ΤΟΠΙΚΟ

Αφεντικό της κατηγορίας παραμένει ο ΓΣΑ, φεύγοντας με βαθμό από το Στεφανοβίκειο

αφεντικό-της-κατηγορίας-παραμένει-ο-γ-502102

Αλώβητος από το Στεφανιβίκειο αποχώρησε ο ΓΣ Αλμυρού, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος με το Διαγόρα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα και ενώ απομένουν έξι ακόμη αγωνιστικές.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Διαγόρας-ΓΣ Αλμυρού 0-0

Σκόρερ: (-)

Χωρίς νικητή αλλά με ένταση, πάθος και επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στιγματίστηκε το ντέρμπι της Α’ Κατηγορίας, όπου Διαγόρας και ΓΣ Αλμυρού έμειναν στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το πάνω χέρι για τη συνέχεια, βρισκόμενοι στο +5 από το Διαγόρα και στο +4 από τον Πύρασο, ο οποίος πέρασε και πάλι στη δεύτερη θέση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και θα μπορούσαν να έχουν πάρει τους τρεις βαθμούς, απειλώντας στο πρώτο μέρος με τους Κοντοβά και Θωμαΐδη, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ενώ για το Διαγόρα μεγάλη στιγμή για το πολυπόθητο γκολ χάθηκε στο 70’ με τον Πάσχο να βγαίνει απέναντι από τον Χαλάτση, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο και όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο, οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέες ευκαιρίες με τους Αραμπατζή (83’) και Θωμαΐδη (88’), διαμαρτυρόμενοι για πέναλτι που δεν δόθηκε μετά από ενέργεια του Κοντοβά και απόκρουση για χέρι του Καμπουρέλη στο 80’.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: (Βαγγόπουλος) Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Γαλογαύρος (44’ Καραμανλής), Πρασσάς, Καμπουρέλης, Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Μαυρίδης (81’ Καλλιακούδας), Πάσχος, Καπούλας (84’ Καρατζιώλης), Γκάμπας.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: (Θεοδώρου) Χαλάτσης, Καψιώτης, Τσιάτσιος, Πλαβός, Κυριάκος, Ακασού (92’ Κόκκας), Κρανάς, Θωμαΐδης, Φαράντος (74’ Νασιακόπουλος), Βούλγαρης (67’ Αραμπατζής), Κοντοβάς.

Πύρασος-Αγία Παρασκευή 3-0

Σκόρερ: (34′, 84′ Ζαχαράκης)

Με δύο γκολ του Ζαχαράκη, ο οποίος σκόραρε στο 34’ από ασίστ του Σιώμου και στο 84’ με διαγώνιο σουτ από τη συμβολή γραμμών της μεγάλης περιοχής και ένα από τον Δαμάσκο στο 69’ με σουτ ύστερα από ωραία μεταβίβαση του Κόκκα, ο Πύρασος βρέθηκε και πάλι στη δεύτερη θέση, εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του Διαγόρα, μειώνοντας παράλληλα και τη διαφορά από τον ΓΣΑ. Για τους Αγχιαλίες, βασικός ήταν ο Στέλιος Σταντζούρης, που είχε πολύ πετυχημένο ντεμπούτο στην Α’ Τοπική, ενώ στο 75’ μπήκε αλλαγή ο Ντίνος Σκαρλάτος με τα δύο νεαρά παιδιά να προέρχονται από την ακαδημία του Πυράσου.

ΠΥΡΑΣΟΣ: (Αρσένος) Τσιλίκος, Γιοβάνης, Βαν ντε Γουίχε, Μαλισσόβας (75’ Σκαρλάτος), Σταντζούρης, Κόκκας, Μπασδάνης, Ζαχαράκης, Σιώμος (55’ Κοτζαθανάσης), Δαμάσκος, Φούκης.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: (Μαλακασιώτης) Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Καλαμίδας, Λούμπαρδος, Τσιγκλιφής (73’ Γιαννούκος), Λιάτσικος, Κούκιος (77’ Χατζημητροφάνης), Κόφφας (46’ Αγραφιώτης), Καραγιάννης, Παπακώστας, Γιάτσος.

Σκόπελος-Σκιάθος 2-1

Σκόρερ: (67’ Χρυσοφός, 91’ Δαλακιάρης – 38’ Νικολαΐδης)

Με γκολ του Νικολαΐδη η Σκιάθος προηγήθηκε στο ντέρμπι των Σποράδων από το 38ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν με αντεπίθεση διαρκείας να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας του Νίκου Τσιαντάκη. Συγκεκριμένα η ισοφάριση ήρθε στο 67’ και μετά από φάση διαρκείας με τον Χρυσοφό να εκμεταλλεύεται ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα, ενώ το 2-1 ήρθε από τον Δαλακιάρη με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σένκο στο 91’. Σημειώνεται πως από το 65’ η Σκιάθος έπαιζε με παίκτη λιγότερο μετά από αποβολή του Δημητρίου.

Η ομάδα της Σκοπέλου, αφιέρωσε τη νίκη-παραμονής στον Χρήστο Αλεξίου, ο οποίος είχε χτυπήσει σοβαρά στον προηγούμενο αγώνα με τον Θησέα.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: (Καπελιάνης) Ταλαδιανός, Μαρσέλο (60’ Χρυσοφός), Ρ. Παναγιώτου, Χονδρός, Καραθανάσης, Χρυσάνθης, Συνοδινός, Δαλακιάρης, Σένκο, Ασημάκης (75’ λ.τρ. Κονταξής), Χισάι (30’ λ.τρ. Ν. Παναγιώτου).

ΣΚΙΑΘΟΣ: (Τσιαντάκης) Παπάρας, Χρ. Τζελάι, Αλ. Τζελάι, Ελ.Πρίφτι, Γκιαουράκης, Τουρναβίτης, Μπρέγκου, Νικολαΐδης, Τάσσος, Δημητρίου, Παντελίδης (60’ Γραββάνης)

Αίας-Πρωτεσίλαος 1-5

Σκόρερ: (2’ Γαρυφάλλου-24’ Ι. Αραπίτσας, 34’ Μιχόπουλος, 74’ Χασιώτης, 80’, 90’ Αλ. Αραπίτσας)

Με γκολ από τα αποδυτήρια άνοιξε το σκορ ο Αίαντας Σούρπης απέναντι στον Πρωτεσίλαο, με τους κιτρινόμαυρους να προηγούνται με σουτ εκτός περιοχής από τον Γαρυφάλλου στο 2ο λεπτό. Ωστόσο, η ομάδα του Πτελεού, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλ. Αραπίτσα κατάφερε να κάνει πάρτι στη συνέχεια του αγώνα. Συγκεκριμένα από πάσα του Αλ. Αραπίτσα, ο αδερφός του Γιάννης, πέτυχε το 1-1 της ισοφάρισης στο 24ο λεπτό

για να ακολουθήσει στο 34’ η ανατροπή, όταν από σέντρα του Μαρικλέν ο Αλ. Αραπίτσας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και τον Μιχόπουλο, να έχει εύκολο έργο στη συνέχεια σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Στην επανάληψη ο Αλ. Αραπίτσας σέρβιρε στον Χασιώτη, με κάθετη πάσα, με τον τελευταίο να πετυχαίνει το 1-3 στο 74’. Ο Αλ. Αραπίτσας με δύο δικά του τέρματα στο 80ο και 90ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 1-5. Από την πλευρά των παραγόντων, του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών του Πρωτεσιλάου, εκφράστηκαν ευχές για υγεία και Καλό Πάσχα, σε όλους τους συντελεστές του τοπικού ποδοσφαίρου.

ΑΙΑΣ: (Στέκας) Λαγός, Παπανικολόπουλος, Γαρυφάλλου,Καλοδήμος, Κραβαρίτης (46’ Γρούνας), Μπιρτσάι, Χριστέλλος, Δημητρίου, Αθ. Αθ. Κωστούλας (46’ Αθ. Χρ. Κωστούλας , Χειλάς, Κατσιαβριάς.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: (Ανδρωνάς) Μάνος, Λεϊμονής, Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Παναγιώτου, Σ. Χασιώτης, Γ. Αραπίτσας (81’ Τσουβαλιάς), Μαρικλέν (71’ Τσόγκας), Αλ. Αραπίτσας.

Παγασητικός-Θησέας 1-3

Σκόρερ: (2’ Τσορμπατζής – 42’ Αναστασίου, 49’ Γκουγκούδης, 80’ Κόρμπας)

Με ένα τρομερό τέρμα από το 2ο μόλις λεπτό ο Παγασητικός προηγήθηκε του Θησέα, με τον Τσορμπατζή να σκοράρει με χτύπημα φάουλ από το κέντρο του γηπέδου και την μπάλα να καταλήγει μετά από περιπετειώδη τρόπο στα δίχτυα του Στούκα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ταχύτητα στη συνέχεια και έφεραν το σκορ στα ίσια στο 42’, με τον Ισά να εκτελεί φάουλ, με τον Μοράλες να παίρνει την πρώτη κεφαλιά, δίνοντας ασίστ στον Αναστασίου, ο οποίος σκόραρε με το κεφάλι για το 1-1. Στις αρχές του β’ μέρους οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και νέο τέρμα, με τον Γιαννούλα να βρίσκει τον Γκουγκούδη, ο οποίος πέτυχε το 1-2 στο 49’. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Κόρμπας, μετά από πάσα του Ισά. Από τη διοίκηση του Θησέα, εκφράστηκαν ευχές για ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή Αλεξίου της Σκοπέλου, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά (χιαστό) στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στην Αγριά.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: (Καψιώτης) Αλέξης, Ξηρομερίτης, Ρουσσάς, Μαγιόγλου (86’ Γιαννακόπουλος), Γκατζούνας, Τσούτσας, Λάιος (60’ Μπερτζέμης), Τσορμπατζής, Μπραχόλι, Περιβολιώτης, Σίμος (65’ Ρηγίνος).

ΘΗΣΕΑΣ: (Παπαστεργίου) Στούκας, Ζάγκας, Αναστασίου, Μοράλες, Γαρυφάλλου, Καραλόπουλος (89’ Ταυρής), Βουρδάκης (86’ Μουσαλλάρη), Γιαννούλας (65’ Κόρμπας), Ισά, Γκουγκούδης, Λάμπρου.

Σαρακηνός-Απόλλων Καναλίων 1-3

Σκόρερ: (7’ αυτ. Αλβανός-28’, 67’ Τσιουρής, 58’ Μπάρδας)

Ενα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια για παραμονή πήρε ο Απόλλωνας Καναλιών, επί του Σαρακηνού, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 7ο λεπτό, μετά από αυτογκόλ του Αλβανού. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Τσιουρή στο 28’, ο οποίος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ από ασίστ του Γιαννακούρα. Ο Απόλλωνας διαμαρτυρήθηκε έξι λεπτά αργότερα, για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε ανατροπή του Τσιουρή από τον Τσαρδακά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο, η αποβολή του Καλαμάτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 56’, με τον Μπάρδα να σημειώνει το 1-2 δύο λεπτά αργότερα. Ο Γράντας πάλευε να κρατήσει όρθια την άμυνα του με αποκρούσεις σε τετ-α-τετ, αλλά ο Τσιουρής πέτυχε και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, «καθαρίζοντας» για τον Απόλλωνα στο 67’, μετά από λάθος εκτελεσμένο φάουλ των ροσονέρι. Ένα λεπτό πριν από τη λήξη με παίκτη λιγότερο έμεινε και ο Απόλλωνας, με τον Πάντσιο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: (Φασουράκης) Γράντας, Ρέλλος, Γιαουπλάρι (54’ Κωνσταντάκος, 65’ Σούδης), Ιωάννου, Τσαρδακάς (46’ Νιαώτης), Καλαμάτας, Δημητριάδης, Ι. Κοντοβάς, Μπέικος, Σαμαράς, Δουλάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ: (Ρέππος) Μουράβας, Μαστακούλης (73’ Πολυμερόπουλος), Κατσικαδάμος, Πάντσιος, Φώτου (78’ Γεωρουλάκος), Αλβανός, Λαρίσης, Ρακής (59’ Παναγιωτάκης), Τσιουρής, Μπάρδας, Γιαννακούρας.

Ακρόπολη Σέσκλου-Ηρακλής 1-2

Σκόρερ: (5’ Μ. Τσουκάλης-61’ Ασλάνογλου, 74’ Γούτσιος)

Με ανατροπή ο Ηρακλής επιβλήθηκε της Ακρόπολης Σέσκλου στο Βασδέκειο, με τους τυπικά γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά και να προηγούνται με τον Μιχάλη Τσουκάλη να σκοράρει έπειτα από σέντρα του Κ. Κολυμήτρα. Οι παίκτες του Κυριάκου Κοκκινάκη πάλεψαν για την ισοφάριση, αλλά ο Κατσαμπέκης νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Ανατολή, για να ακολουθήσουν νέες ευκαιρίες με τον Λιόλιο και τον Μπέσσα, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν, κάτι που πέτυχε ο Ασλάνογλου στο 61’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ. Ενα λεπτό αργότερα για την Ακρόπολη ο Μ. Τσουκάλης δεν μπόρεσε να σκοράρει με εξ’ επαφής κεφαλιά από σέντρα του Παπαεμμανουηλίδη, με τους παίκτες του Ηρακλή να παίρνουν τους τρεις βαθμούς, όταν στο 74’ ο Γούτσιος με προβολή αξιοποίησε τη σέντρα του Τζιώλα, πετυχαίνοντας το 1-2.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: (Τσουκάλης) Ανατολής, Ν. Αξιώτης (63’ Ν. Τσουκάλης), Παπαεμμανουλίδης, Φ. Φώτου, Δ. Φώτου, Τσιάμης (70’ λ.τρ. Βλιώρας), Στ. Αξιώτης, Αν. Κολυμήτρας, Παγώνης (85’ Ντόντος), Μ. Τσουκάλης, Κ. Κολυμήτρας.

ΗΡΑΚΛΗΣ: (Κοκκινάκης) Κεφαλάς, Λιόλιος, Κατσαμπέκης, Τζιώλας, Πριονιστής, Μπέσσας, Γούτσιος, Τρελλόπουλος, Μανούσος, Ασλάνογλου, Γκινίδης.

Άρης-Α.Ε. Διμηνίου 3-0 α.α.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου