ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ετοιμάζεται για «Μαγουλάς» και… Τρίκαλα

ετοιμάζεται-για-μαγουλάς-και-τρίκ-565536

Εχοντας τον αέρα από τις τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Ρήγα Φεραίο και, πρόσφατα, επί του Θεσπρωτού στην Ηγουμενίτσα, η Νίκη Βόλου θέλει συνέχεια στο νικηφόρο σερί, υποδεχόμενη τον Αστέρα Πετριτή την ερχόμενη Κυριακή στο Π. Μαγουλάς.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Γολγοθάς των συνεχόμενων αγώνων ξεκινά από την ερχόμενη Κυριακή για τη Νίκη Βόλου, η οποία μέσα σε μία εβδομάδα καλείται να δώσει τρία παιχνίδια, αλλά τα δύο θα είναι στην έδρα της.

Συγκεκριμένα, η αρχή γίνεται με τον Αστέρα Πετριτή στο Π. Μαγουλάς για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στην οποία οι κυανόλευκοι θέλουν να συμπληρώσουν το καρέ των νικών στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, απέναντι στην ομάδα της Κέρκυρας, ενώ την επόμενη Κυριακή 25/2 θα υποδεχθούν τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο πλαίσιο της 16ης αναβληθείσας αγωνιστικής, η οποία υπό άλλες συνθήκες θα σηματοδοτούσε το ξεκίνημα του β’ γύρου, στον οποίο η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου, έχει μόνο νίκες.

Μεσοβδόμαδα και την επόμενη Τετάρτη (22/2) οι κυανόλευκοι θα μεταβούν στα Τρίκαλα, όπου και στον τελικό του 2ου ομίλου για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής θα τεθούν αντιμέτωποι της ΑΕ Καραϊσκάκης. Μπορεί ο θεσμός του Κυπέλλου να μην προσφέρει πολλά, όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Νίκη καλείται να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να προχωρήσει πιο κάτω στο θεσμό, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Άρτας στο ουδέτερο γήπεδο των Τρικάλων, που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΕΠΟ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά την προετοιμασία των κυανόλευκων, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, παίκτες και τεχνική ηγεσία έδωσαν και πάλι χθες το παρών στο γήπεδο, όπου άπαντες οι ποδοσφαιριστές ήταν παρόντες, όπως και ο Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, με τον Σέρβο μέσο να απουσιάζει από την αποστολή της προηγούμενης αγωνιστικής λόγω προσωπικού προβλήματος, το οποίο και ξεπεράστηκε, και έτσι έρχεται να προστεθεί στη φαρέτρα του Στέφανου Ξηροφώτου.

H συνέχεια της Νίκης Βόλου

20η (19/2) Νίκη Β.-Αστέρας Πετριτή

Κύπελλο (22/2) Καραϊσκάκης-Νίκη Β.

16η (25/2) Νίκη Β.-Εθνικός Φ.

21η (5/3) Ιστιαία-Νίκη Β.

22η (12/3) Τηλυκράτης Λ.-Νίκη Β.

23η (19/3) Νίκη Β.-Πιερικός

24η (2/4) Αμβρακία Κ.-Νίκη Β.

25η (9/4) Νίκη Β.-Πιερικός

26η (23/4) Ολυμπιακός Β.-Νίκη Β.

27η (30/4) Νίκη Β.-Μαύροι Αετοί

28η (7/5) Καραϊσκάκης-Νίκη Β.

29η (14/5) Νίκη Β.-Διαγόρας Σ.

30η (21/5) Νίκη Β.-Απόλλων Λ.

Κοπή πίτας για τον Ομιλο

Ανοικτή πρόσκληση απευθύνει η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, η οποία σήμερα (15/2) κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα γραφεία της στη Μαιάνδρου, και σε ανακοίνωσή της αναφέρεται: «Σήμερα Τετάρτη 15-2-2017 η Λέσχη Ο.Φ. ΝΙΚΗΣ κόβει την πίτα στα γραφεία, που βρίσκονται στην οδό Μαιάνδρου 29 στις 19.00, και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους φιλάθλους. Μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει μπουφές».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου