ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένει τον κόσμο της

περιμένει-τον-κόσμο-της-559874

Εχοντας τρεις συνεχόμενες νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια, η Νίκη Βόλου φιλοξενεί αύριο στις 3μ.μ. τον Αστέρα Πετριτή, με στόχο να φθάσει τις τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Παίζοντας και πάλι μπροστά στο κοινό της η Νίκη Βόλου μετά και από την έξοδο στην Ηγουμενίτσα, όταν και είχε επικρατήσει με 0-3 την περασμένη Κυριακή, στόχος είναι μια νέα νίκη -τέταρτη σερί- με την οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη περισσότερο στη συνέχεια.

Θεωρητικά, ο αυριανός αντίπαλος δεν μπορεί να «τρομάξει» τους παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου, ωστόσο σε ακόμη ένα παιχνίδι περιμένουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, που θα τους οδηγήσει σε μία νέα επιτυχία.

Οι κυανόλευκοι αποτελούν μία από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του ομίλου, αλλά θα πρέπει πάση θυσία να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, πόσο μάλλον απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα της Κέρκυρας.

Ωστόσο, εκεί που δείχνουν να δυσκολεύονται οι κυανόλευκοι είναι κόντρα στις λιγότερο ισχυρές ομάδες του ομίλου, πέφτοντας θύμα έκπληξης τόσο απέναντι στην Ιστιαία όσο και στους Μαύρους Αετούς, από τους οποίες και έχασαν συνολικά τέσσερις βαθμούς.

Με μία ενδεχόμενη επικράτηση στο αυριανό παιχνίδι (3μ.μ. – Π. Μαγουλάς), η Νίκη φθάνει στους 39 βαθμούς, περιμένοντας παράλληλα κάποιο στραβοπάτημα από τους προπορευόμενους, προκειμένου να πλησιάσει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή.

Εξάλλου για τους κυανόλευκους ακολουθεί μία εβδομάδα «φωτιά», στην οποία μετά το αυριανό παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, θα βρεθούν στα Τρίκαλα, όπου και θα αντιμετωπίσουν την ΑΕ Καραϊσκάκης στο πλαίσιο του τελικού Κυπέλλου του 2ου Ομίλου, ενώ τρεις μέρες αργότερα ακολουθεί νέο παιχνίδι και πάλι στο Π. Μαγουλάς, αυτή τη φορά με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, στην εξ αναβολής 16η αγωνιστική.

Για να μπορέσει η Νίκη Βόλου να ανταποκριθεί στα παραπάνω παιχνίδια θα χρειαστούν αναμφίβολα οι «δυνάμεις» όλων των ποδοσφαιριστών, με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες, και έτσι μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα του με γεμάτο «οπλοστάσιο».

Τα εισιτήρια του

αυριανού αγώνα

Τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Αστέρα Πετριτή ανακοίνωσε χθες η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης. Αναλυτικά: «Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής (19/01) με τον Αστέρα Πετριτή.

Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών: 5 ευρώ.

Άνεργοι (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά): 5 ευρώ.

Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

Από τις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής (19/01) θα πωλούνται εισιτήρια από τα γραφεία της ερασιτεχνικής στο γήπεδο Π. Μαγουλάς.

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου καλεί τον φίλαθλο κόσμο μας να στηρίξει την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών μας και στο παιχνίδι αυτό, έτσι ώστε η Νίκη να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Ευχαριστίες από τις

Ακαδημίες της Νίκης Βόλου

Με ανακοίνωση της η διοίκηση των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου, ευχαριστεί όσους συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, αναφέροντας: «Η διοίκηση των Νέων Αθλητών και των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ευχαριστεί τα παιδιά, τους γονείς όπως και τους φίλους της ομάδας μας για τη μεγαλειώδη συμμετοχή τους στην ετήσια κοπή πίτας του τμήματος που έγινε την Παρασκευή (10/2), στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας. Η συγκεκριμένη αίθουσα αποδείχτηκε μικρή για το τεράστιο μέγεθος της ομάδας μας! Επίσης ευχαριστούμε τους εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νάνο Απόστολο, κ. Γαργάλα Κώστα, κ. Τσαλούχο Θεόδωρο, αλλά και τον εκπρόσωπο της ΕΠΣΘ κ. Δαλούκα Αντώνη, για την ανταπόκρισή τους, στην ανοιχτή πρόσκληση που απευθύναμε.

Ευχαριστούμε δε ιδιαίτερα και τους χορηγούς – υποστηρικτές της λαμπρής εκδήλωσής μας, που στάθηκαν με αγάπη και ζεστασιά στα κυανόλευκα νιάτα μας. Αναλυτικά: Κάβα Καπουρνιώτης, Αναπαύσεως 53 -Ν. Ιωνία, Αρτοποιείο Μανδηλάς, Ελευθερίου Βενιζέλου 101- Ν. Ιωνία, Αρτοποιείο Νικολάου, Δημοκρατίας 71 – Ν. Ιωνία, Κρέατα Παντελή Δεβριάδη, Παπαρήγα 29 – Ν. Ιωνία, Περί ορέξεως, Πολυμέρη 141 – Βόλος, Rainbow, Ιάσονος 135 – Βόλος, Barberiko, Ιωλκού 330 – Βόλος, Μαθήματα πληροφορικής www.interedvolou.gr, Τοπάλη – Ερμού Βόλος. Τον κ. Φωτιάδη Θωμά για τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης, το ραδιοφωνικό σταθμό «Βlueheart» για τη ζωντανή κάλυψη αλλά και τη γενικότερη συμπαράστασή του. Τέλος ευχαριστούμε θερμά την μασκότ της ομάδας μας, για τη χαρά που πρόσφερε στα παιδιά των Ακαδημιών μας».

Κοπή πίτας για το τμήμα βόλεϊ

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα θα κόψουν οι ακαδημίες βόλεϊ της Νίκης Βόλου αύριο Κυριακή (19/02) στις 11:00 το πρωί, και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Το τμήμα βόλεϊ – ακαδημίες του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανθεσσαλικού Σταδίου (κάτω από το βόρειο πέταλο των φιλοξενουμένων) εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Καλούνται όλες οι αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ με τους γονείς τους να παρευρεθούν στην εκδήλωση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου