ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παραμένει και ο Παπαδήμας

παραμένει-και-ο-παπαδήμας-406476

Η αρχή έγινε τη Δευτέρα στις ανανεώσεις της Νίκης Βόλου, με τον Νέτι Μέτσε να ανακοινώνεται πως θα παραμείνει στα κυανόλευκα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, και χθες σειρά πήρε ο Νίκος Παπαδήμας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο 25χρονος αμυντικός, που επέστρεψε και πάλι πέρυσι το καλοκαίρι στη Νίκη Βόλου, τα βρήκε σε όλα με τη Δ.Ε. των κυανόλευκων και θα αποτελέσει ακόμη ένα πολύτιμο όπλο στη φαρέτρα των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις.

Ο Λαμιώτης αμυντικός, τη χρονιά που πέρασε χρησιμοποιήθηκε σε παραπάνω από μία θέση, μιας και εκτός από εκείνη του κεντρικού αμυντικού κάλυψε με απόλυτη επιτυχία και το δεξί άκρο της άμυνας, αλλά όποτε χρειάστηκε αγωνίστηκε και ως αμυντικός μέσος, επιδεικνύοντας το ίδιο πάθος και την αγωνιστική προσήλωση που του ζητήθηκε, σκοράροντας μάλιστα και δύο φορές σε 24 αγώνες πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της Δ.Ε. των κυανόλευκων: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Παπαδήμα για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Νίκος Παπαδήμας είναι γεννημένος στις 26 Ιουλίου 1991 και έχει ύψος 1,86. Τη σεζόν 2016-2017 με τη φανέλα της Νίκης είχε 24 συμμετοχές, 2 γκολ στο πρωτάθλημα και 4 συμμετοχές στο κύπελλο Γ’ Εθνικής, ενώ έχει και παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Football Leauge αλλά και της Super League με την ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Ο Νίκος Παπαδήμας έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr, αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας:

Για τις πρώτες του σκέψεις μετά την ανανέωση με τους κυανόλευκους σχολίασε: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που θα παραμείνω και την επόμενη σεζόν στη Νίκη Βόλου. Παράλληλα νιώθω και τιμή που ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη του συλλόγου προς το πρόσωπο μου».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του τη νέα αγωνιστική περίοδο πρόσθεσε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχω τόσο τους στόχους της ομάδας όσο και τους δικούς μου».

Τέλος, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ανέφερε: «Θέλουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας και να στηρίξει την νέα αυτή προσπάθεια της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Στην Αθήνα οι μικροί πολίστες

Για την Αθήνα αναχωρεί σήμερα Τετάρτη η αποστολή προμίνι (U11) υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου προκειμένου να συμμετάσχει στο 2ο διεθνές τουρνουά HABAWABA. Η ομάδα της Νίκης έχει κληρωθεί στον όμιλο C με το ψευδώνυμο MAGNITES και θα αντιμετωπίσει τις εξής ομάδες: NEL HIPPOCAMPUS, OLYMPIAKOS P., ANOG DOLPHINS & HSC STARS και GEZIRA, με τις δύο τελευταίες να είναι από την Αίγυπτο. Χαρακτηρίζεται ένας σχετικά δύσκολος όμιλος με τους περσινούς φιναλίστ HSC STARS, την αξιόμαχη ΝΕΛ και τις παραδοσιακά μεγάλες ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακό και Γλυφάδα. Η Gezira είναι η δεύτερη σε δύναμη στην Αίγυπτο. Η Νίκη Βόλου είναι καλά προετοιμασμένη από τις προπονήσεις και τα φιλικά, και θα διεκδικήσει την ανώτερη θέση στην κατάταξη μέσα από το διασκεδαστικό και εμπειρικό ταξίδι που προσφέρει η συμμετοχή στο τουρνουά.

Την ομάδα θα απαρτίσουν οι εξής αθλητές: ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ., ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Σ., ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ Θ., ΓΛΟΥΜΗΣ Π., ΡΟΜΦΕΑΣ Κ., ΚΑΝΑΚΗΣ Χ., ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ Δ., ΕΓΝΑΤΙΑΔΗΣ Α., ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗΣ Β., ΣΤΕΛΟΣ Β., ΚΑΒΟΥΡΑΣ Β., ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ Ν., ΑΔΑΜΑΣΟΓΛΟΥ Δ.,ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ Γ. Την αποστολή θα συνοδέψει ο προπονητής Γ. Αδαμάσογλου και ο έφορος κ. Σ. Κανάκης όπως και πολλοί γονείς. Σημειώνεται πως η Νίκη πέρυσι είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στο αντίστοιχο τουρνουά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου