ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκίνησε… για Ηγουμενίτσα

ξεκίνησε-για-ηγουμενίτσα-573308

Από χθες Τρίτη ξεκίνησε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα. Μετά από δύο σερί νικηφόρα αποτελέσματα, οι κυανόλευκοι έχουν ακόμη έναν τελικό μπροστά τους, θέλοντας και πάλι το απόλυτο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ενα νέο σερί νικών και ψυχολογίας καλείται να χτίσει η Νίκη Βόλου, η οποία μετρά δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Ρήγα Φεραίο, και μάλιστα με ανατροπή.

Μπορεί η εμφάνιση των παικτών του Στέφανου Ξηροφώτου να μην ήταν η επιθυμητή στο τελευταίο παιχνίδι έδρας στο Π. Μαγουλάς απέναντι στον Ρήγα Φεραίο, έχοντας και την κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης, αλλά σίγουρα αυτό που δεν έλειψε ήταν ο χαρακτήρας νικητή, που έδειξαν οι κυανόλευκοι.

Με μια δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή απέναντι στην ομάδα του Βελεστίνου, η Νίκη Βόλου πλήρωσε και πάλι αρχικά την ολιγωρία στην άμυνα της, αλλά μπόρεσε στη συνέχεια να ανατρέψει το 0-1 και να πάρει το ζητούμενο, που ήταν οι τρεις βαθμοί.

Χθες Τρίτη οι κυανόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις, με την τεχνική ηγεσία να μην έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα από τραυματισμούς ή απουσίες, και για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του.

Αναμφίβολα, η απόδοση ορισμένων ποδοσφαιριστών προβλημάτισε την τεχνική ηγεσία, ωστόσο πλέον υπάρχει και η βοήθεια παικτών, οι οποίοι ερχόμενοι από τον πάγκο μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και να συνεισφέρουν τα μέγιστα τη στιγμή, που κάποιοι δεν βρίσκονται στη μέρα τους.

Τρανό παράδειγμα ο Κλεβί Κόλα, με τον Αλβανό μέσο να αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να δίνει στους κυανόλευκους την απαραίτητη ηρεμία στο παιχνίδι τους, περνώντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο τόσο στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, όσο και με τον Ρήγα Φεραίο.

Στο Ξενία η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της Νίκης

Για αύριο Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, έχει προγραμματιστεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Ξενία, στις 6μ.μ. Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρεται: «Την Πέμπτη (9/2) στις 6 το απόγευμα, στο Domotel Ξενία, το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Διοίκηση, παίκτες, τεχνική ηγεσία, χορηγοί και οι φορείς της πόλης του Βόλου θα δώσουν το παρών τους στην λαμπρή εκδήλωση της ομάδας μας».

Γιορτή της Ακαδημίας και των Νέων Αθλητών

Την ερχόμενη Παρασκευή 10/2 η ομάδα των Νέων Αθλητών αλλά και η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, αναφέροντας σε ανακοίνωση: «Η διοίκηση των Νέων αθλητών και των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση της κοπής πίτας του τμήματος που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10.2.2017 στις 7μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας. Θα ακολουθήσει μπουφές και εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου