτος αισιοδοξούν πως θα πάρουν πλέον περισσότερες ευκαιρίες, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει και οι ίδιοι να ανεβάσουν την απόδοσή τους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το καλημέρα της έναρξης της προετοιμασίας.

Τη σεζόν που πέρασε, ο επιθετικός Άγγελος Ματθαίου αγωνίστηκε σε επτά αναμετρήσεις πρωταθλήματος και ακόμη δύο κυπέλλου, κερδίζοντας το χειροκρότημα σε αρκετές από αυτές, αγωνιζόμενος στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος στο Π. Μαγουλάς και μπροστά στο κυανόλευκο κοινό. Από την άλλη, ο έτερος επιθετικός Σταύρος Βουρδάκης κατέγραψε 2 μόλις παρουσίες στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, ταλαιπωρούμενος αρκετά μέσα στη σεζόν από τραυματισμούς. Φέτος, οι δύο 18χρονοι άσοι αισιοδοξούν πως θα είναι η χρονιά τους, με τη Νίκη Βόλου να αλλάζει φιλοσοφία, θέλοντας να αξιοποιήσει στο έπακρο τη δουλειά των ακαδημιών της και να στηριχθεί και πάλι σε δικά της παιδιά.

Οι ανακοινώσεις των δύο ποδοσφαιριστών:

Για τον Άγγελο Ματθαίου: Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Ματθαίου για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Άγγελος Ματθαίου είναι γεννημένος στις 2 Απριλίου 1999 και έχει ύψος 1,80. Τη σεζόν 2016-2017 με την φανέλα της Νίκης είχε 7 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

Για τον Σταύρο Βουρδάκη: Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Βουρδάκη για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Σταύρος Βουρδάκης είναι γεννημένος στις 2 Ιουνίου 1999. Τη σεζόν 2016-2017 με τη φανέλα της Νίκης είχε 2 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

Ματθαίου: «Ελπίζω να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Ο Άγγελος Ματθαίου έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση με τους κυανόλευκους αναφέροντας:

Για το πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεται για ακόμη μια χρονιά στην ομάδα; «Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα της Νίκης. Είναι σημαντικό και τιμητικό που η διοίκηση θέλησε να συνεχίσουμε τη συνεργασία».

Για το τι θα έλεγε σε ένα παιδί που τώρα ξεκινάει στις ακαδημίες και ονειρεύεται να αγωνιστεί με την 1η ομάδα: «Να δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και κάποια στιγμή οι κόποι του θα ανταμειφθούν».

Για το τι υπόσχεται στον κόσμο της ομάδας: «Η στήριξή τους σε κάθε αγώνα είναι σημαντική, ενώ έχουν αποδείξει πως δεν αφήνουν ποτέ μόνη την ομάδα όπου και αν παίζαμε. Εμείς θα δώσουμε όπως πάντα το 100% μέσα στο γήπεδο και ελπίζω να τους δώσουμε αρκετές χαρές».

Βουρδάκης: «Περήφανος που συνεχίζω»

Δηλώσεις έκανε και ο Σταύρος Βουρδάκης αναφέροντας:

Για το πώς αισθάνεται που για ακόμη μια χρονιά θα είναι μέλος της ομάδας: «Ιδιαίτερη ευχαρίστηση αλλά και περηφάνια που θα βρίσκομαι για ακόμη μια χρονιά στο ρόστερ αυτής της μεγάλης ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και την διοίκηση που με επέλεξαν και αυτή τη χρονιά».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στα σημερινά παιδιά των ακαδημιών: «Ο μόνος τρόπος είναι η σκληρή δουλειά. Μόνο έτσι θα φτάσουν μια μέρα στην πρώτη ομάδα, και μακάρι κάποια στιγμή η Νίκη Βόλου να αποτελείται κυρίως από παιδιά που θα προέρχονται από τις ακαδημίες».

Τέλος, αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας σχολίασε: «Θέλω και αυτή τη χρονιά τον κόσμο δίπλα μας, να στηρίξει την ομάδα και τη διοίκηση σε αυτή την καινούρια προσπάθεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου