ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Συνθήκες Γ’ τοπικού»

συνθήκες-γ-τοπικού-521451

Ηθικά, ως πρωταθλητής της κατηγορίας αισθάνεται ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου Γιώργος Νικλητσιώτης, με τον MVP της φετινής χρονιάς των κυανόλευκων να αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκείνος και οι συμπαίκτες του τη φετινή σεζόν.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, στη δεύτερη θητεία του στους κυανόλευκους, φιλοξενήθηκε χθες στο ραδιόφωνο της Νίκης Βόλου και στον Blue Heart, αναφέροντας παράλληλα πως οι συνθήκες που συνάντησε στην ομάδα αρμόζουν σε ομάδα Γ’ Τοπικού και όχι Γ’ Εθνικής, αισθανόμενος πως ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Θανάσης Τζήμας, τον κορόιδεψε. Αναλυτικά όσα σχολίασε:

Για το σερί των έξι νικών και την ήττα στη Λευκάδα: «Σίγουρα ήταν ψυχολογικό, βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και κάναμε το έξι στα έξι, αλλά στη Λευκάδα χάσαμε. Στο β’ γύρο σε αυτές τις κατηγορίες θα πρέπει να έχεις και μια σοβαρή διοίκηση για να εξαντλήσεις τις πιθανότητες και να πας για την άνοδο, αλλά εμείς δεν την είχαμε και ήρθαν τα αποτελέσματα με Τηλυκράτη και Πύδνα, που μας άφησαν εκτός στόχων. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε καλά, αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Μείναμε πίσω στη βαθμολογία και εκτός στόχων».

Για το αν πιστεύει στην άνοδο:«Αν με ρωτήσετε εμένα, προσωπικά ακόμη πιστεύω στην άνοδο γιατί βάσει προγράμματος μπορούν να γίνουν κάποιες γκέλες όμως με την απώλεια ακόμη δύο βαθμών με την Πύδνα μείναμε ακόμη πιο πίσω. Αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι που πολύς κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Προπονούμαστε στο Π. Μαγουλάς, στο οποίο δεν ξέρουμε αν θα φορέσουμε πλαστικά, σιδερένια (παπούτσια) ή να πάμε σε άλλο σημείο με τρακτέρ. Έρχεται η Πύδνα μέσα σε εμάς και η κάθε Πύδνα και πριν το παιχνίδι πιάναμε όλοι τη μέση μας, ή τα πόδια μας, νιώθοντας πως έχουμε παίξει τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα.

Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθάει καθόλου. Ο κόσμος που έρχεται να δει τον Νικλητσιώτη και πληρώνει 10 ευρώ για να στείλει την μπάλα στο παραθυράκι, δυστυχώς πληρώνει για να δει τον Νικλητσιώτη να κάνει εννιά κοντρόλ για να σταματήσει την μπάλα. Σε κάποια γήπεδα καλά όπως του Πιερικού η ομάδα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος παίζουμε μπάλα και το ευχαριστιόμαστε. Όμως στην έδρα μας, οποιαδήποτε ομάδα έρθει στο γήπεδο μας, μπορεί εύκολα να μας πάρει την ισοπαλία. Παρόλα αυτά το Π. Μαγουλάς είναι ακόμη κάστρο και δεν έχουμε χάσει.

Όταν υπάρχουν τόσα προβλήματα κάποια στιγμή θα σε επηρεάσουνε, εφόσον προσπαθείς όμως κάνεις τα πάντα μέσα στο γήπεδο και το έξι στα έξι, αλλά δεν έχεις υποστήριξη μέχρι που να φτάσεις; Σε αυτή την κατηγορία χρειάζονται πολλά πράγματα».

Για το αν το πλάνο ήταν σωστό:«Αν αυτά που υπόσχεσαι και τα πραγματοποιείς κατά γράμμα, θέτεις βάσεις ανόδου ή καλής πορείας και όχι να ξεφτιλιστείς. Πίστεψα στα λόγια του προέδρου πάρα πολύ πριν έρθω, αλλά όταν είδα τον αγωνιστικό χώρο και πως δεν είχαμε νερά κ.ά. Οι βάσεις που είχε θέσει η Νίκη Βόλου ήταν για συνθήκες Γ’ τοπικού και να πέσεις κατηγορία. Ενώ εμείς παίζουμε στη Γ’ Εθνική και είμαστε πέμπτοι – έκτοι. Με τέτοιες συνθήκες νοιώθω σαν να έχουμε πάρει το πρωτάθλημα.

Δουλειά του ποδοσφαιριστή είναι να κερδίζει και εμείς ποτέ δεν τα βάλαμε με τον κ. Τζήμα, απλά εκφράσαμε το παράπονο μας αφού με τις συνθήκες που αντιμετωπίζαμε δεν είχαμε τις δυνάμεις να πάμε για πρωτάθλημα. Μας πείραζε να το ακούμε, ότι πάμε για πρωτάθλημα. Παίκτες που έχουν έρθει και όσοι έχουμε μείνει προσπαθούμε για το καλύτερο, και εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο αλλά όταν έρχεσαι και δεν πληρώνεσαι δεν τρως, δεν ζεις σωστά, δεν προπονείσαι σε κατάλληλο αγωνιστικό χώρο, πόσο να το αντέξεις;

Επειδή έχω παίξει ένα χρόνο στην Ολλανδία απαγορεύεται ένας ποδοσφαιριστής να ασχολείται με τα ζητήματα των πληρωμών του φαγητού και του σπιτιού. Ποτέ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να ασχολείται με αυτά».

Για τη φήμη που τον ήθελε να φύγει:«Είχα πολλές προτάσεις και με καλά χρήματα αλλά τη Νίκη την έχω στην καρδιά μου. Έκανα μια συμφωνία με τον κ. Τζήμα σε ένα ποσό, που δεν ήταν ούτε το 1/3 σε σχέση με άλλες ομάδες. Η υπόσχεση του κ. Τζήμα δεν έγινε ποτέ. Όταν μία ομάδα πάει για πρωτάθλημα θα πρέπει να έχεις εξασφαλίσει τα βασικά. Από τη στιγμή που πας για άνοδο χωρίς να υπάρχουν υποδομές, είναι όλα άστοχα. Όταν από τον πρώτο μήνα μένεις απλήρωτος και έχεις δυσκολίες κάτι δεν πάει καλά. Από εμάς τους παίκτες όσο μπορούσαμε το κρατήσαμε στα αποδυτήρια αλλά για τους εαυτούς μας έπρεπε να μιλήσουμε γιατί δεν υπήρχε υποστήριξη. Δεν θέλαμε να διασπάσουμε τον κόσμο αλλά καθαρά για λόγους ηθικής. Πολεμούσαμε όχι γι’ αυτόν τον άνθρωπο (σ.σ. Τζήμα) αλλά για τη Νίκη Βόλου».

Για το τι πιστεύει για τον Σάκη Τζήμα:«Προσωπικά δεν είχα τίποτα, ίσα ίσα τον σεβόμουν, αλλά προσωπικό έγινε όταν με κορόιδεψε. Έχει την ικανότητα όταν μιλήσεις μαζί του να τον πιστέψεις και να σε κάνει να κλάψεις. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Ελπίζω να μείνουμε φίλοι».

Για την αιτία των κακών αποτελεσμάτων και τη συνέχεια: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Με σωστές υποδομές, αλήθειες και προγραμματισμό όλοι θα ήθελαν να μείνουν στη Νίκη Βόλου και όλη η Ελλάδα θα ήθελε να έρθει στη Νίκη.

Χρειάζεται ηρεμία, αλλά είμαι πικραμένος. Η σωστή έκφραση είναι αυτή. Περίμενα αλλιώς την πορεία μας και αλλιώς ήρθε. Προσωπικά το πιστεύω ακόμη μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι για την άνοδο και θα παίζουμε για τη Νίκη, γιατί μας διακρίνει η ψυχή».

Κλείνοντας ανέφερε πως:«Αν η Νίκη Βόλου αντί για εμάς είχε καθαρά επαγγελματίες θα είχε διαλυθεί εδώ και καιρό».

Την ερχόμενη Τετάρτη η Γ.Σ.

Την ερχόμενη Τετάρτη 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, η οποία και θα σημάνει τις εκλογές στον κυανόλευκο σύλλογο. Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» σε εφαρμογή του άρθρου 11 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 06 / 03 / 2017, συγκαλεί σε Γενική Συνέλευση τα μέλη που θα γίνει, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας και ώρα έναρξης την 6μ.μ. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 7μ.μ.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

  • Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
  • Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων όλων των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
  • Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού όλων των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
  • Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την χρήση οικονομικού έτους 2016-2017.
  • Ψηφοφορία έγκρισης οικονομικού απολογισμού των τμημάτων.
  • Ψηφοφορία για την απαλλαγή ή μη του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη.
  • Απόφαση για εκκαθάριση μητρώου μελών
  • Παραίτηση Διοικητικού Συμβουλίου και προκήρυξη εκλογών
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  • Διάφορα

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται το 50% πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους μέχρι και τον μήνα Μάρτιο 2017».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου