ΤΟΠΙΚΟ

Μεγάλη νίκη για Μικροθήβες

μεγάλη-νίκη-για-μικροθήβες-575863

Με 2-1 επικράτησε του Μαγνησιακού η ομάδα των Μικροθηβών και μάλιστα εκτός έδρας, για να πλησιάσει τους κυανόλευκους στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας στη Β’ Κατηγορία και στο Β’ Ομιλο της ΕΠΣΘ. Στον ίδιο όμιλο υπερηχητικοί ήταν οι Νέοι Αθλητές, κερδίζοντας εκτός έδρας με 6-0 τον Ηρακλή. Στον Α’ Ομιλο μεγάλη νίκη πέτυχε ΑΕ 2002 επί του Ανθιμου Γαζή. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του Β’ Γύρου στη Β’ Κατηγορία:

Β’ Κατηγορία – 12η αγωνιστική

Α’ Ομιλος

Τοξότης-Μακρυνίτσα 0-0

Σκόρερ: –

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Τοξότης και Μακρυνίτσα σε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς στο τέλος, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπόζη στο 88’.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χρυσοχού):Πάνου, Παρασχούδης, Αλημπάκης, Α. Βέτσικας, Στρούγγης, Τσιατσιάνης, Γ. Βέτσικας, Μαιστράλης (60’ Τασούδης), Τριχιάς (60’ Κανδήλας), Μπόζης, Παραδάκης (80’ Μάρκος).

Α.Ε 2002-Ανθιμος Γαζής 3-1

Σκόρερ: (60’, 80’ Πολυχρόνου, 65’ Σταθόπουλος-23’ Παπαδόπουλος)

Μεγάλη νίκη για τους γηπεδούχους κόντρα στον Άνθιμο Γαζή, με την ομάδα των Καλών Νερών να είναι πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη κατάφερε και πήρε το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23’ με σουτ εκτός περιοχής του Φ. Παπαδόπουλου, για να έρθει στην επανάληψη η απάντηση για το 1-1 και συγκεκριμένα στο 60’ με τον Πολυχρόνου, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και η ανατροπή με τον Σταθόπουλο να παίρνει την κεφαλιά ύστερα από το κόρνερ του Πολυχρόνου για το 2-1. Το τρίποντο σφράγισε στο 80’ ο Πολυχρόνου με νέο πλασέ.

Α.Ε 2002: (Καραμίχαλος) Αράπης, Βούλγαρης, Σφέτσος, Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Παρίσης, Γάκιας, Κατσαρός (85’ Κιόσια), Πολυχρόνου (88’ Κουνατίδης), Βερντόβα (46’ Φιλίππου).

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: (Κουρούπης) Γκούρης, Κ. Μπρισμπέος (70’ Λέντιο), Αλεξίου, Κουτσουνίδης, Κωστάκης, Λάσκος, Κατσαρός (75’ Δρακονταϊδής), Φ. Παπαδόπουλος, Δανηλόπουλος, Θεοδώρου (63’ Μπακογιάννης), Γεωργιάδης.

Ιάσων-Κένταυρος 1-1

Σκόρερ: (68’ Μπόγιαν – 65’ Φ. Γώγος)

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ιάσωνας και Κένταυρος στο γήπεδο της Αλλης Μεριάς, όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 65’ μετά το αδύναμο σουτ του Μπογδανίδη, όπου ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Φ. Γώγο που την έσπρωξε στα δίχτυα. Το τελικό 1-1 ήρθε τρία λεπτά αργότερα με κοντινό πλασέ του Μπόγιαν.

ΙΑΣΩΝ: (Βαρβέκης) Κωνσταντίνου, Τσίγκας, Πιτσάβας (64’ Μπόγιαν), Ρακής, Κωτσαλής, Λιάρος, Μασούρας, Ζάχος, Σιόβας, Ζατσάη (85’ Γεωργούλας), Θεοδωρόπουλος (62’ Αντρέου).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: (Γώγος) Γ. Πότσκα, Λαμπαδάρης, Π. Μαγκασιανός, Τσιργής, Νιτσάη, Γ. Φάνης, Ν. Μαγκασιανός, Β. Γώγος, Γεωργιάδης (90’ Γιαννέλης), Γκ. Πότσκα, Σαρακατσάνος (55’ Μπογδανίδης).

Λεχώνια-Εθνικός 2-2

Σκόρερ: (58’ Κουβαράς, 72’ Δουλάς – 53’ αυτ. Παπακυρίτσης, 93’ Παλάντζας)

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Λεχώνια και Εθνικός με την ομάδα του Τ. Καϊμπαλίδη να παίρνει την ισοπαλία στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με το αυτογκόλ του Παπακυρίτση, αφού η μπάλα κόντραρε πάνω του μετά το σουτ του Παλάντζα. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση των γηπεδούχων, με τον Κουβαρά να πετυχαίνει το 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να έρθει στο 72’ το 2-1 με τον 17χρονο Δουλά να πλασάρει εύστοχα, πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα των Λεχωνίων. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σφραγίσουν το τρίποντο στο 82’, αλλά από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουβαρά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Ετσι φθάσαμε στο 95’, όταν μετά από λάθος του Παλαιορούτη ο Παλάντζας έκλεψε την μπάλα και έκανε το 2-2.

ΛΕΧΩΝΙΑ: (Γιαννούτσος) Παλαιορούτης, Βασιλείου, Μπικωράρος, Ράπτης, Παπακυρίτσης, Κυριαζής, Μεταξάς (78’ Κάτσης), Κουβαράς (92’ Καραγιάννης), Ρενάτο (88’ Ξενάκης), Δουλάς, Ντενίς.

ΕΘΝΙΚΟΣ: (Καιμπαλίδης) Μπέικος, Πελεκάνος, Σκοτεινιώτης (70’ Κοντορίζος), Μουτσινάς, Συμεωνίδης (65’ Βέργος), Κασδαρίδης, Μωραΐτης (60’ Ε. Σαραφίδης), Ζάνης, Περεντίδης, Παλάσης, Παλάντζας.

Πανιώνιος-Πηλέας 0-2

Σκόρερ: (72’ Καμπέρης,92’ Δημόπουλος)

Σημαντικό διπλό πήρε ο Πηλέας μέσα στον Πανιώνιο, με τους φιλοξενούμενους να καθαρίζουν στην επανάληψη. Το 0-1 έγινε από τον Καμπέρη με σουτ εκτός περιοχής στο 72’, για να έρθει στο 90’ η αποβολή του τερματοφύλακα Καγιάννη για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο παίκτη, κερδίζοντας έτσι το πέναλτι ο Πηλέας, που στην συνέχεια εκτέλεσε εύστοχα ο Δημόπουλος για το 0-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Σκουφογιάννης) Καγιάννης, Μαρούφ, Κωστούλας (45’ Χαρίσης), Καλαντζής, Παπαπορθυρίου, Φώτου, Σαρρίδης (58’ Στεργίου), Μαρούγκας, Καραγιώργος, Λυρίτσης (70’ Πέτσης), Νικούδης.

ΠΗΛΕΑΣ: (Σιαμέτης) Φύβγας, Παπαπορφυρίου (70’ Αντζούρης), Βαρσαμάς (82’ Δεδούσης), Βαίτσης, Αλβανόπουλος, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Μπραχιμάι, Καμπέρης (89’ Μαντζανάς), Δημόπουλος, Θάνος, Κόκκαλης.

Ελευθεριακός-Δάφνη 0-1

Σκόρερ: (45+1’ Ευαγγελός)

Νίκη για την ομάδα της Δάφνης απέναντι στον Ελευθεριακό με σκορ 0-1, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το τρίποντο χάρις σε σουτ εκτός περιοχής στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από τον Ευαγγελό.

ΔΑΦΝΗ (Σταμπουλής): Μιχέας, Φιλοσόγλου, Μόσχοβος, Γούλας (59’ Τσιτσιρίκης), Γκιάστας, Λούκας, Παπαστεργίου (81’ Βολιώτης), Τσαρέλας, Μαρέδης (95’ Αυλογιάρης), Ευαγγελός, Ρομάριο.

Β’ Ομιλος

Μυρμιδόνες-Δήμητρα 3-3

Σκόρερ: (12’ Μάντζαρης, 35’ Νικηφοράκης,67’ Στουρνάρας-49’ Κακλιάς,73’ Γκαρνίδης,95’ Καρατέεβ)

Ισόπαλοι σε ένα χορταστικό παιχνίδι ανεδείχθησαν Μυρμιδόνες και Δήμητρα, σε ένα ματς που φαινόταν να είχε κριθεί μετά το 67’, αφού οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με δύο γκολ. Συγκεκριμένα προηγήθηκαν στο 12’ με σουτ του Μάντζαρη μετά από φάουλ του Νικηφοράκη και στο 35’ πέτυχαν το 2-0 από νέα εκτέλεση φάουλ του Νικηφοράκη. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 49’ με την κοντινή προβολή του Κακλιά, για να έρθει το 3-1 για τους γηπεδούχους, με τον Νικηφοράκη να αναλαμβάνει για ακόμη μια φορά την εκτέλεση φάουλ όμως ο Σαββίδης δεν μπόρεσε να ελέγξει την μπάλα και ο Στουρνάρας έδωσε αέρα δύο γκολ στους Μυρμιδόνες. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και μείωσαν στο 73’ με την κεφαλιά του Γκαρνίδη, για να έρθει στο 95’ η ισοφάριση με το πλασέ του Καρατέεβ.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Γώγος, Τσάτσος, Νικηφοράκης, Κοντοβάς, Βέργος, Δ. Μπούρχας, Π. Μπούρχας (93’ Ζάρας), Πιπινής (70’ Καλαμάς), Κουφάκης, Στουρνάρας (89’ Νανάς), Μάντζαρης.

ΔΗΜΗΤΡΑ: (Σιαμέτης) Σαββίδης, Γκαρνίδης, Μπαράκου, Τσέργας, Καρατέεβ, Βούλγαρης (37’ Δάρας), Γαλατσίδας (46’ Τιμπλαλέξης), Κουτσούμπας, Γιάννης, Χατζέλας, Κακλιάς (58’ Αντωνιάδης).

Αθλος-Αγία Άννα 2-2

Σκόρερ: (65’,80’ Τσεκρέζης, 1’ Αντωνίου, 40’ Κωτούλας)

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Άθλος και Αγία Άννα, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστια ευκαιρία να ξεφύγουν με το διπλό, αφού είχαν προηγηθεί στο ημίχρονο με 0-2, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν τα κουράγια στην επανάληψη και να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με το κουτουπιέ του Αντωνίου στην αριστερή γωνία. Στο 40’ ο Κωτούλας με σουτ από κοντινή απόσταση διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο 65’ με το πλασέ του Τσεκρέζη και πέτυχαν την ισοφάριση στο 80’ με τον ίδιο παίκτη με σουτ εκτός περιοχής.

ΆΘΛΟΣ: (Ζέρβας) Μπούντης, Μπουκώρος, Τσεκρέζης, Κουφογιάννης, Δήμας, Κούργιας, Φάτσης (75’ Τίτου), Μπιρμπίλης, Ζαντιώτης (85’ Κομπούρας), Σαρσώνης, Γιαννακός (60’ Παπανικολάου).

ΑΓΙΑ ΆΝΝΑ: (Αθανασιάδης) Συκιώτης, Μπαρέκας, Τσαραώσης, Αλεξανδρίδης, Σ. Τσιουρέλης, Κ. Τσιουρέλης, Φιλατζικιώτης, Ζάγκας, Βογιατζής (54’ Λιάγκος), Κωτούλας (70’ Πετσιμέρης), Αντωνίου.

Αχιλλέας-Αγροτικός 4-0

Σκόρερ: (5’,13’ Γ. Παναγιώτου, 25’ Καπέσιος, 30’ Ζαφειρίου)

Ανετη νίκη για τον Αχιλλέα, αφού διέλυσε τον Αγροτικό με σκορ 4-0. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο σκορ στο 5’ με τον Γ. Παναγιώτου να πλασάρει στον αντίπαλο τερματοφύλακα και 10 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 2-0 με νέο πλασέ. Στο 25’ ο Καπέσιος σημείωσε με τον ίδιο τρόπο και το 3-0 και 5 λεπτά αργότερα ο Ζαφειρίου σφράγισε το τρίποντο για τους γηπεδούχους με το δικό του εύστοχο πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Σπανός.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: (Κουτμάνης) Σχουλής, Γ. Παναγιώτου, Δ. Τσουκάρας, Τσεκούρας, Λούζη, Χορταριάς, Κουτσανίτης, Ζαφειρίου, Καπέσιος (60’ Λάμπος), Γ. Παναγιώτου, Σπανός(45’ Ν. Τσοκάρας).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: (Κοντογιάννης) Καπαλίκας, Θ. Βαλκανιώτης, Γ. Μάντζιος (60’ Καποδίστριας), Νιάκας, Μαββίδης, Καραψιάς, Γκαμάλιας, Γιάννης (65’ Κουτρούλης), Δ. Ματρακίδης), Αθ. Βαλκανιώτης, Λιλής.

Μαγνησιακός-Μικροθήβες 1-2

Σκόρερ: (73’ Γκέρτσος-23’, Διαμαντένιας 58’ Σκοτεινός)

Τεράστιο διπλό για της Μικροθήβες μέσα στον Μαγνησιακό, με την ομάδα του Χρήστου Αναγνώστου να παίρνει το ντέρμπι κορυφής και να μειώνει την απόσταση από την κορυφή. Στο 23’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την καρφωτή κεφαλιά του Διαμαντένια μετά την ωραία σέντρα του Ευθυβούλη. Στην επανάληψη οι Μικροθήβες σφράγισαν το μεγάλο διπλό με την προβολή του Σκοτεινού μετά την ωραία σέντρα του Διαμαντένια και θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα, αλλά το σουτ του Διαμαντένια κατέληξε στο δοκάρι. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ στο 73’ με την κεφαλιά του Γκέρτσο.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανιάς, Βασιλείου, Κοντοβάς, Προβιάς, Οικονόμου (73’ Μάιπας), Μπάλας, Φέιζο (50’ Κατσαμώρας), Θεοδωρόπουλος (60’ Καρακίτσιος), Λέτο, Γκέρτσος.

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ (Αναγνώστου): Χ. Λαναάι, Α. Λανάι, Παπανίκος, Αρχοντάκης, Αποστόλου, Σκοτεινός, Ζγιούλης, Βέτσικας, Διαμαντένιας (80’ Αναγνώστου), Ευθυβούλης (70’ Κεπεσίδης), Νιφόρος (60’ Κολώνης).

Ηρακλής-Ν.Α Νίκης 0-6

Σκόρερ: (3’ Κουτσούκης, 7’, 14’ Μπακογιάννης, 35’ Ξηροκώστας, 47’ Νάνο, 70’ Φουρκιώτης)

Καταιγιστικοί ήταν οι Νέοι Αθλητές κόντρα στον Ηρακλή. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 3’ με την ωραία ατομική προσπάθεια του Κουτσούκη για το 0-1 και στη συνέχεια ο Μπακογιάννης σκόραρε δύο φορές στο 7’ και στο 14’ με σουτ εκτός περιοχής. Στο 35’ ο Ξηροκώστας πέτυχε το 0-4 με σουτ εκτός περιοχής. Στην επανάληψη ο Νάνο με σουτ εντός περιοχής το 0-5 στο 47, για να κάνει το τελικό 0-6 ο Φουρκιώτης με σουτ εντός περιοχής

Ν.Α ΝΙΚΗΣ: (Μπούις) Χαρχαλάκης, Τσαπέρος, Βλάχος, Κουτσούκης (50’ Οσάφι), Χατζόγλου, Κουκουτής, Νάνο, Ξηροκώστας, Μπακογιάννης (50’ Οσμάν), Σιώμος (50’ Φλώρος), Φουρκιώτης.

Αγχίαλος-Αργοναύτες 3-0 α.α.

Β’ Κατηγορία

Α’ Ομιλος

Θ. Ομάδα Β. Γκολ

1. Πηλέας 27 (18-7)

2. Άνθιμος Γαζής 24 (21-14)

3. Α.Ε. 2002 24 (20-10)

4. Εθνικός 19 (19-17)

5. Ιάσων Α.Μ. 19 (16-13)

6. Πανιώνιος 17 (20-18)

7. Λεχώνια 17 (17-18)

8. Μακρινίτσα 13 (8-10)

9.Ελευθεριακός 12 (17-20)

10. Δάφνη 11 (12-14)

11. Τοξότης 9 (9-20)

12.Κένταυρος Ν.Π. 7 (11-26)

Β’ Ομιλος

Θ. Ομάδα Β. Γκολ

1.Μαγνησιακός 28 (29-8)

2. Μικροθήβες 27 (24-13)

3. Δήμητρα 26 (29-12)

4. Αγχίαλος 24 (25-7)

5. Μυρμιδόνες 22 (18-10)

6. Αχιλλέας 22 (19-13)

7. Αγία Άννα 20 (31-21)

8. Ν.Α. Νίκης 16 (21-16)

9. Άθλος 10 (16-26)

10. Αγροτικός 6 (9-27)

11. Ηρακλής Α.Θ. 3 (7-37)

12.Αργοναύτες -6 (0-30)

Β’ Κατηγορία – 13η

Α’ Ομιλος

Μακρυνίτσα-Δάφνη
Άνθιμος Γαζής-Τοξότης
Πηλέας-Α.Ε. 2002
Εθνικός-Ιάσων Α.Μ.
Πανιώνιος-ΕΛ Νηλέας
Κένταυρος Ν.Π.-Ελευθεριακός

Β’ Ομιλος

Δήμητρα-Ν.Α. Νίκης
Μικροθήβες-ΦΘ Αγχίαλος
Αχιλλέας-Μαγνησιακός
Αγία Άννα-Μυρμιδόνες
Αγροτικός-Άθλος
Αργοναύτες-Ηρακλής Α.Θ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου