ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παράταση μέχρι τη Δευτέρα

παράταση-μέχρι-τη-δευτέρα-602519

Οι πολικές θερμοκρασίες και η έντονη χιονόπτωση στην πόλη του Βόλου και στη Νέα Ιωνία έφεραν την αναβολή της προγραμματισμένης για χθες έκτακτης Γ.Σ. της Νίκης Βόλου, όπου και θα συζητούνταν η πρόταση μομφής κατά του Θανάση Τζήμα, ο οποίος αξιώνει 40χιλιάδες ευρώ από την Ερασιτεχνική!

Την αναβολή της προγραμματισμένης για χθες Τετάρτη, έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, αποφάσισε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, μιας και όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της προέκυψαν τεχνικά προβλήματα λόγω των καιρικών φαινομένων στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας, όπου και θα διεξάγονταν η έκτακτη Γ.Σ. Πλέον ορίζεται ως νέα ημερομηνία η ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και πάλι στις 5μ.μ.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου αναφέρεται: «Αναβολή Γενικής Συνέλευση του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη, έκτακτη Γενική Συνέλευση του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η ΝΙΚΗ» μετά από επικοινωνία υπευθύνων του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας, για τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν λόγω των καιρικών φαινομένων, αποφάσισε την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης για την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 στις 5 το απόγευμα και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 6 το απόγευμα».

Σημειώνεται πως:

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Εκλογή προεδρείου Γ.Σ.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως μομφής.

Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά τακτοποιημένα έως και 31/12/2016. Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να τακτοποιούν την οικονομική τους εκκρεμότητα έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.

Αξιώνει 40χιλιάδες ευρώ ο Τζήμας

Μέσω ανακοίνωσης του στη σελίδα της κοινωνικής δικτύωσης της Νίκης Βόλου ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Θανάσης Τζήμας αξιώνει το ποσό των 40χιλιάδων ευρώ από το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες κανένα έγγραφο δεν έχει φθάσει ακόμη στα χέρια των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, οι οποίοι αναμένεται να απαντήσουν ανάλογα, εφόσον λάβουν το έγγραφο – εξώδικο στα χέρια τους. Ο κ. Τζήμας ανέφερε στο ποσταρισμά του: Αυτοί που σχεδίαζαν χωρίς τον ξενοδόχο την επομένη ήμερα! Με αίτηση για παρουσία εισαγγελέα στην Γ.Σ και
την επιστροφή των 40.000,00 ευρώ και πλέον των ταμειακών διευκολύνσεων και όχι μόνο του πρόεδρου Αθανασίου Τζήμα προς τον σύλλογο οφείλει να καλύψει και να επιστρέψει ο Ερασιτέχνης μετά τις επανειλημμένες αστοχίες κατά του έργου του που εγκρίθηκε έως και τον Ιούνιο του 2017 από το Δ.Σ τον Σεπτέμβρη 2016 και το πρόσωπο του της λανθασμένης διατυπώσεις προς τα ΜΜΕ και όχι μόνο για πρόταση μομφής στηλιτεύοντας την τιμιότητα του ίδιου και την διαφάνεια οικονομικών ίσως για πρώτη φορά του Συλλόγου και δη του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Ορίστηκε για Κυριακή ο αγώνας

Στον ορισμό της αναμέτρησης ανάμεσα σε Απόλλωνα Λάρισας και Νίκη Βόλου για την ερχόμενη Κυριακή προχώρησε η ΕΠΟ, αφού μπορεί όλα να έδειχναν πως η εν λόγω αναμέτρηση θα πραγματοποιούνταν μία μέρα νωρίτερα και το Σάββατο 14 Ιανουαρίου μετά από αίτημα της Αστυνομικής διεύθυνσης Λάρισας, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Συγκεκριμένα πέρα από την Αστυνομία σχετικό αίτημα είχε καταθέσει και η γηπεδούχος ομάδα, αλλά απ’ ότι φαίνεται απορρίφθηκε. Μάλιστα η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες και τους διαιτητές της αναμέτρησης, η οποία θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στις 3μ.μ. με διαιτητή τον κ. Μπλούνα από τη Φθιώτιδα. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Καραγιάννης και Τσιπούρας, από Φθιώτιδα και Φωκίδα αντίστοιχα.

Χωρίς προπόνηση και χθες

Μετά την αναβολή λόγω του χιονιά την περασμένη Τρίτη, προπόνηση δεν πραγματοποιήθηκε ούτε χθες Τετάρτη για την ομάδα της Νίκης Βόλου. Με την προετοιμασία να διακόπτεται για τους κυανόλευκους, πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος, αφού για την Κυριακάτικη αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι Γιώργος Ναουμίδης και Γιώργος Παρασκευαΐδης, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Παράλληλα οι μέσοι Κώστας Τσιουρέλης και Κώστας Ζενούνης ζήτησαν να αποχωρήσουν από την ομάδα. Ο πρώτος επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους και η συνέχεια αναμένεται να τον βρει να αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ με την ομάδα της Αγίας Αννας, ενώ ο δεύτερος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού θεωρεί πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του ως βασικός.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου