ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Λαμπρή εκδήλωση για τη Νίκη Βόλου

λαμπρή-εκδήλωση-για-τη-νίκη-βόλου-572331

Σήμερα στις 6μ.μ. η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των κυανόλευκων

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο μακριά από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, έχουν σήμερα Πέμπτη στις 6μ.μ., παίκτες, τεχνική ηγεσία, και διοίκηση της Νίκης Βόλου με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στο κλίμα των ημερών, οι κυανόλευκοι δεν θα μπορούσαν να μείνουν πίσω, και έτσι έχουν δώσει το ραντεβού τους για σήμερα το απόγευμα στις 6μ.μ., σε μια λαμπρή εκδήλωση, όπως προμηνύεται στην ανακοίνωση των κυανόλευκων, στην οποία αναμένεται με ενδιαφέρον η τοποθέτηση του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Θανάση Τζήμα.

Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρεται πως σήμερα Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, έχει προγραμματιστεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Ξενία, στις 6μ.μ. Αναλυτικά: «Σήμερα Πέμπτη (9/2) στις 6 το απόγευμα, στο Domotel Ξενία, το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Διοίκηση, παίκτες, τεχνική ηγεσία, χορηγοί και οι φορείς της πόλης του Βόλου θα δώσουν το παρών τους στην λαμπρή εκδήλωση της ομάδας μας».

Εξ’ άλλου ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού πενταγράμμου θα δώσει τα παρών στον ετήσιο χορό της Νίκης Βόλου, με την ημερομηνία διεξαγωγής να ανακοινώνεται σύντομα, από τους κυανόλευκους, οι οποίοι σε ανακοίνωση τους τονίζουν: «Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 και ο πρόεδρός της κ. Σάκης Τζήμας, θέλουν να ενημερώσουν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί ο ετήσιος χορός της Νίκης. Το όνομα του γνωστού καλλιτέχνη που θα τραγουδήσει στον μεγάλο μας χορό θα εκπλήξει τον κόσμο μας! Πρόκειται για αγαπημένο καλλιτέχνη, τόσο της νεολαίας όσο και των μεγαλυτέρων ηλικιών, που θα κάνει την εκδήλωσή μας πάλι το γεγονός της χρονιάς, όπως και η καλοκαιρινή συναυλία του Γιάννη Πάριου. Άλλος ένας μεγάλος καλλιτέχνης λοιπόν, θα τραγουδήσει για την μεγάλη μας ομάδα!»

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα χθες οι κυανόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα. Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, η τεχνική ηγεσία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών, αλλά δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται αλλαγές στο βασικό σχήμα, δίνοντας την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές, που ερχόμενοι από τον πάγκο βοήθησαν στα προηγούμενα παιχνίδια.

Με Αθανασίου στην Ηγουμενίτσα

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου από την ΕΠΣ Άρτας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της 19ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Θεσπρωτό. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Σαρλής από την ΕΠΣ Άρτας και Ηλίας Γκαρτζονίκας από την ΕΠΣ Άρτας Πρέβεζας. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Νικόλαος Κούλιας από την ΕΠΣ Κέρκυρας.
Σημειώνεται πως ο κ. Αθανασίου δεν έχει σφυρίξει άλλο παιχνίδι της Νίκης Βόλου.

Αύριο η γιορτή της Ακαδημίας και των Νέων Αθλητών

Αύριο Παρασκευή 10/2 η ομάδα των Νέων Αθλητών αλλά και η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, αναφέροντας σε ανακοίνωση: «Η διοίκηση των Νέων αθλητών και των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση της κοπής πίτας του τμήματος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10.2.2017 στις 7μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας. Θα ακολουθήσει μπουφές και εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους».

Κάλεσμα για τον αγώνα της χρονιάς

Με ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ζητά την αμέριστη στήριξη των οπαδών της και του φίλαθλου κόσμου, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, το ερχόμενο Σάββατο (11/2, 6μ.μ.) στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας. Αναλυτικά: «Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, στους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας, καθώς και σε όλους τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας, για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (11/02, 18:00) που βρίσκει την ομάδα μας αντιμέτωπη με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ζητούμε την στήριξη όλων στη φετινή δύσκολη προσπάθεια, και καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και μακριά από ακρότητες να απολαύσει έναν όμορφο αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε δύο από τις δυνατότερες και πιο ιστορικές ομάδες της πόλης μας.

Οι αθλητές και οι προπονητές είναι έτοιμοι, το μοναδικό κομμάτι που λείπει για να συμπληρωθεί το παζλ που θα μας οδηγήσει στη νίκη και στην κατάκτηση του πρώτου στόχου μας που είναι η είσοδος στα playoffs, είναι η παρουσία του κόσμου μας στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Ιωνίας.

Η Νίκη Βόλου είναι ο κόσμος της και αυτό μένει να το αποδείξουμε ακόμη μια φορά αυτό το Σάββατο, στις 18:00. Ραντεβού στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας!

Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου