ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένουν τις απαντήσεις

περιμένουν-τις-απαντήσεις-421968

Τις απαντήσεις από ποδοσφαιριστές και όχι μόνο περιμένουν στη Νίκη Βόλου, προκειμένου να συνεχίσουν το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου μετά και τις εισηγήσεις που έγιναν το προπονητικό δίδυμο των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί ο χρόνος να μην πιέζει τους κυανόλευκους όπως γίνονταν για παράδειγμα σε άλλα καλοκαίρια, όμως πρόθεση είναι να κλείσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέτωπα, προκειμένου η ομάδα να ξεκινήσει απρόσκοπτα τη νέα χρονιά.

Θέματα που έχουν να κάνουν με τις υποδομές, τις εγκαταστάσεις και το Πανθεσσαλικό στάδιο έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους και από εκεί και πέρα αυτό που περιμένει με αγωνία και ο κόσμος είναι να βγει καπνός από τις πρώτες συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές. Μπορεί στόχος των κυανόλευκων να είναι η παραμονή ποδοσφαιριστών από το Βόλο, για διάφορους λόγους και μετά τις εισηγήσεις των δύο προπονητών, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν δείχνει να είναι κάτι εύκολο.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει αναμφίβολα και οι οφειλές της περσινής χρονιάς, ενώ πρόθεση της Δ.Ε. είναι σε πρώτη φάση να μην ξεφύγει οικονομικά, τάζοντας μεγάλα συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές, αλλά να δώσει μπόνους συμμετοχών στους ποδοσφαιριστές.

Αναμφίβολα κάτι τέτοιο μπορεί να έχει ξενίσει κάποιους, αλλά την ίδια ώρα δίνει κίνητρο να παλέψουν για κάτι περισσότερο σε σχέση με την περσινή χρονιά, όπου πέρα από τις ευκαιρίες που δόθηκαν, όλοι οι παίκτες έφυγαν ζημιωμένοι.

Πέρα από τους Βολιώτες ποδοσφαιριστές, έχει γίνει ήδη εδώ και καιρό πρόταση σε δύο ποδοσφαιριστές, που αποτέλεσαν βασικές μονάδες, αλλά αμφότεροι δείχνουν να μην συζητούν την πρόταση που τους έχει κατατεθεί, περιμένοντας στο ακουστικό τους κάτι καλύτερο, είτε από τη Νίκη είτε από άλλη ομάδα, εφόσον οι εμφανίσεις τους με τα κυανόλευκα ήταν ικανοποιητικές, τηρουμένων των δύσκολων συνθηκών που βίωσαν.

Εκτός από τους ποδοσφαιριστές όμως, η Νίκη περιμένει και την επισύναψη συμφωνιών με ακόμη τρία μέλη, που μαζί με τους Ξηροφώτο – Μπούις θα αποτελέσουν την πεντάδα του τεχνικού τιμ με έναν προπονητή τερματοφυλάκων, έναν γυμναστή και έναν ακόμη βοηθό των δύο προπονητών, που δεν αποκλείεται να αναλάβει και το σκάουτινγκ.

Νέα σελίδα στις Ακαδημίες

Με νέα ήθη και έθιμα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι ακαδημίες της Νίκης Βόλου από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Έτσι, οι μικροί ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το αύριο του συλλόγου αναμένεται να είναι καλυμμένοι από ασφαλιστική εταιρεία με την οποία και θα συνάψει συμφωνία η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης.

Την περασμένη Πέμπτη εξάλλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών, στην οποία έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Στέργιος Φάτσης, όπως επίσης οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Σουγγάρης, αλλά και ο προπονητής Φάντζιο Μπούις. Όπως έγινε γνωστό, το πρόγραμμα ωρών προπόνησης θα κοινοποιηθεί μέχρι τις 25 Ιουλίου, ενώ η δράση θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου, με τους μικρούς να χρησιμοποιούν τις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του Π. Μαγουλάς.

Οι κυανόλευκοι αναμένεται να ρίξουν μεγάλο βάρος στις ακαδημίες, οι οποίες καλώς εχόντων των πραγμάτων θα χρησιμοποιούν αποκλειστικά τις εγκαταστάσεις του Π. Μαγουλάς και τους βοηθητικούς χώρους, με τους ιθύνοντες των κυανόλευκων να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και με τους προπονητές, που θα αναλάβουν τη διαπαιδαγώγηση των μικρών ποδοσφαιριστών. Στο μεταξύ η ομάδα των Νέων Αθλητών συμμετείχε χθες στο Επίσκυρος Cup στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αντιμετωπίζοντας την Ακαδημία Βιεϊρίνια στο Πανθεσσαλικό.

Αλλαγή χώρου για τους αγώνες μπάσκετ

Λόγω διεξαγωγής αγώνων ρυθμικής γυμναστικής το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Ιωνία, οι μεικτοί εσωτερικοί αγώνες του γυναικείου τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο λήξης της μπασκετικής σεζόν 2016-17, με τη συμμετοχή γονέων κι αθλητριών του τμήματος (γυναικεία ομάδα, νεάνιδες, κορασίδες – ακαδημία), θα πραγματοποιηθούν στο 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, το Σάββατο 24 Ιουνίου, τις ίδιες ώρες, από τις 13:00 – 15:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου