ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περαιτέρω ενίσχυση για Νίκη Βόλου

περαιτέρω-ενίσχυση-για-νίκη-βόλου-582769

Στις έξι μεταγραφές έφτασε η Νίκη Βόλου την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αφού μετά τους Σκοπελίτη, Χουζούρη και Βασίλιεβιτς, ανακοίνωσε χθες την απόκτηση ακόμη τριών ποδοσφαιριστών.

Με τη μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου, οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν χθες τους Γαρυφαλλόπουλο, Χατζόγλου και Χατζησταμάτη, οι οποίοι ήδη προπονούνται με τα κυανόλευκα.

Συγκεκριμένα, ο Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος, γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου του 1995 και είναι 21 ετών, και αποτέλεσε ένα από τα ταλέντα του Λαρισαϊκού ποδοσφαίρου ξεκινώντας από τις υποδομές της ΑΕΛ, με την οποία έγινε επαγγελματίας. Είχε 10 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη σεζόν 2013-14, για να μεταπηδήσει στη συνέχεια με τετραετές συμβόλαιο στον Αστέρα Τρίπολης, χωρίς όμως να ολοκληρωθεί η θητεία του, για να ακολουθήσουν πέρυσι ο Παναρκαδικός και φέτος ο Πανθηραϊκός.

Ο Αναστάσιος Χατζόγλου είναι 26 ετών και έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη, και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ακόμη και ως δεξί μπακ. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Θεσπρωτός, με τον οποίο αγωνίστηκε απέναντι στη Νίκη Βόλου, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει κόντρα στη νέα του ομάδα ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο πρωτάθλημα της Football League, στην οποία μετρά συνολικά 64 παρουσίες. Προηγούμενες του ομάδες ήταν οι Ολυμπιακός Γαλατάδων, Πανηλειακός, Πιερικός και Απόλλωνας Καλαμαριάς.

Τέλος, ο Απόστολος Χατζησταμάτης είναι 20 ετών και το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΕ Διμηνίου ως αμυντικός μέσος, ενώ παλαιότερα ήταν μέλος της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου.

Στην ανακοίνωση της Δ.Ε. των κυανόλευκων γίνεται γνωστό ότι: «Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Τόλη Γαρυφαλλόπουλο, Τάσο Χατζόγλου και Απόστολο Χατζησταμάτη. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ενσωματωθεί ήδη στις προπονήσεις της ομάδας μας, έτσι ώστε να τεθούν άμεσα στη διάθεση του προπονητή μας κ. Στέφανου Ξηροφώτου.

Ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος είναι από την Λάρισα, 21 ετών, επιθετικός και η τελευταία του ομάδα ήταν ο Πανθηραϊκός (11 συμμετοχές 1 γκολ). Έχει επίσης αγωνιστεί και σε ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης και Παναρκαδικό.

Ο Τάσος Χατζόγλου είναι από την Θεσσαλονίκη, 26 ετών και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Θεσπρωτός, ενώ έχει και 64 συμμετοχές στην Football league κυρίως με τα χρώματα της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Γαλατάδων, ενώ έχει παίξει και σε Πανηλειακό, Πιερικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Απόστολος Χατζησταμάτης αγωνίζεται στην θέση της μεσαίας γραμμής (αμυντικό χαφ) και η τελευταία του ομάδα ήταν η Ένωση Διμηνίου. Έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Κ- 20 του Ολυμπιακού Βόλου. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Νίκης Βόλου, τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας!».

Ο Μηλιάδης σφυρίζει αύριο

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη Νίκη Βόλου θα συνεχιστούν και πάλι αύριο Τετάρτη, με τους κυανόλευκους να επιστρέφουν στο γήπεδο μετά τη βαριά ήττα με 5-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. και η σέντρα θα δοθεί στο δημοτικό γήπεδο Νεοκαισάρειας, όπου διαιτητής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μηλιάδης από τη Θεσσαλονίκη, με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτριο Λεζάη – Ερμαλή και Παναγιώτη Παπαδόπουλο από την ίδια ένωση. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Χαρίσης από την ΕΠΣ Πέλλας.

Μετά το πέρας των κυριακάτικων αναμετρήσεων η Νίκη Βόλου βρίσκεται πλέον στο -13 από την κορυφή, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, το οποίο και θα δώσει αύριο, ωστόσο με 15 αναμετρήσεις ακόμη να απομένουν κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει από τους κυανόλευκους να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο στη συνέχεια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου