ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μακριά από τα λάθη του παρελθόντος

μακριά-από-τα-λάθη-του-παρελθόντος-433251

Ακόμη μία κρίσιμη Γ.Σ. για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου θα λάβει χώρα αύριο Δευτέρα 12 Ιουνίου, με τους κυανόλευκους να αγωνιούν για ακόμη ένα καλοκαίρι, που θα βρει την ομάδα τους να προετοιμάζεται για την ερασιτεχνική κατηγορία της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι οι κυανόλευκοι θα πρέπει να ξεκινήσουν την προσπάθεια τους σε ένα πρωτάθλημα αμφίβολης ποιότητας και μεγάλης δυσκολίας, και σίγουρα ακόμη μία χρονιά στην προσπάθεια για επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, δεν προμηνύεται να είναι στρωμένη με ροδοπέταλα.

Η αυριανή Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας, αναμένεται να κρίνει την επόμενη μέρα στο κυανόλευκο στρατόπεδο, με την Ερασιτεχνική να έχει ήδη ξεκινήσει να βάζει τις βάσεις όχι μόνο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και για τη συνέχεια, αξιοποιώντας όσο το δυνατόν καλύτερα τις δικές της δυνάμεις, χωρίς να είναι αναγκασμένη να στηρίζεται και πάλι σε δεκανίκια, που πλήρωσε και τη σεζόν που πέρασε.

Η εποχή Τζήμα στη Νίκη πέρασε ανεπιστρεπτί, αφήνοντας καμένη γη και τις εγκαταστάσεις του Π. Μαγουλάς να θυμίζουν κρανίου τόπο, στον οποίο οι κυανόλευκοι θα πρέπει να μεγαλουργήσουν εκ νέου, είτε αφορά τις υποδομές τους είτε ακόμη και την πρώτη ομάδα, εφόσον δεν ανάψει το πράσινο φως για την μετακόμιση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η Ερασιτεχνική περίμενε μάταια μέχρι τα τέλη Μαΐου την οποιαδήποτε πρόταση αναφορικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, και έτσι είναι πλέον αναγκασμένη να σηκώσει στις πλάτες της ένα ακόμη βαρύ φορτίο.

Αναμφίβολα, οι δυνατότητες των ανθρώπων της Ερασιτεχνικής και όσων εκλέχθηκαν προσφάτως στις εκλογές της μπορεί να μην προκαλούν ντελίριο στον φίλαθλο κόσμον και σίγουρα από την Ερασιτεχνική δεν πρόκειται να ακουστούν παχιά λόγια αναφορικά με πρωταθλητισμό και μεγάλες επενδύσεις σε έμψυχο υλικό. Ήδη υπάρχει το πλάνο στο οποίο θα κινηθεί η ομάδα τη νέα χρονιά, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις με ονόματα ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τα κυανόλευκα και αγαπήθηκαν όσο λίγοι στο πέρασμα τους από τον σύλλογο πριν από λίγα χρόνια.

Με στόχο την οργάνωση και τη σοβαρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα, η Ερασιτεχνική και όσοι πλαισιώσουν τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου θα ζητήσουν αύριο από τα μέλη του συλλόγου να ενισχύσουν την προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας, που φέτος έδειξε να πιάνει πάτο σε πολλά ζητήματα…

Στις 6μ.μ. η Γ.Σ.

Η Γ.Σ. έχει οριστεί για τις 6μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας, και σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί μία ώρα αργότερα, εφόσον όμως παρίσταται το 50% συν ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου. Στην ανακοίνωση-πρόσκληση της Ερασιτεχνικής αναφέρεται:

«Προς: Όλα τα μέλη του Σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου “Η ΝΙΚΗ”

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση γενικής συνέλευσης

Κύριοι,

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου “Η ΝΙΚΗ” σε εφαρμογή του άρθρου 11 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 31/ 05/2017.

Συγκαλεί: Σε γενική συνέλευση τα μέλη που θα γίνει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας και ώρα έναρξης την 18:00μ.μ. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 19:00μ.μ.

Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα της γενικής συνέλευσης.

2. Οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

3. Οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

4. Σχεδιασμός της Ερασιτεχνικής για το ποδοσφαιρικό τμήμα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

5. Διάφορα.

Η γενική συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίσταται το 50% πλέον ενός των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της γενικής συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της γενικής συνέλευσης τη συνδρομή τους μέχρι και τον μήνα Μάιο 2017».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου