ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ευχάριστος πονοκέφαλος…

ευχάριστος-πονοκέφαλος-578264

Εχοντας κατακτήσει το πρώτο τρίποντο για το 2017 στην έδρα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την περασμένη Τετάρτη, η Νίκη Βόλου στοχεύει σε ακόμη ένα, υποδεχόμενη αύριο στις 3μ.μ. την ομάδα του Ρήγα Φεραίου για την 18η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Μία ήττα και μάλιστα βαριά, αυτή από τον Απόλλωνα Λάρισας με 5-0, και μία νίκη έστω και δύσκολα απέναντι στον Αχιλλέα, είναι ο απολογισμός της Νίκης Βόλου στις δύο αναμετρήσεις του νέου έτους, και αναμφίβολα στόχος σε ένα ακόμη παιχνίδι είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Μπορεί οι μέρες προετοιμασίας να ήταν λιγοστές για τους κυανόλευκους, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση, αλλά σίγουρα οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου έχουν μπει ήδη σε κλίμα ντέρμπι.

Στο πρώτο παιχνίδι έδρας για το 2017, ύστερα από εκείνο με την ΑΕ Καραϊσκάκης, η Νίκη Βόλου επιστρέφει και πάλι στο Π. Μαγουλάς για επίσημο αγώνα μετά τις 18 Δεκεμβρίου, όταν το γκολ του Ναουμίδη είχε κρίνει την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Άρτας.

Οι Βολιώτες, μετά και το τελευταίο γκολ του Ναουμίδη, αυτή τη φορά απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, το οποίο και πάλι έδωσε τρίποντο, βλέπουν πλέον το αυριανό παιχνίδι με το Ρήγα Φεραίο. Στα θετικά της προετοιμασίας, η επιστροφή στις προπονήσεις του Πετράκου, με τον δυναμικό μέσο να επιστρέφει και πάλι από χθες στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, μιας και ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον κράτησαν εκτός μάχης από το γήπεδο της Νεοκαισάρειας.

Η επιστροφή του Πετράκου, αλλά και η ετοιμότητα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών, δημιουργούν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Στέφανο Ξηροφώτο, με τους Κόλα, Γαρυφαλλόπουλο αλλά και τον Αλεξανδρή να χτυπούν με τη σειρά τους την πόρτα της ενδεκάδας.

Χρ. Κοντοβάς: «Παλικαρίσια νίκη»

Δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης της Τετάρτης έκανε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Νίκης Βόλου, Χρήστος Κοντοβάς, ο οποίος και αποβλήθηκε από το διαιτητή λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Αναφέροντας: «Πετύχαμε μία παλικαρίσια νίκη, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, που δε βόλευε καμία από τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για το πάθος που έδειξαν. Εμείς, εκτός από την ομάδα του Αχιλλέα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και έναν πολύ κακό διαιτητή, ο οποίος έδινε πολλά ανάποδα σφυρίγματα. Έδωσε και στον Αχιλλέα ανάποδα, αλλά τα περισσότερα ήταν εναντίον μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

Πατούσαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ήμασταν καλύτεροι ως ομάδα συνολικά, κερδίσαμε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, είχαμε μεγαλύτερο πάθος, βγάλαμε κάποιες φάσεις, αλλά ατυχήσαμε λίγο στη φάση του γκολ που προηγήθηκε ο Αχιλλέας. Ευτυχώς αντιδράσαμε γρήγορα και ισοφαρίσαμε πριν τη διακοπή του ημιχρόνου. Από κει και πέρα μπήκαμε στο δεύτερο, έχοντας πει στα παιδιά να προσπαθήσουν και να το πιστέψουν, γιατί είμαστε καλύτεροι.

Πράγματι, τα παιδιά μπήκαν μέσα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, και εκτός από την ομάδα του Αχιλλέα κέρδισαν και τον διαιτητή. Βάλαμε το δεύτερο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ακόμα ένα. Τέλος καλό όλα καλά. Συγχαρητήρια στα παιδιά, συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, γιατί η δικιά μας φιλοσοφία είναι, όταν ένα ματς περνάει να κοιτάμε το αμέσως επόμενο».

Βραβεύει Σούλη

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, έχοντας ως προτεραιότητα την ανάδειξη παιδιών από τις ακαδημίες του συλλόγου, που αποτελούν παράδειγμα για τα παιδιά των ακαδημιών μας και την στελέχωση τους στην ανδρική ομάδα, θα βραβεύσει τον Θεόδωρο Σούλη στην εκδήλωση της κοπής πίτας για την προσφορά του στην Νίκη Βόλου και για την συνεχή του παρουσία στα κλιμάκια της εθνικής ομάδας μπάσκετ, αύριο Κυριακή και ώρα 11:00 στην αίθουσα Τύπου το Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Σημειώνεται, πως ο Θεόδωρος Σούλης είναι γεννημένος στις 4/2//2001 και αγωνίζεται στους Νέους Αθλητές Νίκης στις θέσεις των γκαρντ. Προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας της Νίκης Βόλου και σε ηλικία 13 ετών έκανε ντεμπούτο σε εθνική κατηγορία (Β’ Εθνική) με αντίπαλο την Δόξα Λευκάδας. Από την περίοδο 2014-15 αγωνίζεται βασικός στους Νέους Αθλητές Νίκης στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ και στη συνέχεια στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Πρωταθλητής Μαγνησίας με την παιδική ομάδα της Νίκης Βόλου το 2016 και από την περίοδο 2015 μέλος της Εθνικής Ομάδας Παμπαίδων, και από φέτος στα κλιμάκια του Βορρά της Εθνικής Ομάδας Παίδων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου