ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τιμούν τη μνήμη του Αλέξανδρου Σκοπελίτη

τιμούν-τη-μνήμη-του-αλέξανδρου-σκοπελ-454723

Τρία χρόνια έχουν περάσει πλέον από τον αδόκητο χαμό του Αλέξανδρου Σκοπελίτη, που έφυγε σε ηλικία 21 ετών μετά από τροχαίο, και το χαμόγελό του δύσκολα θα σβηστεί από τις μνήμες όσων είχαν την ευκαιρία και την τιμή να τον γνωρίσουν.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο εκλιπών φίλαθλος της Νίκης Βόλου, αλλά και ποδοσφαιριστής του Άρη Μελισσατίκων, θα ενώσει και πάλι τις δύο αγαπημένες τους ομάδες, οι οποίες σήμερα στις 5μ.μ. θα βρεθούν στο Βασδέκειο, όπου μαζί με την ομάδα Φίλων Αλέξανδρου Σκοπελίτη, θα αγωνιστούν σε 45λεπτα παιχνίδια, όπως έκαναν και τα περασμένα δύο χρόνια.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιούνταν στο Π. Μαγουλάς, αλλά με τις αναγκαστικές εργασίες βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου να ξεκινούν από σήμερα, επιλέχθηκε το Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο. Το τουρνουά διοργανώνει η Νίκη σε συνεργασία με την οικογένεια του εκλιπόντος, που έφυγε από τη ζωή πριν τρία χρόνια και θα γίνουν τρία παιχνίδια 45 λεπτών με ώρα έναρξης τις 5μ.μ. και οι συμμετέχουσες ομάδες θα είναι η Νίκη Β., ο Άρης Μελισσατίκων (όπου είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής ο Αλέξανδρος), αλλά και μία ομάδα Φίλων του Αλέξανδρου, που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα.

Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας Σκοπελίτη, οι φίλαθλοι προαιρετικά θα μπορούν να ενισχύουν την Κιβωτό του Κόσμου, ενώ το παρών θα δώσει φυσικά και ο αδερφός του Φίλιππος, νυν μέλος της ομάδας της Νίκης Βόλου.

Αποχαιρετιστήριο τραπέζι

στους ποδοσφαιριστές της Νίκης

Αποχαιρετιστήριο δείπνο με αφορμή το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου παρέθεσε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας σε ταβέρνα απέναντι από το γήπεδο Π. Μαγουλάς. Από πλευράς διοίκησης του Ερασιτέχνη το παρών έδωσαν οι κ.κ. Φάτσης, Βενέτης, Σουγγάρης, Κουτσούκης, Κολόζος, Σανίδας, Σδούγγος, Καπουρνιώτης και Ιμεράι, ενώ παρών ήταν και ο τεχνικός των Νέων Αθλητών και υπεύθυνος της ακαδημίας Φάντζιο Μπούις. Σε ευχάριστο κλίμα οι ποδοσφαιριστές, που περιμένουν πλέον τα μελλούμενα… και την τύχη του τμήματος τις επόμενες ημέρες, είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν στιγμές που πέρασαν φέτος. Απόντες ήταν οι Δημολιός, Γαρυφαλλόπουλος και Τζήμας. Φυσικά δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι προπονητές Στέφανος Ξηροφώτος και Χρήστος Κοντοβάς, όπως και οι φροντιστές της ομάδας.

Γ.Σ. στο Blue Club

Την ερχόμενη Δευτέρα 29/5 συγκαλεί Γ.Σ. το Blue Club και σε ανακοίνωση αναφέρεται: «Το BLUE CLUB Θύρα 3 “Π. Ντοκούζης” καλεί ΟΛΑ τα μέλη του, καθώς και όσους αισθάνονται μέλη του συνδέσμου μας, σε γενική συνέλευση τη Δευτέρα 29/5 & ώρα 19:30 στα γραφεία μας, Μαιάνδρου 14. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου