ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην Κατερίνη για ανάκαμψη

στην-κατερίνη-για-ανάκαμψη-582240

Μετά τη βαριά ήττα από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Απόλλωνα Λάρισας με 5-0 την περασμένη Τετάρτη, η Νίκη Βόλου θέλει να επουλώσει τις πληγές της και να μπει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών απέναντι στην ουραγό ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στις 3μ.μ. στην Κατερίνη.

Στόχος των κυανόλευκων είναι να βρουν και πάλι τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση, έχοντας θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στον Αχιλλέα, ο οποίος ωστόσο θα προσπαθήσει να κάνει τη δική του αντεπίθεση προκειμένου να μείνει στην κατηγορία.

Η κατάκτηση των τριών βαθμών για τους κυανόλευκους ωστόσο μοιάζει με μονόδρομο, και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν το περιθώριο μιας εβδομάδας προκειμένου να… μαζέψουν τα κομμάτια τους και να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών, έστω κι αν η κατάκτηση της πρώτης θέσης, έχει βρεθεί πλέον στο -13.

Σημειώνεται πως μετά το σημερινό παιχνίδι, με το οποίο ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική, ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο το Ρήγα Φεραίο στο Π. Μαγουλάς για την 18η αγωνιστική. Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες με μία τελευταία προπόνηση – χαλάρωμα, και στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι συμπεριλαμβάνονται οι νεοαποκτηθέντες Χατζόγλου και Γαρυφαλλόπουλος. Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο τραυματίας ο Μπάμπης Πετράκος.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Τζήμα, Ράπτη, Δημολιό, Παπαγεωργίου, Κορέτα, Νικλητσιώτη, Παρασκευαΐδη, Ναουμίδη, Κόλα, Ματθαίου, Παπαδήμα, Βέργο, Χατζόγλου, Γαρυφαλλόπουλο, Αλεξανδρή, Χουζούρη, Σκοπελίτη, Μέτσε, Μαλακασιώτη και Βασίλιεβιτς.

Ο Μηλιάδης σφυρίζει

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη Νίκη Βόλου θα συνεχιστούν και πάλι σήμερα Τετάρτη, με τους κυανόλευκους να επιστρέφουν στο γήπεδο μετά τη βαριά ήττα με 5-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. και η σέντρα θα δοθεί στο δημοτικό γήπεδο Νεοκαισάρειας, όπου διαιτητής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μηλιάδης από τη Θεσσαλονίκη, με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτριο Λεζάη – Ερμαλή και Παναγιώτη Παπαδόπουλο από την ίδια ένωση. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Χαρίσης από την ΕΠΣ Πέλλας.

Για την 17η αγωνιστική γίνονται σήμερα οι αναμετρήσεις:

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Νίκη Βόλου

Μαύροι Αετοί-Αστέρας Πετριτή

Επόμενη (18η)

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου (3μ.μ.)

Αμβρακία Κωστακιών – Απόλλων Λάρισας

Εθνικός Φιλιππιάδας – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Πύδνα Κίτρους – Πιερικός

Νίκη Βόλου – Ρήγας Φεραίος

Τηλυκράτης – Ολυμπιακός Βόλου

Διαγόρας Σεβαστής – Θεσπρωτός

Ένωση Ιστιαίας -Μαύροι Αετοί

Αστέρας Πετριτή-ΑΕ Καραϊσκάκης

Βαθμολογία

1. Απόλλων Λάρισας 40

2. Ολυμπιακός Βόλου 39

3. Διαγόρας Σεβαστής 35

4. Πύδνα Κίτρους 31

5. Καραϊσκάκης 30

6. Νίκη Βόλου 27

7. Τηλυκράτης Λευκάδας 25

8. Ρήγας Φεραίος 19

9. Πιερικός 17

10. Θεσπρωτός 15

11. Μαύροι Αετοί 14

12. Εθνικός Φιλιππιάδας 13

13. Ιστιαία 11

14. Αμβρακία Κωστακίων 11

15. Αστέρας Πετρίτη 10

16. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 9

Προβιβάστηκε ο Τασιάς

Ο νεαρός τερματοφύλακας Παύλος Τασιάς από την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης, προβιβάστηκε στη Νίκη Βόλου, συνθέτοντας την τριάδα των τερματοφυλάκων μαζί με τον επίσης 16χρονο Ράπτη αλλά και τον Νίκο Τζήμα. Ο Τασιάς έρχεται να καλύψει το κενό του Μουράτη, ο οποίος αποχώρησε από τους κυανόλευκους για προσωπικούς λόγους.

Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρεται: «Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, πιστή στην υπόσχεσή της, αλλά και στη δέσμευση προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας σχετικά με τα ποδοσφαιρικά ταλέντα που δεν πρέπει για κανένα λόγο να χαθούν, ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού (12/09/2000) τερματοφύλακα Παύλου Τασιά. Ο Παύλος αγωνιζόταν μέχρι σήμερα στην ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου, στους Νέους Αθλητές. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μία λαμπρή σταδιοδρομία με την ομάδα μας»!

Μεταγραφική ενίσχυση για ΝΑ Νίκης

Ενίσχυση και για την ομάδα των Νέων Αθλητών της Νίκης Βόλου, την τελευταία ημέρα μεταγραφών στην ΕΠΣΘ, με τη διοίκηση των κυανόλευκων να ανακοινώνει: «Η διοίκηση των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου, ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Διονύση Οσμάνι από τον Εθνικό Βόλου, Βησσαρίων Κάκια από τον όμιλο Γόμφων Τρικάλων, Ιωάννη Νόβα από τον ΑΟ Δύστου Ευβοίας, καθώς και του Εμμανουήλ Τρίμμη από την ΑΕ Διμηνίου. Τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Επίσης ανακοινώνει και την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών Αποστολίδη (Διαγόρας Στεφανοβικείου), Χάνου (Άρης Μελισσατίκων), Δαμάσκου (Μακρινίτσα) και Τασιά (Νίκη Βόλου). Τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στις νέες τους ομάδες».

Κυκλοφορεί το ημερολόγιο

των γυναικών στο μπάσκετ

Ξεκίνησε η διάθεση των νέων ημερολογίων 2017 από το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Η τιμή του ημερολογίου είναι 5 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο μέλος της Δ.Ε. του γυναικείου μπάσκετ Αλέκο Μιχόπουλο (κιν. 6974049027).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου