ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με οδηγό τον πρώτο γύρο

με-οδηγό-τον-πρώτο-γύρο-564036

Μετά την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στη Νίκη Βόλου έχουν ως στόχο την κατάκτηση ακόμη τριών βαθμών, σε έναν νέο τελικό για τους κυανόλευκους, όπως είναι αυτός της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Πετριτή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο, που ήταν και το τελευταίο των κυανόλευκων στην έδρα τους, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται για μια δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Κέρκυρας, έχοντας στο μυαλό τους τη νικηφόρα αναμέτρηση στο νησί του Ιονίου στις 9 Οκτωβρίου, με τα δύο τέρματα του Κορέτα και ενός του Παπαδόπουλου.

Τότε, και στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, η Νίκη σε ρόλο «κουρσάρου» κατέκτησε το τρίποντο, επικρατώντας με 3-1 των Φαιάκων, οι οποίοι θα βρεθούν στο Π. Μαγουλάς για την 20η αγωνιστική, με στόχο να ξεφύγουν από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας, στην οποία βρίσκονται μετά τις 6 ήττες αλλά και τις 3 ισοπαλίες στα τελευταία δέκα παιχνίδια, στα οποία μετρούν και μία νίκη με αντίπαλο τον Θεσπρωτό (1-0) από τις 23 Νοεμβρίου.

Από τότε η ομάδα του Αστέρα δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκης, αλλά στο τελευταίο της παιχνίδι κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας από το Διαγόρα Σεβαστής, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας.

Μπορεί η μέχρι σήμερα πορεία του Αστέρα να μην τρομάζει τους κυανόλευκους, αλλά σίγουρα είναι ένα ακόμη παιχνίδι, αυτό της ερχόμενης Κυριακής, το οποίο θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, μιας και η Νίκη στη μέχρι σήμερα πορεία της έχει χάσει βαθμούς και από άλλες ομάδες, που βρίσκονταν στον πάτο της βαθμολογίας, όπως στην ισοπαλία απέναντι στην Ιστιαία και στην ήττα από τους Μαύρους Αετούς στα Τρίκαλα.

Το θετικό για τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο, είναι πως μετά από πολύ καιρό μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών, όπως και στον Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, ο οποίος λόγω προσωπικού προβλήματος δεν ταξίδεψε στην Ηγουμενίτσα, από όπου η Νίκη έφυγε με ένα πανηγυρικό διπλό με σκορ 0-3 την περασμένη Κυριακή, ανεβάζοντας έτσι ακόμη περισσότερο την ψυχολογία των φιλάθλων της, αλλά και τη συγκομιδή βαθμών, έχοντας πλέον 36. Βέβαια στο γκρουπ των 36άρηδων, εκτός από τους κυανόλευκους βρίσκονται και άλλοι, όπως ο Διαγόρας Σεβαστής και η ΑΕ Καραϊσκάκης, προκαλώντας συνωστισμό στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Νίκη, αλλά και οι υπόλοιποι συγκάτοικοι της 4ης θέσης, βρίσκονται στο -8 από την κορυφή και τον Απόλλωνα Λάρισας, στο -4 από τον δεύτερο Ολυμπιακό Βόλου και στο -1 από την τρίτη Πύδνα Κίτρους, περιμένοντας απώλειες των πρωτοπόρων, προκειμένου να μπουν στο παιχνίδι…

Η Τσιοφλίκη στο Μαγουλάς

Η 31χρονη Λαρισαία διαιτητής, Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, θα είναι η αρχόντισσα… στο Κυριακάτικο παιχνίδι της Νίκης Βόλου απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες τους ορισμούς των διαιτητών της Γ’ Εθνικής και πέρα από την κ. Τσιοφλίκη, βοηθοί της ορίστηκαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Στάικος και Γεώργιος Πατέτσος, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Γεώργιος Μπάρας από τη Θεσσαλονίκη.

Μετά τον Αστέρα, πάει «τελικό»

Μετά το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου έχουν να σκέφτονται και να προετοιμάζονται για τη δυνατή αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκης, την οποία και θα αντιμετωπίσουν στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων την ερχόμενη Τετάρτη στις 2μ.μ., στο πλαίσιο του «τελικού» του 2ου Ομίλου στο Κύπελλο της Γ’ Εθνικής. Ο νικητής θα περάσει στην 2η φάση, όπου και θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί αγώνες. Σε αυτή θα λάβουν μέρος οι τέσσερις κυπελλούχοι των ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια και θα διεξαχθούν δύο μονοί αγώνες, πάλι σε ουδέτερα γήπεδα που θα οριστούν από την Επιτροπή Κυπέλλου. Οι δύο νικήτριες ομάδες θα μετάσχουν στον τελικό αγώνα για την ανάδειξη του κυπελλούχου της Γ’ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας. Οι αγώνες της 2ης φάσης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017.

Η τελική φάση των ομίλων

(22/2/2017)

1ος όμιλος

Λαγκαδάς-Απόλλων Καλ.

2ος όμιλος

Καραϊσκάκης-Νίκη Βόλου

3ος όμιλος

Παναχαϊκή-Αχαϊκή

4ος όμιλος

Κηφισιά-Ατσαλένιος

H συνέχεια της Νίκης Βόλου

20η (19/2) Νίκη Β.-Αστέρας Πετριτή

Κύπελλο (22/2) Καραϊσκάκης-Νίκη Β.

16η (25/2) Νίκη Β.-Εθνικός Φ.

21η (5/3) Ιστιαία-Νίκη Β.

22η (12/3) Τηλυκράτης Λ.-Νίκη Β.

23η (19/3) Νίκη Β.-Πιερικός

24η (2/4) Αμβρακία Κ.-Νίκη Β.

25η (9/4) Νίκη Β.-Πιερικός

26η (23/4) Ολυμπιακός Β.-Νίκη Β.

27η (30/4) Νίκη Β.-Μαύροι Αετοί

28η (7/5) Καραϊσκάκης-Νίκη Β.

29η (14/5) Νίκη Β.-Διαγόρας Σ.

30η (21/5) Νίκη Β.-Απόλλων Λ.

Κοπή πίτας για το τμήμα βόλεϊ

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα θα κόψουν οι ακαδημίες βόλεϊ της Νίκης Βόλου την ερχόμενη Κυριακή (19/02) στις 11:00 το πρωί, και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το τμήμα βόλεϊ – ακαδημίες του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανθεσσαλικού Σταδίου (κάτω από το βόρειο πέταλο των φιλοξενουμένων) εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Καλούνται όλες οι αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ με τους γονείς τους να παρευρεθούν στην εκδήλωση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου