ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Απογοήτευση για την ήττα

απογοήτευση-για-την-ήττα-508872

Απογοήτευση αλλά και εκνευρισμός επικρατεί στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου μετά την ήττα με 2-1 στην Άρτα την περασμένη Κυριακή, για την 24η αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, από όπου οι κυανόλευκοι έφυγαν χωρίς βαθμό ή βαθμούς απέναντι στην Αμβρακία, η οποία και παλεύει για την παραμονή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τα δύο γρήγορα τέρματα, η κόκκινη στον Γαρυφαλλόπουλο αλλά και όσα ακολούθησαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης, έρχονται να πεισμώσουν τους κυανόλευκους για τη συνέχεια, οι οποίοι παραμένουν μακριά από τον καλό τους εαυτό τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας συλλέξει μόλις έναν βαθμό στην εντός έδρας ισοπαλία με την Πύδνα Κίτρους.

Πλέον, η συνέχεια φέρνει τους κυανόλευκους να αγωνίζονται και πάλι απέναντι σε μία ομάδα της Κατερίνης, και συγκεκριμένα με τον Πιερικό στο Π. Μαγουλάς, την ερχόμενη Κυριακή στις 4μ.μ., όπου βαθμολογικό κίνητρο μπορεί να μην υπάρχει, αλλά σίγουρο στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές, παίκτες και τεχνικό τιμ θα παλέψουν και κόντρα στα προβλήματα, τα οποία δεν είναι λίγα, και με την πάροδο του χρόνου αρχίζουν να συσσωρεύονται όλο και περισσότερα.

Η ερχόμενη αγωνιστική θα είναι και η τελευταία πριν από τη διακοπή του Πάσχα, και στη συνέχεια οι κυανόλευκοι θα πρέπει να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το τοπικό ντέρμπι γοήτρου απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Όσον αφορά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, η Νίκη δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα, αποχωρώντας πληγωμένη, με τις κόκκινες του Γαρυφαλλόπουλου και του Παρασκευαΐδη, οι οποίοι θα χάσουν το παιχνίδι με τον Πιερικό, αλλά θα μπορούν να δώσουν κανονικά το παρών στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.

Αναμφίβολα, η ήττα πλήγωσε ακόμη περισσότερο το γόητρο της ομάδας, μιας και η Αμβρακία σημείωσε την πρώτη της νίκη από τις 15 Ιανουαρίου, και μετά από έξι συνεχόμενες ήττες κατάφερε να πάρει την 4η φετινή της νίκη κόντρα στη Νίκη Βόλου, η οποία έχει και αρκετά παράπονα από τη φιλοξενία των γηπεδούχων. Είναι χαρακτηριστική εξάλλου η λογομαχία του προπονητή Στέφανου Ξηροφώτου, με τον πρόεδρο της Αμβρακίας, Δημήτρη Πετανίτη, που έκανε τον βολιώτη τεχνικό να… βγει από τα ρούχα του, πριν τον συγκρατήσουν οι ψυχραιμότεροι και οι ποδοσφαιριστές του, με τον παράγοντα της Αρτινής ομάδας να ζητά τον λόγο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο για τις διαμαρτυρίες του 42χρονου τεχνικού προς τον διαιτητή Ρούσσο-Μπεκερτζή.

Εξάλλου το επεισόδιο συνεχίστηκε και αργότερα, με τον Πετανίτη να περιμένει και εκτός αποδυτηρίων τον κ. Ξηροφώτο, ζητώντας μάλιστα και τα ρέστα, για όσα είχαν προηγηθεί, έχοντας μάλιστα και τη συνοδεία 10 «φιλάθλων» των γηπεδούχων!

«Άδειοι ψυχολογικά»

Για την αναμέτρηση αλλά και όσα ακολούθησαν ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος, που αποβλήθηκε στο 55ο λεπτό, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης φιλοξενούμενος στον αέρα του Blue Heart και όχι στη συνέντευξη Τύπου, μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν έδωσαν το παρών, διαμαρτυρόμενοι έτσι για την «άψογη» φιλοξενία. Αναλυτικά ο νεαρός φορ σχολίασε τη στιγμή της αποβολής του, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν εκείνος και οι συμπαίκτες του, λέγοντας αρχικά για το παιχνίδι:

«Φάγαμε δύο γκολ πολύ γρήγορα σε δύο αδράνειες. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, ήρθαμε εδώ για τη νίκη και μόνο για τη νίκη. Είμαι σκασμένος, δεν ξέρω τι να πω. Μπήκα να βοηθήσω την ομάδα μου, νιώθω αδικημένος με την αποβολή μου. Ήταν λάθος η απόφαση του διαιτητή, που πήγα και του μίλησα. Θεώρησε ότι δεν ήταν άδικη, είπε ότι τον έφτυσα όμως εγώ δεν είχα καμία πρόθεση για κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα που ο αντίπαλός μου με έβριζε και απλά τον αγνόησα».

Για το εάν είναι επηρεασμένοι από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα:«Φυσικά. Είμαστε άδειοι ψυχολογικά, όπως είπες. Έχουμε αντέξει και έχουμε περάσει πολλά. Μας επηρεάζει και αυτό βγαίνει και αγωνιστικά. Είμαστε σκασμένοι πραγματικά, γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και έχουμε δεθεί με την ομάδα. Έχουμε γίνει μία οικογένεια αυτή τη στιγμή οι παίκτες. Κακά τα ψέματα, έχουμε κάνει άθλους. Είμαστε στεναχωρημένοι».

Για το εάν έχουν τις δυνάμεις να ολοκληρώσουν τη σεζόν: «Έχουμε ορκιστεί γι’ αυτό. Δε θ’ αφήσουμε τη Νίκη Βόλου. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Στέλνοντας το μήνυμά του προς τον κόσμο ανέφερε: «Τους ευχαριστώ για τη στήριξή τους κι ελπίζω και με τον Πιερικό να είναι στο γήπεδο. Εγώ δυστυχώς δε θα είμαι λόγω της κόκκινης κάρτας που άδικα πήρα. Στηρίξτε μας παιδιά».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου