ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς νερό… και πληρωμές

χωρίς-νερό-και-πληρωμές-539595

Στις προπονήσεις θα έπρεπε να έχουν επιστρέψει από χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, ξεκινώντας την προετοιμασία τους, ενόψει Λευκάδα και Τηλυκράτη, ωστόσο αυτό δεν έγινε, με άλλους να επικαλούνται τεχνικό πρόβλημα στον καυστήρα του Π. Μαγουλάς, που άφηνε χωρίς ζεστό νερό την ομάδα και άλλους να κάνουν λόγο για μορφή αντίδρασης – αποχής των κυανόλευκων, στις υποσχέσεις πληρωμών από τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με ανακοίνωση της η Δ.Ε. ποδοσφαίρου έκανε γνωστό πως οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα, ενώ οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων τοποθετήθηκαν επίσημα για την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τονίζοντας πως όντως υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, αλλά η χθεσινή… αποχή από την προπόνηση δεν είχε τη μορφή διαμαρτυρίας!

Στην ανακοίνωση της Δ.Ε. έκανε γνωστό ότι: «Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, πληροφορήθηκε με έκπληξη πως δεν πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της (Τρίτης 7/3). Μάλιστα από δημοσιεύματα μάθαμε και τους λόγους. Πληροφορούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών μας, είναι προγραμματισμένες για την επόμενη εβδομάδα και φυσικά θα πραγματοποιηθούν.

Να σημειωθεί, ότι η διοίκηση δεν έχει δεσμευθεί για πληρωμές λογαριασμών ΔΕΗ, ύδρευσης ή τηλεφώνων προς τους ποδοσφαιριστές της. Τέλος να σημειωθεί ότι παλεύουμε μόνοι μας, με συμμάχους τον κόσμο μας (έσοδα από τα εισιτήρια, τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στις 4/3) και αυτά των χορηγών μας, τους οποίους και ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά».

Την ίδια ώρα, με την ανακοίνωση της Δ.Ε. αντιπροσωπεία των κυανόλευκων ποδοσφαιριστών φιλοξενούνταν στο ραδιόφωνο της Νίκης Βόλου, με τους Δημήτρη Δημολιό, Φίλιππο Σκοπελίτη και Νέτι Μέτσε να δίνουν το παρών, θέλοντας να κατευνάσουν τα πνεύματα:

Αρχικά ο Δημήτρης Δημολιός σχολίασε: «Ήρθαμε να πούμε δύο-τρία πράγματα που συμβαίνουν στην ομάδα. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) προπόνηση δεν έγινε επειδή είμαστε απλήρωτοι, γιατί είμαστε απλήρωτοι άλλοι 2,5 και άλλοι 3,5 μήνες και θα μπορούσαμε να μην έχουμε κάνει προπόνηση μέσα σε αυτό το διάστημα. Το θέμα που δεν κάναμε προπόνηση σήμερα είναι επειδή δεν υπήρχε ζεστό νερό για να κάνουμε μπάνιο».

Στη συνέχεια ο Φ. Σκοπελίτης τόνισε: «Αφήνουμε τα όποια προβλήματα στην άκρη και πάμε να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα για το παιχνίδι της Κυριακής. Έχουμε κάνει ένα σερί έξι στα έξι και δεν μπορούμε να παρατήσουμε τον κόπου που έχουμε κάνει για τα προβλήματα. Μιλήσαμε με τα παιδιά και είπαμε θα το πάμε μέχρι τέλους και με τα όποια προβλήματα υπάρχουνε».

Για τα προβλήματα και εάν επηρεάζουν την πορεία ο Σκοπελίτης απάντησε: «Μέχρι στιγμής απ’ ό,τι φαίνεται δεν μας έχουν επηρεάσει τα προβλήματα. Ωστόσο σκεφτόμαστε όλοι πριν πάμε στην προπόνηση. Π.χ. ο άλλος δεν είχε ρεύμα το βράδυ. Δεν είχε φως, δεν είχε νερό να κάνει μπάνιο σπίτι του. Τα προβλήματα επηρεάζουν την καθημερινότητα του καθένα. Έτσι και με εμάς. Δεν μπορείς να αποδίδεις το ίδιο όταν είσαι πληρωμένος και όταν πας σπίτι σου και δεν έχεις ρεύμα. Πιστεύω πως σίγουρα επηρεάζουν τα προβλήματα και σιγά-σιγά γίνονται πιο έντονα».

Ακόμη ο Δημολιός σχολίασε πως: «Τις πληρωμές των λογαριασμών όπως π.χ. το ρεύμα δεν τις κάνει ο πρόεδρος, αλλά είναι στα δικά μας ονόματα. Το θέμα όμως είναι για το πληρώσουμε εμείς πρέπει να έχουμε πληρωθεί από την ομάδα».

Κολόζος: «Ούτε ομάδα τοπικού»

Στην ίδια εκπομπή παρέμβαση έκανε ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου κ. Στέλιος Κολόζος, αναφέροντας: «Τα παιδιά στην προπόνηση το μεσημέρι που πήγα ήταν για μια ακόμη φορά με την απουσία του προέδρου της Δ.Ε. κ. Τζήμα. Τα παιδιά αυτά είναι μες στην καρδιά μας. Παλεύουν για την αξιοπρέπεια της ομάδας αλλά τα προβλήματα δεν τους αφήνουν. Ακούστηκε για 2,5-3,5 μήνες απλήρωτοι, ενώ άλλοι λένε ότι είναι πληρωμένοι, αλλά είναι εξαφανισμένοι. Έχουν φόβο να πάνε στο σπίτι τους και να βρουν τις πόρτες κλειστές ή χωρίς ρεύμα. Αν θέλει ο προπονητής να πάει στην Πορταριά να κάνει προπόνηση δεν έχουν βενζίνη τα παιδιά. Η αιτία ξέρουμε ποιος είναι. Έχουμε υποσχέσεις, υποσχέσεις. Οι προπονητές παλεύουν μόνοι τους και από την ημέρα που ήρθαν δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ. Τα παραμύθια έχουν και ένα τέλος, αλλά το παραμύθι του κ. Τζήμα δυστυχώς δεν έχει τέλος. Τα παιδιά αυτά είναι ήρωες και θα δώσουν και την ψυχή τους για τη Νίκη. Αν μπορεί ο κ. Τζήμας να μας κάνει τη χάρη και να φύγει για Κατερίνη απόψε το βράδυ. Είναι προσωπική μου άποψη για να ηρεμήσει η ομάδα. Όσοι αγαπάνε την ομάδα θα πρέπει να έρθουν δίπλα της. Ο κ. Τζήμας δεν υπάρχει στην ομάδα. Τον ψάχνουν να τον βρουν και δεν τον βρίσκουν. Τα παιδιά είναι μια γροθιά, αλλά τα ψέματα πρέπει να τελειώσουν.

Εκτός από τα εισιτήρια όσοι θέλουν να έρθουν κοντά στην ομάδα να έρθουν και στην Ερασιτεχνική και τη Δ.Ε. του ποδοσφαίρου. Όχι στον Τζήμα. Για εμένα έχει τελειώσει από σήμερα. Δεν γίνεται να μην υπάρχει βενζίνη τα παιδιά για τα αυτοκίνητα. Πας στην προπόνηση και δεν έχουν πετρέλαιο να κάνουν μπάνιο, δεν έχουν νερό να πιούνε. Ούτε ομάδα τοπικού δεν το κάνει αυτό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου