ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με συνταγή Καραϊσκάκη…

με-συνταγή-καραϊσκάκη-536271

Νίκη Βόλου και Καραϊσκάκης είναι οι δύο πλέον φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με τους κυανόλευκους να μετρούν έξι συνεχόμενες νίκες, και από την άλλη οκτώ νίκες σερί έχει η ομάδα της Άρτας, στα χνάρια της οποίας θέλουν να βρεθούν οι κυανόλευκοι.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Καραϊσκάκης εξάλλου είναι η μόνη ομάδα, που κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς από τη Λευκάδα, με τη Νίκη Βόλου να επιδιώκει αύριο στις 3μ.μ. να υποχρεώσει τους νησιώτες στη δεύτερη ήττα μέσα στο σπίτι τους για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Μέχρι σήμερα η αυριανή αντίπαλος της Νίκης Βόλου έχει στηριχθεί απόλυτα στις επιτυχίες εντός έδρας, βάσει των οποίων βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού από τους 29 βαθμούς οι 21 έχουν κερδηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, με απολογισμό έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, αυτή από την ΑΕ Καραϊσκάκης στις 19 Φεβρουαρίου με 0-2.

Η Νίκη Βόλου έχει σίγουρα δύσκολο έργο μπροστά της, αλλά με ψυχολογία και αέρα από τις έξι σερί νίκες θέλει και μπορεί να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς και από το αυριανό παιχνίδι από τη Λευκάδα, παραμένοντας ζωντανή στο κυνήγι της πρωτιάς, ενώ θα περιμένει και την έκβαση της κόντρας Ολυμπιακού Βόλου-Απόλλωνα Λάρισας.

Εκτός Νικλητσιώτης και Βουρδάκης

Μία απογευματινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα προετοιμασίας της Νίκης Βόλου χθες Παρασκευή, στην οποία ο Βουρδάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού και δεν υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα, όπως φυσικά και ο τιμωρημένος Νικλητσιώτης. Για σήμερα Σάββατο είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση το μεσημέρι, στο τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή των κυανόλευκων, οι οποίοι θα αναχωρήσουν στις 3μ.μ. για τη Λευκάδα. Η κυανόλευκη αποστολή θα καταλύσει στο Lefkas Hotel στην καρδιά της Λευκάδας.

«Συνεχίζουμε…»

Με ανακοίνωση της η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου εκφράζει τη στήριξη της σε παίκτες και τεχνικό τιμ, αναφέροντας πως ο πρόσφατος ραδιοφωνικός πόλεμος ανήκει πλέον στο παρελθόν! Αναλυτικά:

«Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, θέλει να εκφράσει δημόσια τη στήριξή της, στην τεχνική ηγεσία αλλά και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ο πρόσφατος ραδιοφωνικός “πόλεμος”, ήταν ένα γεγονός που στενοχώρησε όλους μας, αλλά… προχωράμε! Η Νίκη είναι μέσα στο κόλπο της ανόδου και οφείλει να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες που έχει για να τα καταφέρει.

Η διοίκηση ποδοσφαίρου, προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, παρά τις όποιες δυσκολίες ή ακόμα και “τρικλοποδιές” αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει! Η “μάχη” θα δοθεί και στην Λευκάδα, εκεί που πρέπει να πάρουμε την έβδομη σερί νίκη… Παρά τις όποιες κατηγορίες και την μεγάλη αμφισβήτηση, η αποστολή μας θα πάει στην όμορφη Λευκάδα με τις καλύτερες προοπτικές. Η ομάδα μας θα καταλύσει στο Hotel Lefkas, θα έχει όλες τις ανέσεις που προβλέπονται πριν από την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση, η οποία και πρέπει να κερδηθεί. Η συνέχεια θα δοθεί με απαντήσεις μετά το παιχνίδι».

Παντζιαράς: «Κατάθεση ψυχής»

Ο προπονητής του Τηλυκράτη Λευκάδας, Ανδρέας Παντζιαράς, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπως συνηθίζεται πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του, απευθύνοντας κάλεσμα προς τον κόσμο του νησιού για μια νέα νίκη κόντρα σε ακόμη μία ιστορική ομάδα, όπως η Νίκη Βόλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι εξαιρετικής δυσκολίας απέναντι σε μία ομάδα, την ιστορική Νίκη Βόλου, που πριν τρία χρόνια αγωνιζόταν στη Super League. Παίζουμε εντός έδρας και έχουμε αποδείξει ότι σ’ αυτήν είμαστε πάρα πολύ δυνατοί, αν εξαιρέσουμε το ατυχές παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Για μας είναι δεδομένη η απουσία του Σιδέρη λόγω τιμωρίας και μέχρι τελευταία στιγμή θα δούμε τις πιθανότητες αν θα μπορέσουν να αγωνιστούν ο Ορφανός και ο Μπουρδούβαλης, καθώς αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση στο τελευταίο ματς, καθώς το αποτέλεσμα δεν είναι οδηγός, για να κάνουμε κριτική στην ομάδα, που αποτελείται σε κάθε ματς από έξι παιδιά έως 21 ετών, αλλά η προσπάθεια που κάνουν στο τακτικό κομμάτι στον αγωνιστικό χώρο και η ψυχολογία που έχουν, όταν παίζουν.

Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Νίκη και όπως ξέρετε ο Τηλυκράτης, όταν αγωνίζεται με ιστορικές ομάδες κάνει κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να ευχηθώ ο κόσμος να είναι δίπλα μας, όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια, και μαζί να πανηγυρίσουμε μία ακόμη νίκη στην έδρα μας».

Για το αυριανό παιχνίδι μίλησαν και οι ποδοσφαιριστές, με τον Παύλο Μακρυγιάννη να αναφέρει: «Λόγω και της έδρας του Τηλυκράτη, που είναι πάρα πολύ δυνατή και μία από τις πιο δυνατές σε όλη τη Γ’ Εθνική, με τις οδηγίες του προπονητή μου και τον κόσμο στο πλευρό μας θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε μία σπουδαία νίκη».

Τέλος, ο Τάσος Βρεττός υπογράμμισε: «Παίζουμε με μία από τις ιστορικότερες ομάδες της κατηγορίας. Στο γήπεδό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύω πως δύσκολα ή εύκολα θα κερδίσουμε και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τη βοήθεια και του κόσμου βεβαίως».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου