ΤΟΠΙΚΟ

Γκάφα ολκής από τον ΓΣ Αλμυρού

γκάφα-ολκής-από-τον-γσ-αλμυρού-526055

Μπορεί ο ΓΣ Αλμυρού να κέρδισε με 3-0 τον Πύρασο, αλλά η ομάδα της Αγχιάλου αναμένεται να κερδίσει το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής στα χαρτιά και να μειώσει την απόσταση από την κορυφή από το -13… στους 4 βαθμούς.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΓΣ Αλμυρού-Πύρασος 3-0

Σκόρερ: (39’ Κοντοβάς, 60’ Θωμαΐδης, 87’ Ακασού)

Ο ΓΣ Αλμυρού ήταν ο μεγάλος χαμένος στο ντέρμπι της αγωνιστικής, αφού μπορεί να επικράτησε με 3-0 του Πυράσου, αλλά αναμένεται να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά, μιας και η ομάδα της Νέας Αγχιάλου θα καταθέσει ένσταση, αφού οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για έξι λεπτά, έχοντας μόνο ένα παίκτη κάτω των 21 ετών στην 11άδα της και το ματς αναμένεται να κατοχυρωθεί υπέρ του Πυράσου. Ο ΓΣΑ αντικατέστησε τον Νασιακόπουλο, ο οποίος είναι κάτω των 21 με τον Βούλγαρη στο 74’, αλλά όταν έγινε αντιληπτό ήταν ήδη αργά με την είσοδο του 16χρονου Δημουλά, αφού όπως ορίζει ο κανονισμός στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να αγωνίζονται δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι γεννημένοι τουλάχιστον το 1995. Πλέον η μπάλα… αναμένεται να πάει στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΘ, η οποία πέρα από τη κατοχύρωση του αγώνα με 0-3 υπέρ του Πυράσου, αναμένεται να τιμωρήσει και με -3 την ομάδα του Αλμυρού, χάνοντας συνολικά 9 βαθμούς, από το χθεσινό αγώνα. Αγωνιστικά τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Κοντοβάς (39’), Θωμαΐδης (60’), Ακασού (87’).

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: (Θεοδώρου) Χαλάτσης, Καψιώτης (67’ λ.τρ. Φαράντος), Πλαβός, Παυλίδης, Τσιάτσιος, Ακασού, Νασιακόπουλος (74’ Ν. Βούλγαρης), Θωμαΐδης, Αραμπατζής (80’ Δημουλάς), Κρανάς, Κοντοβάς.

ΠΥΡΑΣΟΣ: (Αρσένος) Τσιλίγκος, Ρουκάς, Γιοβάνης, Μαλισσόβας, Τανάγιας (32’ λ.τρ. Βαν ντε Γουίχε), Κόκκας (46’ λ.τρ. Φούκης), Μπασδάνης, Ζαχαράκης, Σιώμος, Κοτζαθανάσης, Σφάκας.

Θησέας-Αγία Παρασκευή 1-0

Σκόρερ: (42’ Βουρδάκης)

Με χρυσό σκόρερ τον Βουρδάκη ο Θησέας πανηγύρισε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, έχοντας ως θύμα του αυτή την φορά την Αγία Παρασκευή. Η ομάδα της Αγριάς κέρδισε πέναλτι στο 15’, με τον Τσιγκλιφή να ανατρέπει τον Γκουγκούδη, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα, αλλά ο Ισά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Τσιτσιρίκο, με την μπάλα να βρίσκει και στο αριστερό κάθετο δοκάρι, με τον Καραλόπουλο στην επαναφορά να στέλνει την μπάλα στο ίδιο σημείο. Ο Βουρδάκης πέτυχε το 1-0 στο 42’ με πλασέ έπειτα από πάσα του Γκουγκούδη και στο 50’ νέο δοκάρι για το Θησέα είχε ο Βλάχος στο 50’, σημαδεύοντας το οριζόντιο από νέα πάσα του Γκουγκούδη από το σημείο του πέναλτι. Για τους φιλοξενούμενους χαμένο τετ-α-τετ είχε ο Καραγιάννης στο 70’.

ΘΗΣΕΑΣ: (Παπαστεργίου) Στούκας, Ακριβούσης, Γαρυφάλλου, Μοράλες, Αναστασίου, Καραλόπουλος, Γιαννούλας (70’ Γιαννούλας), Γκουγκούδης, Βουρδάκης (70’ Λάμπρου), Βλάχος (60’ Κόρμπας), Ισά.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: (Μαλακασιώτης) Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Λούμπαρδος, Τσιγκλιφής, Καλαμίδας, Αγραφιώτης, Κούκιος (60’ Μαρμαρινός), Κόφφας, Μηνάς (70’ Γιαννούχος), Μπόλης (85’ Παπαδήμος), Καραγιάννης.

Ηρακλής-Απόλλων Καναλίων 0-0

Σκόρερ: (-)

Στο μηδέν έμειναν Ηρακλής και Απόλλωνας παρά τις όποιες προσπάθειες κατέβαλαν οι δύο ομάδες στο Βασδέκειο χθες το πρωί. Για τους γηπεδούχους χάθηκαν ευκαιρίες με τον Βλιώρα στο 28’, τον Λιάκο στο 42’ και το 80’, αλλά και τον Λιόλιο στο 35’. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είδαν να τους ακυρώνεται τέρμα ως οφσάιντ στο 36’ με τον Ρακή, ενώ δοκάρι είχε ο Τσιουρής στο 59’ σε τετ-α-τετ, για να ακολουθήσουν τετ-α-τετ με τον Γιαννακούρα, που απέκρουσε ο Κεφαλάς στο 70’ και νέο τετ-α-τετ με τον Μπάρδα που κατέληξε άουτ, πέντε λεπτά αργότερα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ: (Κοκκινάκης) Κεφαλάς, Λιόλιος, Δαμάσκος, Τζιώλας, Πριονιστής, Μπέσσας, Ασλάνογλου, Τρελλόπουλος, Λιάκος, Βλιώρας, Κατσαμπέκης (65’ Γούτσιος).

ΑΠΟΛΛΩΝ: (Ρέππος) Μουράβας, Κουζιώκας, Κατσικαδάμος, Πάντσιος (60’ λ.τρ. Παναγιωτάκης), Φώτου, Αλβανός, Λαρίσης, Μπάρδας, Γιαννακούρας, Τσιουρής, Ρακής (80’ Μάρκου).

Αρης-Σαρακηνός 1-0

Σκόρερ: (47’ Πετρόπουλος)

Στις νίκες επέστρεψε ο Αρης Μελισσατίκων, κερδίζοντας με 1-0 τον Σαρακηνό στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Οι γηπεδούχοι είδαν από νωρίς το σουτ του Νούσια να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι από το ύψος της περιοχής, και τον Γκάγκα να αποχωρεί λόγω τραυματισμού, αλλά προηγήθηκαν με την έναρξη του β’ μέρους, όταν ο Πετρόπουλος κέρδισε την μπάλα και με σουτ έστειλε την μπάλα στο γάμα του Κοντογιάννη. Ο Σαρακηνός από την άλλη είδε γκολ του Μπέικου να ακυρώνεται λόγω οφσάιντ, έχοντας ενστάσεις για την απόφαση αυτή στο 15’, αλλά και χαμένο πέναλτι με τον Κοντοβά στο 78’, μετά από χέρι του Τσίρου, με τον Κουρίτα να μπλοκάρει. Νωρίτερα εξ’ επαφής κεφαλιά είχε ο Κωνσταντάκος, με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ σουτ του Νιαώτη από καλή θέση απομάκρυναν οι αμυνόμενοι.

ΑΡΗΣ: (Ακτσιαλής) Κουρίτας, Τσίρος, Γκοτζόπουλος, Γούτσιος, Θεοδοσιάδης, Γκάγκας (38’ λ.τρ. Σιαμέτης), Κάρρος, Τσιαντής, Νούσιας, Μερμίγγης (70’ Μερμίγγης), Πετρόπουλος (80’ Κουτλουμπάσης).

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: (Φασουράκης) Κοντογιάννης, Δημητριάδης, Ντούρο, Γιαουπλάρι, Ιωάννου (70’ Φραγκογιάννης), Σούδης (65’ Ζαρίφης), Καλαμάτας (65’ Νιαώτης), Κοντοβάς, Μπέικος, Κωνσταντάκος, Σουάρες.

Παγασητικός-Σκόπελος 1-0

Σκόρερ: (40’ πεν. Λάιος)

Με τον Λάιο να εκτελεί εύστοχα την εσχάτη των ποινών στο 40’, ο Παγασητικός επιβλήθηκε με 1-0 της Σκοπέλου, με τους παίκτες του Χρήστου Καψιώτη να επιστρέφουν στις νίκες. Το πέναλτι που έκρινε και την αναμέτρηση κέρδισε ο Τσούτσας, με τον αρχηγό της ομάδας των Αλυκών να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα απέναντι στον Ταλαδιανό.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: (Καψιώτης) Βιζάνι, Μπερτζέμης, Ξηρομερίτης, Γκατζούνας, Περιβολιώτης, Τσορμπατζής, Τσούτσας, Λάιος, Ρηγίνος (65’ Αρ. Σίμος, 90’ Βουρδάκης), Μπούρντα, Θ. Σίμος (61’ Μαγιόγλου).

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: (Καπελιάνης) Ταλαδιανός, Ιμπρούσι (70’ Ν. Παναγιώτου), Δαλακιάρης, Αλεξίου, Καραθανάσης, Τριανταφύλλου (46’ Χονδρός), Ρ. Παναγιώτου (46’ Σένκο), Ασημάκης, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης.

Σκιάθος-Πρωτεσίλαος 4-0

Σκόρερ: (10’ Μπάμπα 52’, 63’ Σκέμπι, 57’ Βεργίνης)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τη μεταξύ τους μάχη η Σκιάθος απέναντι στον Πρωτεσίλαο και μετά τη νίκη επί της Ακρόπολης την περασμένη Τετάρτη κέρδισε εκ νέου μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά με 4-0. Για τους νησιώτες το σκορ άνοιξε ο Μπάμπα στο 10’ με πλασέ και ακολούθησαν δύο γκολ του Σκέμπι στο 52’ και στο 63’ με πλασέ έπειτα από πάσα του Δημητρίου το πρώτο και με σουτ εκτός περιοχής το δεύτερο. Ενδιάμεσα ο Βεργίνης είχε πετύχει το 3-0 με σουτ στην κίνηση από πάσα του Μπάμπα. Για την ομάδα του Πτελεού δοκάρι είχε ο Αλ. Αραπίτσας στο 5’.

ΣΚΙΑΘΟΣ: (Τσιαντάκης) Παπάρας, Τουρναβίτης, Μπρέγκου, Ελιο Πρίφτι, Γραβάνης, Μπάμπα (55’ Αλ. Τζελάι), Σκέμπι (70’ Γιαουράκης), Δημητρίου, Νικολαΐδης, Σαρρής (75’ Φερετζέλης), Βεργίνης.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: (Ανδρωνάς) Τίτας, Μαλλιαρός, Λάμπος, Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Σ. Χασιώτης, Γ. Αραπίτσας, Τσόγκας (65’ Β. Χασιώτης), Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Αλ. Αραπίτσας.

Διαγόρας-Αίας Σούρπης 9-0

Σκόρερ: (2’, 17’, 87’ Καπούλας, 14’, 31’, 35’, 40’, 70’ Πάσχος, 56’ Δ. Γκάμπας)

Με τον Πάσχο να σημειώνει τα 5! από τα εννέα τέρματα της ομάδας του, ο Διαγόρας συνέτριψε με 9-0 τον Αίαντα Σούρπης στο Στεφανοβίκειο. Σε ένα παιχνίδι, που δεν χωράνε περεταίρω σχόλια, ο επιθετικός του Διαγόρα έφτασε πλέον τα 21 τέρματα στο πρωτάθλημα και ατενίζει τους υπόλοιπους, από την κορυφή των σκόρερ. Για τους γηπεδούχους τρία τέρματα πέτυχε ο Καπούλας και ένα ο Δημήτρης Γκάμπας, που είχε περάσει ως αλλαγή.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: (Βαγγόπουλος) Ξανθάς, Λουφόπουλος, Γαλογαύρος (46’ Αποστολίδης), Πρασσάς, Καμπουρέλης (46’ Σιαμέτης), Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Μαυρίδης, Πάσχος, Καπούλας, Χρ. Γκάμπας (46’ Δ. Γκάμπας).

*ΑΕ Διμηνίου-Ακρόπολη 0-3 α.α.

Βαθμολογία

Α’ Κατηγορία

1. Γ.Σ. Αλμυρού 60

2. Διαγόρας 49

3. Πύρασος 47

4. Άρης Μελισ. 37

5. Σαρακηνός 35

6. Πρωτεσίλαος 31

7. Ακρόπολη 28

8. Αίας Σούρπης 25

9. Παγασητικός 23

10. Θησέας 23

11. Ηρακλής (-2) 21

12. Σκιάθος 21

13. Σκόπελος 20

14. Αγ. Παρασκευή 17

15. Απόλλων Καν. 12

16. Α.Ε. Διμηνίου -6

Ενα παιχνίδι λιγότερο έχουν οι: Σαρακηνός, Ακρόπολη, Αίας Σούρπης, Παγασητικός και Σκιάθος

Επόμενη

Α’ Κατηγορία (22η) – 26 Μαρτίου

Παγασητικός-Α.Ε. Διμηνίου

Σαρακηνός-Θησέας

Πύρασος-Ηρακλής Β.

Αγία Παρασκευή-Σκιάθος

Ακρόπολη-Διαγόρας

Αίας-Γ.Σ. Αλμυρού

Πρωτεσίλαος-Απόλλων Καν.

Σκόπελος-Άρης Μελ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου