ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δύο στροφές μέχρι το τέλος

δύο-στροφές-μέχρι-το-τέλος-470493

Την 8η ήττα της μακριά από το Π. Μαγουλάς γνώρισε την περασμένη Κυριακή η Νίκη Βόλου, φιλοξενούμενη από τον Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το τελικό 2-0 μπορεί να μην αντανακλά το πρόσωπο που έδειξαν οι κυανόλευκοι στον αγωνιστικό χώρο, μιας και βάσει ευκαιριών δικαιούνταν σίγουρα κάτι καλύτερο, αλλά από τη στιγμή που οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν μετουσιώθηκαν σε κάποιο γκολ, ήρθε μοιραία η ήττα απέναντι σε μια ομάδα που συνεχίζει να ελπίζει, έστω και μαθηματικά, στην άνοδο.

Εξάλλου, μετά τη νίκη τους οι Αρτινοί κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος γκέλαρε στην Κατερίνη απέναντι στον Διαγόρα Σεβαστής.

Πλέον με ακόμη δύο αγωνιστικές να απομένουν, η Νίκη Βόλου επιστρέφει από την Κυριακή και πάλι στην έδρα της, προκειμένου να κλείσει με δύο εντός έδρας αγώνες τη φετινή αγωνιστική περίοδο, η οποία ξεκίνησε με ελπίδες αλλά κατέληξε σε φιάσκο…

Για να πέσει η φετινή αυλαία πέρα από το παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής, ο οποίος έκανε την έκπληξη απέναντι στον Απόλλωνα, θα ακολουθήσει ακόμη μία αναμέτρηση στο Π. Μαγουλάς, με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενεί την ομάδα της Λάρισας, η οποία παραμένει σε θέση οδηγού, και με νίκη την ερχόμενη Κυριακή με τον Τηλυκράτη Λευκάδας θα μπορεί να πανηγυρίσει και τυπικά τον τίτλο.

Χωρίς τους μικρούς

Μπορεί στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στους Μαύρους Αετούς ο Στέφανος Ξηροφώτος να έδωσε την ευκαιρία στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές να πάρουν το βάπτισμα του πυρός στη Γ’ Εθνική, αλλά δεν δόθηκε η συνέχεια στο παιχνίδι της Άρτας, με τους λεγόμενους «ενδεκαδάτους» να επιστρέφουν και πάλι.

Η Νίκη παρατάχθηκε με τον Τζήμα και πάλι κάτω από τα δοκάρια, ενώ τη γραμμή της άμυνας αποτέλεσαν οι Παπαδήμας, Χατζόγλου, Ναουμίδης και Δημολιός. Στη μεσαία γραμμή οι Βέργος και Πετράκος αποτέλεσαν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, ενώ σε νέο ρόλο χρησιμοποιήθηκε ο Αλεξανδρής, καλύπτοντας στο πρώτο ημίχρονο τη δεξιά πλευρά από το κέντρο και μπροστά, μέχρι να τον αντικαταστήσει ο Σκοπελίτης στο ημίχρονο.

Στα αριστερά ο Νικλητσιώτης ήταν και πάλι βασικός, δίνοντας τη θέση του στον Κορέτα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 60’. Μετά από απουσία μιας αγωνιστικής, λόγω τιμωρίας στο βασικό σχήμα ξεκίνησε και πάλι ο Κόλα, έχοντας ρόλο επιτελικού μέσου, με τον Γαρυφαλλόπουλο να τοποθετείται στην κορυφή της επίθεσης και να αποχωρεί στο 86’ με τον Ματθαίου να παίρνει και πάλι αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής.

Στόχος του Βολιώτη προπονητή ήταν να μπορέσει να «κρατήσει» τον Καραϊσκάκη και να μην εκθέσει τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πάρουν και πάλι ευκαιρίες, αρχής γεννωμένης από την Κυριακή, όταν θα μπορούν να έχουν και πάλι τη στήριξη των φιλάθλων, που θα τους ωθήσουν προκειμένου να βγάλουν και πάλι το καλό τους πρόσωπο.

Παρεξηγήθηκε… και απορεί ο Τζήμας

Ανακοίνωση μέσω της οποίας απορεί γιατί οι ποδοσφαιριστές δεν επέλεξαν να βρεθούν στην Άρτα από το Σάββατο εξέδωσε η Δ.Ε. τους τμήματος ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου και ο πρόεδρός της μέχρι τις 8 Ιουνίου, κ. Θανάσης Τζήμας, αναφέροντας παράλληλα πως έχουν εξοφληθεί τα κοινόχρηστα από τα σπίτια στα οποία διαμένουν οι ποδοσφαιριστές.

Επιπροσθέτως ο κ. Τζήμας αναφέρει πως η μεταφορά των ποδοσφαιριστών στην Άρτα, χρειάστηκε να γίνει με πούλμαν που ναυλώθηκε από την Κατερίνη! Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δ.Ε. αναφέρει:

«Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, θέλει να αναφερθεί στα εμπόδια που ξεπέρασε στο να φθάσει η αποστολή της ομάδας μας στην πόλη της Άρτας.

Πρώτο εμπόδιο η αυθημερόν μετάβαση, την οποία επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές μας για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους!

Δεύτερο εμπόδιο αυτό της εξεύρεσης λεωφορείου, αφού η αιφνίδια παύση της συνεργασίας με τον κ. Ευσταθίου -τον οποίο και πάλι ευχαριστούμε δημόσια- έγινε σε μία χρονική στιγμή που τα τουριστικά λεωφορεία είναι δυσεύρετα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το λεωφορείο που πήγε την ομάδα μας στην Άρτα, ήρθε από την πόλη της Κατερίνης με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Επίσης ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου κ. Τζήμας θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά τον οικονομολόγο κ. Δημήτρη Μιχάλη για την άριστη συνεργασία του, μέχρι και την τελευταία στιγμή που αναχώρησε η αποστολή για την πόλη της Άρτας.

Τέλος ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης, ότι η διοίκηση ποδοσφαίρου έχει τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους, μετά και την εξόφληση των κοινοχρήστων στα σπίτια τα οποία διαμένουν οι ποδοσφαιριστές μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου