ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκλείστηκε στους «8» ο ΓΣ Αλμυρού

αποκλείστηκε-στους-8-ο-γσ-αλμυρού-477620

Για ένα ημίχρονο άντεξε απέναντι στην Ελπίδα Σκουτάρεως ο ΓΣ Αλμυρού, δεχόμενος τρία τέρματα στην επανάληψη από τους Σερραίους, που είχαν την τύχη να αγωνιστούν μπροστά στο κοινό τους, ωστόσο στήριξη είχαν και οι φιλοξενούμενοι, με εκδρομείς από τον Αλμυρό να στηρίζουν την προσπάθεια των κυανόλευκων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εκμεταλλευόμενη τον παράγοντα έδρα, η σερραϊκή ομάδα δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον ΓΣΑ στο δεύτερο ημίχρονο και μπήκε δυνατά, καταφέρνοντας μα προηγηθεί λίγα δευτερόλεπτα μετά τη δεύτερη σέντρα, με τον Ουζούνογλου να σημειώνει το 1-0 και τον Στεφανίδη να σημειώνει ακόμη δύο τέρματα στη συνέχεια για το τελικό 3-0.

Η είσοδος του Αγγελακά στη συνέχεια έδωσε ακόμη περισσότερο αέρα στους γηπεδούχους, με τον ποδοσφαιριστή των Σερραίων να τροφοδοτεί δύο φορές τον Στεφανίδη, ο οποίος σκόραρε απέναντι στον Χαλάτση τόσο στο 70’ όσο και στο 85’.

Ο αγώνας

Μόλις δύο αξιόλογες στιγμές καταγράφηκαν στο πρώτο μέρος και αυτές ανήκαν στους γηπεδούχους, όταν στο 40’ ο Τάντιντς εκτέλεσε κόρνερ και ο Κωφοκώτσιος στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφάλια, με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Τάντιτς τροφοδότησε τον Γκόγκα, ο οποίος πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, όμως το διαγώνιο συρτό σουτ πέρασε άουτ.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στην επανάληψη, ο Γκόγκας προσπάθησε για την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει έπειτα από κόντρα στον Ουζούνογλου, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα με συρτό σουτ στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χαλάτση και από εκεί στα δίχτυα για το 1-0. Η είσοδος των Κρανά και Κωτσιαρίδη στη συνέχεια προσπάθησαν να φέρουν την ισοφάριση για τον ΓΣΑ, αλλά το σουτ του πρώτου στο 58’ από καλή θέση απομάκρυνε ο Μουσικάκης.

Έτσι φθάσαμε στο 70’ με τους γηπεδούχους να παίρνουν ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα, όταν ο Αγγελακάς βρήκε στην πλάτη της άμυνας του Αλμυρού τον Στεφανίδη και αυτός από πλάγια θέση τετ-α-τετ με τον Χαλάτση, σούταρε με εξωτερικό φάλτσο, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα. Το τελικό 3-0 έγινε στο 85’ με τους ίδιους πρωταγωνιστές, όταν από σέντρα του Κωφοκώτσιου, ο Αγγελακάς υποδέχθηκε την μπάλα και άφησε στη συνέχεια στον Στεφανίδη, και αφού ελίχθηκε, έπιασε συρτό σουτ από το ύψος του πέναλτι για το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Στα ημιτελικά η Ελπίδα Σκουτάρεως θα αντιμετωπίσει το Κερατσίνι, που κέρδισε με 1-0 στην Καλαμάτα. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών θα είναι το Ηρόδοτος-Αστέρας Βλαχιώτη.

Διαιτητής: Τσαλουχίδης(Κιλκίς)

Βοηθοί: Χριστάκογλου, Μαλανδρής(Χαλκιδικής)

Κίτρινες: Γκόγκας-Πλαβός

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: (Η. Εγγονίδης) Νικολούδης, Κωφοκώτσιος, Πασχαλούδης, Δίνγκας, Κουτζαβασίλης, Μουσικάκης, Ουζούνογλου (86’ Κεχαγιάς), Γεωργιάδης (78’ Σιδηρόπουλος), Στεφανίδης, Τάντιτς (53’ λ.τρ. Αγγελακάς), Γκόγκας

Στον πάγκο: Ζαχαριάς, Τσακιρίδης, Παπαδόπουλος, Αντωνογλούδης

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: (Θ. Θεοδώρου) Χαλάτσης, Πλαβός, Κυριάκος, Θωμαΐδης (55’ Κωτσιαρίδης), Φαράντος (49’ Κρανάς), Καψιώτης, Ακασού, Νασιακόπουλος, Κόκκας (73’ Δημουλάς), Βούλγαρης, Κοντοβάς

Στην αποστολή: Σταμέλος, Κοντογιωργάκης, Παυλίδης, Τσιάτσιος, Νικηφοράκης, Πραττής

Αποτελέσματα

(Προημιτελικά)

Ηρόδοτος-ΑΕ Λευκίμμης 3-0

Αστέρας Βλαχιώτη-Φωκικός 1-0

Καλαμάτα-ΑΠΟ Κερατσινίου 0-1

Ελπίς Σκουτάρεως-ΓΣ Αλμυρού 3-0

(Ημιτελικά)

Ηρόδοτος-Αστέρας Βλαχιώτη

Ελπίς Σκουτάρεως-ΑΠΟ Κερατσινίου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου