ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κουρσάρος στην Κέρκυρα ο Ρήγας Φεραίος, πήρε το πρώτο φετινό διπλό

κουρσάρος-στην-κέρκυρα-ο-ρήγας-φεραίο-525961

Μπορεί να άργησε, αλλά εν τέλει τα κατάφερε ο Ρήγας Φεραίος και πήρε το πρώτο διπλό για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα Πετριτής, χθες στην Κέρκυρα για την 23η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και στον 2ο Ομιλο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το σύνολο του Λάκη Μπακάλη μετά από 11 αναμετρήσεις στις οποίες μετρούσε 3 ισοπαλίες και 8 ήττες κατάφερε χθες να φύγει για πρώτη φορά με ψηλά το κεφάλι από αντίπαλη έδρα αλλά και με τους τρεις βαθμούς, σημειώνοντας και τα δύο τέρματα στο β’ μέρος.

Αρχικά και στο 10’, ο Κιπτίου έπιασε το σουτ, αλλά ο Ριγανάς μπλόκαρε, με τον μέσο των φιλοξενούμενων να εκτελεί φάουλ εννέα λεπτά αργότερα, με την μπάλα να βρίσκει στο τείχος για να ακολουθήσει κεφαλιά του Σέττου, που ανάγκασε τον τερματοφύλακα Ριγανά να αποκρούσει σε κόρνερ. Ο Ρήγας δεν απειλήθηκε στη συνέχεια, αλλά απείλησε στο 45’, όταν από ελεύθερο του Παπαγιάννη, ο Κυπτίου πήρε την πρώτη κεφαλιά, με την μπάλα να φθάνει στον Λάμπρου, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει στο τετ-α-τετ τον Ριγανά από το ύψος του πέναλτι, με τον πορτιέρο να παραχωρεί κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Ρήγας μπήκε με στόχο να πάρει ότι δεν είχε καταφέρει στο πρώτο μέρος και τα κατάφερε στο 60’, με τον Χατζηαθανασίου να βρίσκει τον Σέττο, ο οποίος σούταρε, νικώντας τον Ριγανά για το 0-1. Ωστόσο, οι Βελεστινιώτες δεν έμειναν εκεί και στο 78’ πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με τον Τσελεπή, ο οποίος πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο βρήκε δίχτυα, εκμεταλλευόμενος την πάσα με το τακουνάκι από τον Σέττο για το 0-2. Σημειώνεται πως οι Βελεστινιώτες αγωνίστηκαν χθες χωρίς του Γκίκα, Βουραζέρη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ – ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 0-2

Σκόρερ: (60’ Σέττος, 78’ Τσελεπής)

Διαιτητής: Μπαΐλης
Κίτρινες: Μπόρας
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ: (Χονδρογιάννης) Ριγανάς, Καούδης, Λέσσης, Πολύζος (64’ Γαρδικιώτης), Σπ. Στούπας, Γράντος (58’ Τριβυζάς), Ν. Γεωργοπάλης, Καρβούνης, Δημ. Στούπας (46’ Μπαμιόγλου), Μάμαλος, Χρ. Γεωργοπάλης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: (Μπακάλης) Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Μπόρας, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Γεωργατζής, Χίσα, Λάμπρου (70’ Τζοβάρας), Κιπτίου (73’ Τσελεπής), Σέττος (84’ Ράπτης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου