ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σιγήν ιχθύος από την Ερασιτεχνική

σιγήν-ιχθύος-από-την-ερασιτεχνική-447964

Μέχρι χθες αργά το βράδυ της Δευτέρας εξέπνεε η προθεσμία υποβολής προτάσεων για πιθανούς και υποψήφιους συμπαίκτες ή νέα αφεντικά του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου, αλλά μέχρι αργά το απόγευμα, και όπως επισημοποίησε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνική κ. Στέργιος Φάτσης, καμία εκ των προτάσεων δεν είχε κατατεθεί.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με την αγωνία στο κυανόλευκο στρατόπεδο να κορυφώνεται μέρα με τη μέρα, και μέχρι τις 12 Ιουνίου, οπότε πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του συλλόγου, οι φίλαθλοι των κυανόλευκων βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Χθες Δευτέρα βράδυ εξέπνεε η διορία που είχε δώσει η Ερασιτεχνική, και όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της Νίκης ο πρόεδρος Στέργιος Φάτσης, αργά το απόγευμα δεν είχε καμία ενόχληση.

Αναφορικά με το δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, που έκανε λόγο για πρόταση από πρόεδρο της Γ’ Εθνικής για την ποδοσφαιρική Νίκη Βόλου, ο κ. Φάτσης δήλωσε άγνοια, αναφέροντας ωστόσο πως εάν μία πρόταση κατατεθεί εκτός διορίας τότε θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες μέρες η τύχης της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και από πρόεδρο, που φέτος κατείχε τα ηνία ομάδας της Γ’ Εθνικής, και μάλιστα όπως έχει ειπωθεί σε συνάντηση που είχε, το θέμα των χρημάτων δεν είναι αυτό που θα πρέπει να απασχολήσει την Ερασιτεχνική. Βέβαια επειδή οι κυανόλευκοι έχουν «καεί» σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, κρατούν για την ώρα χαμηλούς τόνους, περιμένοντας έμπρακτο ενδιαφέρον και όχι λόγια του αέρα, στα οποία είχαν ενδώσει παλαιότερα με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα.

Από κει και πέρα ο κ. Φάτσης αναφέρθηκε σε τηλεφώνημα ακροατή, ο οποίος θέλησε να χαρακτηρίσει ως «καρεκλοκένταυρους» μέλη της Ερασιτεχνικής αναφέροντας στην εκπομπή «Ισορροπίες»: «Είναι λυπηρό, την απαξίωση όσον αφορά την ερασιτεχνική, και δεν εννοώ το πρόσωπο το δικό μου σαν Φάτσης, αλλά το πρόσωπο του οποιοδήποτε προέδρου της Νίκης, όταν απαξιώνεται από μη μέλη της Ερασιτεχνικής. Είναι λυπηρό να απαξιώνεται από παλιά μέλη της. Αντί να διαφυλάξουμε την Ερασιτεχνική όσο μπορούμε δυστυχώς ακούμε κριτική. Επειδή έχει γίνει γαϊτανάκι η 15η Μαΐου που ανέφερα όπως και τα τσιμέντα που θα πέσουν -και τα ανέφερα εν θερμώ- και επειδή είχαν βγει 4-5 άνθρωποι και με κατηγορούσαν ευθέως και προσωπικά να παραιτηθώ, εγώ από πέρυσι το Πάσχα κράτησα ως θεματοφύλακας, προκειμένου να φέρω έστω σε μία σειρά τις διαδικασίες για να φθάσουμε όπου φθάσουμε. Κάθονται και κολλάνε σε ημερομηνίες και επειδή είπα θα πέσουν τα τσιμέντα. Υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουνε, οι οποίοι αναφέρονται σε δύο γεγονότα εδώ και ενάμιση μήνα. Αλλά αυτοί είναι 4-5 και δεν είναι οι 50 που μου λένε μην τους ακούς προχώρα».

Για το εάν υπάρχει πρόταση που έχει έρθει στον Ερασιτέχνη: «Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση στον Ερασιτέχνη, όπως δεν υπάρχει καμία όχληση στο πρόσωπο μου τηλεφωνικά. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως το συγκεκριμένο Δ.Σ. είναι πολύ προσεκτικό και σοβαρό στις κινήσεις του. Σήμερα (σ.σ. χθες) λήγει η προθεσμία των προτάσεων και την Τετάρτη έχουμε Δ.Σ. Από το συγκεκριμένο Δ.Σ. θα βγάλουμε μία ανακοίνωση, όπως πρέπει για τις προτάσεις ή της μη προτάσεις που κατατέθηκαν. Είμαστε υποχρεωμένοι στο συμβούλιο της Τετάρτης να ορίσουμε ημερομηνία Γ.Σ. Η πιο πιθανή ημερομηνία είναι τη Δευτέρα 12 Ιουνίου».

Για τις συναντήσεις που είχε μέσα στο Σαββατοκύριακο: «Από εκεί και πέρα υπάρχουν καθημερινές συναντήσεις για το πλάνο που τρέχει η Ερασιτεχνική και το Σαββατοκύριακο είχα μια σειρά συναντήσεων πάνω σε αυτό το θέμα, έτσι ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένη η εικόνα που θα παρουσιάσουμε στον κόσμο. Ένα ναι ή ένα όχι σε ένα αίτημα μπορεί να ανατρέψει κάποια δεδομένα, άρα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί μπορεί μια απάντηση από Δημόσιο Φορέα να σου ανατρέψει τον σχεδιασμό. Έτσι λοιπόν προσπαθούμε να πάρουμε τις απαντήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται για να είμαστε πιο ολοκληρωμένοι απέναντι στον κόσμο.

Αυτό συμβαίνει όταν διαπραγματεύεσαι πράγματα για παράδειγμα με το Πανθεσσαλικό. Εάν πάρουμε το οκ τότε θα πρέπει να διαθέσουμε εκεί ένα ποσό, εάν όχι έχουμε ανατροπή των στόχων και πρέπει να πάμε σε άλλες λύσεις. Θεωρώ πως στις 12 Ιουνίου θα είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε κάτι συγκεκριμένο».

Τέλος, για το εάν υπάρξει εκπρόθεσμο ενδιαφέρον μέχρι τις 12 Ιουνίου: «Δεν μπορώ να το απαντήσω γιατί έχω μια συγκεκριμένη πρόταση για να αντιμετωπίσουμε μια κατάθεση πρότασης το διάστημα αυτό το οποίο θα μου επιτρέψετε να συζητηθεί την ερχόμενη Τετάρτη και όχι σήμερα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου