ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μέρα αποφάσεων για τη Νίκη Βόλου

μέρα-αποφάσεων-για-τη-νίκη-βόλου-604518

Μία από τις κρισιμότερες ημέρες για την πορεία της Νίκης Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα και όχι μόνο είναι η σημερινή με την έκτακτη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής να πραγματοποιείται το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας.

Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. μιας και σήμερα το πρωί θα αποφασιστεί αν ο χιονιάς, που έχει πλήξει όλη τη χώρα, επιτρέψει στα μέλη του Συλλόγου να δώσουν το παρών στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Το μέλλον της ποδοσφαιρικής Νίκης Βόλου κρίνεται σήμερα στις 5μ.μ., μιας και στην έκτακτη Γ.Σ. που έχει συγκαλέσει η Ερασιτεχνική Νίκη θα συζητηθεί η πρόταση μομφής προς τον πρόεδρο της Δ.Ε. Ποδοσφαίρου Θανάση Τζήμα.

Εν ολίγοις θα κριθεί η παραμονή ή όχι του κ. Τζήμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τον ίδιο να δηλώνει άκρως αισιόδοξος, την ώρα που αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν τάσεις φυγής και γενικότερα το κλίμα δεν μοιάζει να είναι και το καλύτερο δυνατό.

Συνάντηση για την επόμενη μέρα

Στην προσπάθεια να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση και λύση, εφόσον ο κ. Τζήμας δεν παραμείνει στα κοινά του ποδοσφαιρικού τμήματος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όπου το παρών έδωσαν παλιοί αλλά και νέοι παράγοντες της Νίκης Βόλου.

Συγκεκριμένα το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Φάτσης, μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, οργανωμένοι οπαδοί, παραιτηθέντα μέλη της διοικούσας επιτροπής αλλά και της νυν από τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου, ο πρώην πρόεδρος της Δ.Ε. κ. Στέλιος Βούλγαρης, ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Κώστας Μανιατάκης, όπως και μέλη του επίσημου ραδιοφώνου της Νίκης. Σημειώνεται πως είχε κληθεί και ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Γιάννης Ξάνθης, αλλά δεν έδωσε το παρών.

Οπως αποφασίστηκε στη συνάντηση και εφόσον ο κ. Τζήμας αποτελέσει παρελθόν, η Δ.Ε. ποδοσφαίρου θα πρέπει να ενισχυθεί με νέα μέλη και Νικιώτες, οι οποίοι θα μπορούν να βοηθήσουν ενεργά και κυρίως οικονομικά.

Ο ίδιος ο κ. Φάτσης θα αναλάβει να τρέξει τις επαφές με το ποδοσφαιρικό τμήμα και να συζητήσει το ενδεχόμενο συνέχισης του υπάρχοντος δυναμικού σε μία ακόμη χρονιά, στην οποία όπως φαίνεται που η Νίκη θα πρέπει να στηριχθεί και πάλι στις δικές της δυνάμεις και σε ανθρώπους που θα βάλουν ξανά βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ολα αναμένεται να κριθούν σήμερα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας, με τα μέλη της Ερασιτεχνικής να ψηφίζουν σε μυστική ψηφοφορία είτε «Ναι» και υπέρ της πρότασης μομφής, είτε «Όχι» και εφόσον το σώμα της Γ.Σ. ταχθεί υπέρ της πρότασης μομφής ο κ. Τζήμας δεν θα συνεχίσει να ηγείται του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η έναρξη της Γ.Σ. έχει οριστεί για τις 5μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 6μ.μ. Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσα μέλη ήταν οικονομικώς τακτοποιημένα μέχρι τις 31/12/2016, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε θα υπάρχει η δυνατότητα πριν την έναρξη της Γ.Σ. τα μέλη να τακτοποιούν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες. Για να γίνει δεκτή η πρόταση μομφής θα πρέπει από τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη να ψηφίσει το 51%.

Στην ανακοίνωση – πρόσκληση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου αναφέρεται: «Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η ΝΙΚΗ» κατά τη συνεδρίαση του, της 2-1-2017, λαμβάνοντας υπόψη του το με αριθμό πρωτοκόλλου 1/2-1-2017 έγγραφο προτάσεως μομφής κατά του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής, κ. Αθανασίου Τζήμα, που προσυπογράφεται από πενήντα (50) οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 4, περιπτ. γ΄, τη διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 17:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 18:00 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Εκλογή προεδρείου Γ.Σ.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως μομφής.

Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά τακτοποιημένα έως και 31/12/2016.

Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να τακτοποιούν την οικονομική τους εκκρεμότητα έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου».

Σάββατο με Απόλλωνα

Οσον αφορά τα αγωνιστικά αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, προκειμένου η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο και όχι την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας έχει ζητήσει την μετάθεση του αγώνα της Γ’ Εθνικής, μιας και για την ερχόμενη Κυριακή είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της Super League ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΠΑΟΚ. Το αίτημά της αναμένεται να γίνει δεκτό από την ΕΠΟ, και το ματς της 15ης αγωνιστικής να μετατεθεί για το ερχόμενο Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στις 3μ.μ.

Η Νίκη Βόλου θα φιλοξενηθεί από τον πρωτοπόρο σήμερα Απόλλωνα Λάρισας, χωρίς να υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Γιώργος Παρασκευαΐδης και Γιώργος Ναουμίδης, έχοντας συμπληρώσει από τέσσερις κίτρινες κάρτες, στο παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Σημειώνεται πως μετά από νέα ανακοίνωση της ΕΠΟ η αναβληθείσα 14η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 22 Ιανουαρίου, και όχι όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό στις 25 Φεβρουαρίου. Έτσι, η Νίκη Βόλου θα φιλοξενηθεί από την ομάδα του Διαγόρα Σεβαστής στις 22 Ιανουαρίου, και το παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας στο Π. Μαγουλάς, το οποίο είναι και το πρώτο του β’ γύρου, θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου