ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φινάλε με ερωτηματικά

φινάλε-με-ερωτηματικά-455799

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν για την ομάδα της Νίκης Βόλου, όπως και για τις υπόλοιπες της Γ’ Εθνικής την περασμένη Κυριακή, ωστόσο η αγωνία τώρα αρχίζει, και ακόμη ένα καλοκαίρι αναμένεται καυτό για τους κυανόλευκους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ήττα από τον πρωταθλητή Απόλλωνα Λάρισας δεν έπαιξε κανένα ρόλο, όσον αφορά τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του Στέφανου Ξηροφώτου, με παίκτες και τεχνική ηγεσία να κρατούν την υπόσχεση τους και να αγωνίζονται μέχρι το φινάλε για τη φανέλα, αλλά και για την υστεροφημία τους.

Ο Βολιώτης τεχνικός, όπως και ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, μίλησαν για την επόμενη μέρα του βολιώτικου συλλόγου, ο οποίος για τρίτη συνεχή χρονιά θα ξεκινήσει την προσπάθεια του από ερασιτεχνική κατηγορία, περιμένοντας τη δική του ανάσταση.

Οι διοικητικές ζυμώσεις, αλλά και η διορία σε όποιον επιθυμεί να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη είναι ανοιχτή μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 29 Μαΐου, και από εκεί και πέρα το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος θα συναποφασιστεί από τα μέλη της Ερασιτεχνικής στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου με τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης.

Ξηροφώτος: «Ο κόσμος μάς έδωσε

δύναμη να κάνουμε υπομονή»

Ενα μίνι απολογισμό της φετινής χρονιάς θέλησε να κάνει ο Στέφανος Ξηροφώτος και μετά από ερωτήσεις που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Κυριακής, που ακολούθησε του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Λάρισας, ανέφερε πως ο κόσμος έδωσε δύναμη στην ομάδα, προκειμένου να κάνει υπομονή μέχρι να βγει η χρονιά. Αναλυτικά σχολίασε:

«Ήταν το τελευταίο ματς της σεζόν. Όσον αφορά το αγωνιστικό, κάποιες ευκαιρίες είχαμε εμείς, κάποιες είχε ο αντίπαλος, που ευτύχησε να σημειώσει το τέρμα και πήρε τη νίκη. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε, όλους αυτούς που ήταν κοντά στην ομάδα και όλους τους συνεργάτες μας. Αυτό που μας έδωσε δύναμη, για να κάνουμε υπομονή ήταν ο κόσμος, που πραγματικά μας βοήθησε μέχρι το τέλος κι έτσι πέρασε αυτή η χρονιά. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την άνοδο στη Β’ Εθνική και του εύχομαι καλή δύναμη, για να αντεπεξέλθει στο νέο πρωτάθλημα.

Η χρονιά πραγματικά είχε πολλά προβλήματα. Όπως έχω ξαναπεί, ήμασταν όλοι μία γροθιά και είχαμε πει ότι θα κάνουμε υπομονή, και πως ό,τι και να γίνει θα τελειώσουμε με ψηλά το κεφάλι. Παρόλο που τώρα τελευταία ήρθαν κάποια αρνητικά αποτελέσματα, η Νίκη είχε μία καλή εικόνα και με νέα παιδιά πάλευε κάθε παιχνίδι μέχρι τέλος. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα όσον αφορά το αν θα μείνω στην ομάδα».

Ακόμη τόνισε πως εκείνο που κρατά από τη χρονιά που πέρασε, είναι η ευκαιρία και το δώρο που του δόθηκε να οδηγήσει τη Νίκη στο φετινό πρωτάθλημα: «Ως Στέφανος ήταν δώρο για μένα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που δόθηκε η ευκαιρία να είμαι σ’ αυτήν την πολύ μεγάλη ομάδα. Έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα και ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο για μένα, μια ομάδα με μεγάλη πίεση».

Θεοδοσιάδης:

«Η Νίκη θα βρει τον δρόμο της»

Ικανοποιημένος από το γεγονός πως δεν υπήρχαν τραυματισμοί ποδοσφαιριστών σε ένα τόσο κακό αγωνιστικό χώρο ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Θεοδόσης Θεοδοσιάδης, τονίζοντας παράλληλα πως η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο της για τη συνέχεια. Ακόμη ο Μακεδόνας τεχνικός, ο οποίος από την περασμένη Κυριακή καταστρώνει τα πλάνα για τη Football League, θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γιατί είμαστε και επίσημα πλέον πρωταθλητές του 2ου ομίλου. Δίκαιοι και άξιοι πρωταθλητές μετά από μια τεράστια προσπάθεια, μια προσπάθεια καθημερινότητας από 25 Ιουλίου και δικαίωση των κόπων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί αυτοί είναι οι κύριοι εκφραστές και πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας. Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όπως και όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν δίπλα στην ομάδα.

Ο καθένας από τον ρόλο του, από το μετερίζι του έβαλε το λιθαράκι για να φτάσουμε σ’ αυτή τη στιγμή. Θέλαμε να κλείσουμε με θετικό πρόσημο τη χρονιά και ήρθαμε σ’ ένα αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, προκειμένου να προσπαθήσουμε και να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, όπως σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, όπως και τα καταφέραμε. Δεν έχει σημασία το σκορ.

Σημασία έχει ότι δώσαμε τη δυνατότητα να παίξουν παιδιά με τη Νίκη Βόλου, που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής κι έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος. Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω σε όλα τα παιδιά και της Νίκης Βόλου και τα δικά μου πολλά συγχαρητήρια, γιατί ο αγωνιστικός χώρος είναι κάκιστος για να παίζουν ποδόσφαιρο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν, για την προσέγγιση του παιχνιδιού, για το καθαρό παιχνίδι και φυσικά ήμασταν τυχεροί και οι δύο προπονητές που οι παίκτες βγήκαν υγιείς από τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Να ευχηθώ στους ποδοσφαιριστές της Νίκης και στον Στέφανο Ξηροφώτο καλό καλοκαίρι. Πιστεύω ακράδαντα ότι η Νίκη Βόλου πολύ σύντομα θα βρει τον δρόμο της. Είναι μεγάλη ομάδα. Μέσα από τη συλλογικότητα θα επανέλθει εκεί που της αξίζει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου