ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με Πύδνα για νίκη και όχι μόνο

με-πύδνα-για-νίκη-και-όχι-μόνο-527100

Την ανάγκη του κόσμου της όσο ποτέ έχει στο σημερινό παιχνίδι η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας την Πύδνα Κίτρους στις 3μ.μ. στο Π. Μαγουλάς, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στο δυνατότερο παιχνίδι της ημέρας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι μετά από ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών, επιστρέφουν στο «σπίτι» τους, φιλοδοξώντας στην κατάκτηση ακόμη τριών βαθμών αλλά και στη μαζική προσέλευση του κόσμου τους. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα «ξηρασίας» και οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές, τα έσοδα από το σημερινό αγώνα αναμένεται να δοθούν στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι την περασμένη εβδομάδα απείχαν από τις προπονήσεις, έστω και για μία ημέρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η σημερινή αναμέτρηση έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για τους κυανόλευκους, οι οποίοι μετά την ήττα στο παιχνίδι της Λευκάδας από τον Τηλυκράτη, θέλουν να αποδείξουν στον κόσμο τους πως μπορούν να διατηρήσουν τη Νίκη στις υψηλότερες θέσεις του φετινού πρωταθλήματος, παρά την απώλεια βαθμών την περασμένη Κυριακή, η οποία έδωσε τέλος στο σερί των έξι νικών.

Τη σημερινή προσπάθεια θα ενισχύσει και πάλι ο Γιώργος Νικλητσιώτης, με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό να επιστρέφει μετά την απουσία μιας αγωνιστικής, λόγω της κόκκινης κάρτας που είχε δεχθεί στο παιχνίδι της Εύβοιας.

Όσον αφορά τους Γιάννη Κορέτα και Κλεβί Κόλα, αμφότεροι έχουν ξεπεράσει τα όποια προβλήματα είχαν να αντιμετωπίσουν, και μαζί με τον Νίκο Παπαδήμα είναι πανέτοιμοι για ακόμη μία σπουδαία μάχη, με στόχο τους τρεις βαθμούς.

Μπορεί άλλωστε η απόσταση από την κορυφή να αυξήθηκε για τους κυανόλευκους, αλλά με ακόμη οκτώ τελικούς να απομένουν στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι διατεθειμένοι να τελειώσουν τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι και σε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις.

Στο όριο των επτά καρτών βρίσκεται ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Παρασκευαΐδης, ο οποίος μετά την κίτρινη που δέχθηκε στη Λευκάδα έφθασε τις έξι, και με μία ακόμη θα απουσιάσει από τα επόμενα δύο παιχνίδια. Όσον αφορά τους Μπάμπη Πετράκο και Στέλιο Αλεξανδρή, οι οποίοι δέχθηκαν κίτρινες την περασμένη αγωνιστική, ο μεν πρώτος έφτασε στις 5 και ο δεύτερος στις 2.

Ετοιμοπόλεμοι για τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Τζήμας, Ράπτης, Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής, Παπαδήμας, Δημολιός, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Μέτσε, Κόλα, Μαλακασιώτης, Πετράκος, Κορέτα, Σκοπελίτης, Βέργος, Γαρυφαλλόπουλος, Χατζόγλου, Βασίλιεβιτς και Νικλητσιώτης.

Λεωνίδας… ο άρχοντας

Τη σημερινή αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Πύδνα Κίτρους στο Π. Μαγουλάς στις 3μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Στέλιος Λεωνίδας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Μπάλλα και Χρήστο Αλεξόπουλο όλοι από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Τα εισιτήρια

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Πύδνα Κίτρους.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών: 5 ευρώ

Άνεργοι (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά): 5 ευρώ

Παιδιά έως 12 ετών: Δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

Κάλεσμα του Blue Club

Κάλεσμα για το σημερινό αγώνα με την Πύδνα Κίτρους απευθύνει ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Blue Club Θύρα 3 «Π. Ντοκούζης», αναφέροντας σε ανακοίνωση: «Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team της ομάδας μας -και μόνο σ’ αυτούς- για την προσπάθεια που κάνουν στο Γολγοθά της Γ’ Εθνικής. Όλοι πρέπει να βρεθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής με την Πύδνα Κίτρους για να σας χειροκροτήσουμε, γιατί το αξίζετε».

Τα εναπομείναντα παιχνίδια της Νίκης Βόλου

Σήμερα (3μ.μ.) 23η αγωνιστική

Νίκη Βόλου-Πύδνα Κίτρους

24η αγωνιστική (2/4 – 4μ.μ.)

Αμβρακία Κωστακίων-Νίκη Βόλου

25η αγωνιστική (9/4 – 4μ.μ.)

Νίκη Βόλου-Πιερικός

26η αγωνιστική (23/4 – 4.30μ.μ.)

Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου

27η αγωνιστική (30/4 – 5μ.μ.)

Νίκη Βόλου-Μαύροι Αετοί

28η αγωνιστική (7/5 – 5μ.μ.)

Καραϊσκάκης-Νίκη Βόλου

29η αγωνιστική (14/5 – 5μ.μ.)

Νίκη Βόλου-Διαγόρας Σεβαστής

30η αγωνιστική (21/5 – 5μ.μ.)

Νίκη Βόλου-Απόλλων Λάρισας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου