ΤΟΠΙΚΟ

Δύσκολη αποστολή για ΓΣ Αλμυρού

δύσκολη-αποστολή-για-γσ-αλμυρού-499941

Μετά την πρόκριση επί του ΑΟ Σελλάνων στην Καρδίτσα την προηγούμενη Τετάρτη, ο ΓΣ Αλμυρού συνεχίζει την περιπέτεια του στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, υποδεχόμενος σήμερα στις 4μ.μ. στο γήπεδο του τον Ποσειδώνα Νέων Πόρων από την Κατερίνη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι Κυπελλούχοι της ΕΠΣΘ για την τρέχουσα σεζόν, βρίσκονται μια ανάσα από το νταμπλ, αλλά δεν θα έλεγαν όχι ακόμη και στο τρεμπλ… έχοντας μπροστά τους ακόμη μία δύσκολη αποστολή να βγάλουν εις πέρας.

Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου πέρασε νικηφόρα από την Καρδίτσα, όταν μετά από 120 λεπτά αγώνα πήρε την πολυπόθητη πρόκριση και την περασμένη Κυριακή είχε μία ακόμη δύσκολη αποστολή, αυτή τη φορά στην έδρα του Διαγόρα Στεφανοβικείου, όπου απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό.

Πλέον η επόμενη πρόκληση ακούει στο όνομα Ποσειδώνας, με την ομάδα της Κατερίνης να θέλει επίσης τη διάκριση στο θεσμό, έχοντας αποκλείσει τον Αχιλλέα Φαρσάλων με 1-0 στην 1η αγωνιστική και να βρίσκεται στο γήπεδο του Αλμυρού, έτσι ώστε να συνεχίσει στον θεσμό, αλλά παίκτες και τεχνική ηγεσία του ΓΣΑ είναι αποφασισμένοι για το επόμενο βήμα, έχοντας εξάλλου στο πλευρό τους και τους φιλάθλους τους.

Στην αποστολή της σημερινής αναμέτρησης θα βρίσκεται και ο Ηλίας Κωτσιαρίδης, με τον χαρισματικό μέσο να επιστρέφει και πάλι στη δράση, έχοντας ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του και τη θλάση στον δικέφαλο.

Ο προπονητής του ΓΣΑ, Θάνος Θεοδώρου, μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για το σημερινό αγώνα, τονίζοντας πως σε σχέση με τον ΑΟ Σελλάνων η ομάδα του Ποσειδώνα θα θελήσει να πάρει την πρωτοβουλία και να παίξει επιθετικά. Αναλυτικά επεσήμανε: «Όπως έχω ξαναπεί, το Κύπελλο Ερασιτεχνών είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει για πολλούς λόγους και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο. Είναι θετικό για εμάς ότι από σήμερα μπορούμε να υπολογίζουμε και πάλι στον Κωτσιαρίδη, ο οποίος ξεπέρασε κατά πολύ τον τραυματισμό του, και ανάλογα με την έκβαση του παιχνιδιού θα του δώσουμε την ευκαιρία να πάρει αγωνιστικά λεπτά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ρισκάρουμε τη συμμετοχή του. Ο Ποσειδώνας είναι μία καλή ομάδα και θα έρθει στον Αλμυρό να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να κλειστεί πίσω, κάτι που εμάς μπορεί να μας βολέψει, αλλά σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Θέλουμε σίγουρα να συνεχίσουμε και να έχουμε καλό Πάσχα».

Στην 20άδα της σημερινής αποστολής βρίσκονται οι: Κοντογεωργάκης, Καψιώτης, Δημουλάς, Νασιακόπουλος, Κοντοβάς, Κρανάς, Θωμαΐδης, Βούλγαρης, Πλαβός, Παυλίδης, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Φαράντος, Χαλάτσης, Αραμπατζής, Σταμέλος, Ακασού, Κόκκας, Νικηφοράκης, Κωτσιαρίδης. Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Στυλιανός Λεωνίδας από την ΕΠΣ Τρικάλων με βοηθούς τους συντοπίτες Χρήστο Αλεξόπουλο και Γιάννη Καρδάση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Γιάννης Καλύβας από την Ευρυτανία. Ο νικητής της σημερινής αναμέτρησης θα αγωνιστεί στη συνέχεια στις 19 Απριλίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λαμίας, ο οποίος είχε επικρατήσει με 2-0 του Διγενή Νεοχωρίου και προκρίθηκε στην 3η φάση χωρίς αγώνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου